Şimdi Ara

TTnet hız testi rekor kırdık fiber deil ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işte aylık 65 tl verip kullandığımız internet rezilliği ilk işim süperonline geçmek fotoyu cekene kadar sayfa acılmasını bekleyene kadar 17 dk geçti yazıklar olsun ttnet

birde reklamlarda altyapıymısız carmıs curtmus oturudugum mahalleye 16 yıldır türk telekomdan 1 tane adam girmedi direkleri bilene biz onarıyoruz

İŞTE REKOR BENDE ACABA EN DÜŞÜK BAŞKA VARMI :)

• müşteri hizmetlerini arayın sorunu çözeceklerdir.
  • hileli622 H kullanıcısına yanıt
    normal adsl kullanacaksan superonline sanki çok farkli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttneti arıyorum fakat size gonderdigimiz hız suanda iyi diyorlar diyorumki kardesim 0.17mgps internet alıyoum beklilyolar cevap veremiyolar bulundugum bolgede fiber internet var sizce alammı
  • hileli622 H kullanıcısına yanıt
    Superonline ttnet altyapısını kullanıyor. Türkiyede tek altyapı var oda ttnetin resimdekide benim hız testim fiber değil zaten 2 yıl boyuncada fibere geçemezsin. Sayfanın geç yüklenme sorunu tarayıcıdan kaynaklanır.
  • Arkdaşlar bu internet hızı tamamen ttnetin elinde aynı şekil internet hızı bizde vardı...

bize internet veren santrale gittim müşteri hizmetlerini aradım dedim böyle böyle internet hızım düşük müşteri hizmetleriyle santrali konuşturdum adamlarla beraber eve gittik bütün mahallediki direkleri onardık şimdi hızım 10 MB bunların damarını bulacaksın yoksa gelip yapmazlar

aynı şekilde kaldığım yurdun internetide düşük hızdaydı yurdun sahibi santralde olan mühendise sende öğrenciydin zamanında internetsiz yurtta kalır mıyıdn felan dedi kendi yerine koy dedi orda kaln çocukları 1 hafta süre ver bize dedi adamlar 1 hafta sonra 24MB internet hızı geldi önemli olan orda bi tane adam bulup damarına girecen ya da müşteri hizmetlerini arayıp santralle konuşturcan nasıl yapıyolar gör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.