Şimdi Ara

ttnet hesap özeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • netdiskte arızalarım bitmiyor başka bir sorunumda başlığımdaki gibi fakat ben her seferinde onları arayamıyorum her arayışım 10tl 1 ayılda yaklaşık 700tl lik arama gerçekleştirmişim ve hatanın hiç biri benden kaynaklı değil.

netdisk e para ödediğim gibi alamadığım hizmet için aradığımın parasınıda veriyorum böylece mağduriyetim 2 oluyor.

kayıt oluşturuluyor aynı gün çözülmüyor biz bakmıyoruz netdiske diyorlar ama ben parayı size veriyorum diyorum.öleyse kim bakıyorsa kendileriyle görüşeyim diyorum görüştürmüyorlar.peki ama param alınıyor sorun olunca kimse ilgilenmiyor bu şekilde ortada kalıyorum şiddetle kınıyorum bu durumu bu şekilde mağduriyetim 3 e çıkıyor.

bekliyorum ve 10 gün boyunca ve bir mesaj geliyor ''beni ara'' mesajı ve arıyorum ttnet i bazı bilgiler isteniyor yine kontör yüklüyorum yine param gidiyor beklemeye devam ediyorum mağduryietim 4 oluyor.

zaman geçiyor 10.gün sonunda sorun çözlmediği gibi geri bildirim yapılmıyor mağduriyetim 5 oluyor ve mailler ilede resimli oalrak sorunumu destekliyorum yazıyorum yine bir gelişme olmuyor mağduryetim dahada yükselirken arıyorum ttnet i ve hiçbişey olamış gibi ordan oraya bağlıyorlar beni.ne zaman arasam kesinlikle en az 2 kez yanlış bağlıyorlar ve her temsilcime ayrı ayrı anlatmak durumunda kalıyorum hem zaman hem telefon faturam çoğalıyor mağdruyetim 8 olyor,

bunun üzerine sonunda ilgilenmek isteyen müşteri temsilcim ile görüşüyorum özet olarak sornum var giderilmedi geri bilgi verilmedi durum nedir diye soruyorurum (musa bey) bekleyiniz diyor snoç yok diyor.kendisine daha öncede sorunlar yaşadığımı ve ben aramadan asla bilgi verilemdiğini aktarıyorum 4-5 ay kadar çözülmediğini ve insan ömrünün zaten yıllar ile sınırlı olduğunu aktarıyorum yapılacak birşey olamdığını söyluyor ve mağdruyietm 9 oluyor.

şimdi ise bekliyorum size yazıyorum cevap gelmiyor bekliyorum ttnetten de cevap yok ilgilenen yok.tek ilgi asla şaşmayan faturalar netdisk faturası değil sizlerin hatası yüzünden olan sizleri aramamın bedeli olan gsm şirketine olan borcum aslınada bu sizin borcunuz ben ödüyorum.sizi aradığım işin sizde vodafoneden alıyorsunuz o parayı yani benden yıllık 120tl olan netdisk +700tl almış oluyorsunuz ama netdiskim halen bozuk

daha kaç para ödemeliyim netdiskimi tam kulanabilmek için.sonsuz bir mağduryet...

> From: ttnetiletisim@ttmail.com
    > To: xxxxxxxx@hotmail.com
    > Subject: 62/RE: 2.9 dan kucuk ve inmiyor sifre 784552
    > Date: Mon, 7 May 2012 18:11:56 +0300

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet TİVİBU EV [ANA KONU]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.