Şimdi Ara

Ttnet hiz yukseltme yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a kolay gelsin musteri hizmetlerini aradim suan 16mbps kullaniyorum yukseltmek istedimi soledim sonra altyapiniz destekliyormu kontrol edelim dedi sonra vdsl destekliyor dedi bende 35 yapin dedim tamam dedi ondan sonra 2 dakka bekleyin dedi 2 dakka sonra beyfendi suan sistem hata veriyor geciremiyoruz dedi ilk basta destekliyor dyip 2 dakka beklettikten sonra desteklemiyor diyor isim bittigi zaman ttnet bolge mudurlugune gidip hizimi kontrol ettiricem modem degerlere baktim 80 e kadar destekliyor sitedende baktim 75 80 arasi destekliyor suan odedim fatura 65.75tl 35mbps olan paket 69.90tl katakullemi yapiyorlar acaba bilgisi olan bilgilendirsin lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Adsl sinyali varken modem değerlerinden 80 mbit desteklediği görünmez ayrıca direk 24 mbite geçip ondan sonra hız yükseltme işi yaptırın hıza karşı alerjileri olduğu için her zaman düşük hız alıp sonradan yükseltmek gerekiyor.
  • Anladim gene ttnet mudurlugune gidip altyapi hizimi teyit ettirim ondan sonrada kem kum etmesinler tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel Müdürlük işi TIRT oluyor.
    Ben gittim ADSL kullanıyordum hızınız 24 mbps yi geçmez dediler, güvenmedim 50 mbps sözleşme yaptık 1 saat sonra 44-48 mbps hız almaya başladım.

    444 0 375'i ara en net bilgiyi onlar veriyor
  • Suan 24 e yukselttim 2 gindur internet yok dsl isigi yanip yanip sonuyor ariza kaydi olusturdum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turnç mu yanıyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun teknik ekib geldi halletti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 mbps 70tl hangi kampanya link atarmısınız hocam rica etsem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bana ozel kampanya daimi musteri oldugim icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -QAism-

    O bana ozel kampanya daimi musteri oldugim icin
    Bahsettiğiniz şey mevcut müşteri dahi olsanız 70 TL ye 35 mbps "YENİ" paket alamazsınız.. Sadece mevcut paketinizin bir üst paketini almışsınız ve taahhütünüz boyunca bu şekilde yararlanıyorsunuz. Sıfırdan Taahhüt yenilemişseniz söyleyiniz ki bilelim eğer yenileme yapmışsanız paketinizin ismini söyleyebilir misiniz.

    Bende şuanda 50mbps hız alıyorum ve ödediğim 77.90 TL eğer 100 mbps ye yükseltmek istersem 96.90 TL ye yükseltebilirim. Mevcut taahhütünüz muhtemelen 2019 öncesinde olan bir taahhüttür ve normal taahhütünüzün üst paketini istemişsinizdir. 2019 sonrasında 35 mbps yi 70 TL ye hayatta bulamazsınız ve Türk Telekom böyle bir teklifi de yapmaz. Kısaca Yeni Taahhütte böyle 35mbps 70 TL ye bir kampanya veremezler.




  • Yalin hipernet 24mbit benimki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vdsl 24 mbps hızına 72.95 tl ödüyorum.Kasım 2018 de bu şekilde uzattım.1 ay önce hızınızı 35 mbps ye yükseltelim dediler.Bir sürü laf kalabalığından sonra fiyatı söyleyin dedim.87 tl dedi.80 tlye verirseniz alırım yoksa konuşma bitmiştir dedim.Yine bir sürü laf kalabalığına başladı.Ben de telefonu kapattım.TTnet ile aboneliğim 30 yıldır sürüyor.Sadece arada 2 yıl vınn kullandım.Çevirmeli bağlantıdan beri buradayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.