Bildirim
TTnet hız problemi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Aynısı bana oldu. 16 mbit'e kadar olan paket mi? Gelip bakalım dediler, para istediler bunun için. Sadece gelme 11 tl, arızaya göre de 54 tl gibi rakamlar telaffuz ettiler. Ben de sinirlenip iptal ettirdim, superonlineye geçtim fibere. -
Elinde farklı modem varsa onla dene yanlış ölçüyor gibi modem 14 mbit hız tanımlı hatta iç tesisatı bir elden geçirin olmadı arıza kaydı bırakırsın kontrol ederler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Snr çok düşük hocam bağlantı kopar birde hattınızda veya modemde sıkıntı var değerleri yanlış ölçüyor şuanda. Hattan kaynaklıdır ama büyük ihtimalle kablo bağlantılarınızı falan kontrol edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türk telekomdan hızını düşürmesini iste hattının alabileceği max hız 13mps iken 14mps kullanıyorsun "tezekos" un dediği gibi kabloları kontrol et kabloları değiştir hala hat değerlerin aynıysa türk telekomdan hızını düşürmesini iste -
Birde Değişik Bir Modem Deneyeyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X