Şimdi Ara

TTNet Hızımı Düşük Bir Değere Sabitlemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son günlerde çok konu açtım ama sonunda telefonlarımda bir çalışan hızımın düşüklüğünü santrale bağladı. Hızım 1mbit idi yeni ay gelmesine rağmen ben de sabah ilk iş bunları aradım. Hattım ile ilgili bir şeyler güncellediler. Hızım 4 mbit oldu. Ben 8mbit istiyorum dedim ki hat değerlerim iyi destekliyor, bu hatla 12mbit bile gördüm. Ben buradan ancak güncelleme yapabiliyorum santralden bu kadarına izin veriyorlar dedi. Eee oradan nasıl değiştirebilirim diye sorduğumda da Türk Telekom'a dilekçe verin dedi çalışan.

Telefondan halledemez miyim bunu, daha önce bu yollardan geçen oldu mu? Dilekçenizden sonuç aldınız mı? Bu sıcakta yorulup sinir olmayayım daha fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gncl1905

Son günlerde çok konu açtım ama sonunda telefonlarımda bir çalışan hızımın düşüklüğünü santrale bağladı. Hızım 1mbit idi yeni ay gelmesine rağmen ben de sabah ilk iş bunları aradım. Hattım ile ilgili bir şeyler güncellediler. Hızım 4 mbit oldu. Ben 8mbit istiyorum dedim ki hat değerlerim iyi destekliyor, bu hatla 12mbit bile gördüm. Ben buradan ancak güncelleme yapabiliyorum santralden bu kadarına izin veriyorlar dedi. Eee oradan nasıl değiştirebilirim diye sorduğumda da Türk Telekom'a dilekçe verin dedi çalışan.

Telefondan halledemez miyim bunu, daha önce bu yollardan geçen oldu mu? Dilekçenizden sonuç aldınız mı? Bu sıcakta yorulup sinir olmayayım daha fazla.

hocam bağlı olduğun telekomun tel.i varsa ara söyle, yoksa telekoma gideceksin, data bölümü var, hiç sıra almana falanda gerek yok, danışmaya sor gösterir hız ayarı için geldim de. Şak 1 dk hallediyolar.

• Ben hız yükseltme işlemlerini 4440375'ten yapıyorum ve işe de yarıyor.Orayı denesene bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnng38

Ben hız yükseltme işlemlerini 4440375'ten yapıyorum ve işe de yarıyor.Orayı denesene bi

Zaten bu cevabı oradan aldım :)

@caztlak
    Eyvallah hocam. Bulabilirsem telefonunu veya adresini bulayım.
  • quote:

Son günlerde çok konu açtım ama sonunda telefonlarımda bir çalışan hızımın düşüklüğünü santrale bağladı. Hızım 1mbit idi yeni ay gelmesine rağmen ben de sabah ilk iş bunları aradım. Hattım ile ilgili bir şeyler güncellediler. Hızım 4 mbit oldu. Ben 8mbit istiyorum dedim ki hat değerlerim iyi destekliyor, bu hatla 12mbit bile gördüm. Ben buradan ancak güncelleme yapabiliyorum santralden bu kadarına izin veriyorlar dedi. Eee oradan nasıl değiştirebilirim diye sorduğumda da Türk Telekom'a dilekçe verin dedi çalışan.

Adil kullanım içeren paket mi (60-65TL paket) yoksa tamamen sınırsız (115Tl paket) mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnng38

Ben hız yükseltme işlemlerini 4440375'ten yapıyorum ve işe de yarıyor.Orayı denesene bi

Zaten bu cevabı oradan aldım :)

@caztlak
    Eyvallah hocam. Bulabilirsem telefonunu veya adresini bulayım.

Yalan söylemişler hep öyle yapıyorlar zaten. Zorla arkadaşım elbet birisi yükseltir
  • quote:

Orijinalden alıntı: despair

quote:

Adil kullanım içeren paket mi (60-65TL paket) yoksa tamamen sınırsız (115Tl paket) mı ?

Adil kullanımlı, 59 TL'lik paket.

@tnng38
    Tamam hocam birkaç kez daha şansımı deneyeceğim :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • defalarca ara hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de 8 aydır net limitsiz paket kullanıyorum. 1-8 mbit arası. Ancak 8 aydır bir gün dahi indirme hızım 110 kb/sn civarından yukarı çıkmadı. Sayısız kez aradım sayısız kez tartıştım ancak hiçbir işe yaramadı. Ne yapmamı önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra1c

Arkadaşlar ben de 8 aydır net limitsiz paket kullanıyorum. 1-8 mbit arası. Ancak 8 aydır bir gün dahi indirme hızım 110 kb/sn civarından yukarı çıkmadı. Sayısız kez aradım sayısız kez tartıştım ancak hiçbir işe yaramadı. Ne yapmamı önerirsiniz ?

modem değerlerine bakalım ona göre. Belki hattından kaynaklanıyodur
  • Modem değerlerime nasıl bakabilirim acaba ?
  • Modem değerlerime nasıl bakabilirim acaba ?
  • Benimde aynı sorunum vardı, gündüz vakti orda ne yaptıgını bilmeyen robot kadınlar oluyor, her actıgımda banada aynısını soyleyip geçiştiriyoırlardı. Akşam aradım bi adam cıktı ona soyledim hızımı 8mbt yap dedim yaptı.
  • Peki nasıl bir işlem yaptı biraz ayrıntılı anlatabilir misin ? Bağlantıyı mı güncelledi ya da ne dedi söyleye bilir misin ? Ben de akşam arayayım madem
  • Ttnet'tir döverde söverde

bide şikayet ediyor
  • quote:

Modem değerlerime nasıl bakabilirim acaba ?

yerel ağ bağlantısında varsayılan ağ geçidi yazar. 192.168.x.x
    Onu tarayıcından (i.e, chrome, firefox) adrese yazacaksın. Modem markasına göre şifre deişiyo google ara bulursun.
  • Benim sorunum ciddi ve sulandırmaya gerek yok arkadaşım. Kızma ama sorunum çözülünce beraber dalga geçeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

quote:

Onu tarayıcından (i.e, chrome, firefox) adrese yazacaksın. Modem markasına göre şifre deişiyo google ara bulursun.

• quote:

quote:

quote:

internet kısmına basarsan daha iyi olur

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben de 8 aydır net limitsiz paket kullanıyorum. 1-8 mbit arası. Ancak 8 aydır bir gün dahi indirme hızım 110 kb/sn civarından yukarı çıkmadı. Sayısız kez aradım sayısız kez tartıştım ancak hiçbir işe yaramadı. Ne yapmamı önerirsiniz ?

modem değerlerine bakalım ona göre. Belki hattından kaynaklanıyodur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.