Şimdi Ara

TTnet Hatalı Port Servisi Sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
34.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bir ttnet abonesiyim, malesef ki aboneyim. 3 gündür netim yok.

    bilgi.ttnet.con.tr/hatali_port/Info.aspx

    adresine yönlendirme alıyorum. MH'yi aramam çünkü aradım ve sorunum halen çözülmedi. Başka bir telefon hattında ve atnı modem ile çalışıyor net var ama benim hatta sıkıntı mı var bilmiyorum. Yardım lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afaik61 -- 17 Temmuz 2015; 18:49:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hatalı port hatası ttnetin internet hizmeti aldığınız telefon numarası ile internet ip adresinizin yönlendirmesi eşleşmiyor ise aldığınız hatadır. Bu hatanın çözümü sadece ttnet ekipleri tarafından yapılmaktadır.
  • Adamın biri nat dan port açarak yapmış ama soylemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam ttnet'e arıza kaydı bırakın portunuzu değiştirirler büyük ihtimal sorun düzelebilir. Ama hızınızda belki 1-2 mbps düşme yaşabilir kalıcı olarak. Yönlendirdiği porta bağlı bir durum. Eğer nat ayaları yapabiliyorsanız 80 nolu port açın. İnternetten bulabilirsiniz nasıl açıldığını.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı Sorun Bende Oldu Dün 3 Gibi Netim Gitti Ttnet Hatalı Port Servisi Diyip Diğer Sayfaları Acmıyor Ttnetı Aradım Arıza Kaydıdılar Aldılar Bu Sabah Teknik Ekip Geldi İnternet Oldugunu Modemin Algılamadıgını Söyledi Yeni Modem Aldım Taktım Aynı Hatayı Aldım Çözümü Bilenler Yazabilirler Mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş TTNETi arıyosun diyosun ordaki akıl yoksunu personele. *Ordan benim portlarımı değiştirjn kardeşim şu şu hata var ekip geldi halen devam etmekte." Bende aynı şekilde sonuca ulaştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparisi verdikten 6 gun sonra geldiler hic bir sey yapmadilar. Kullanici adi ve sifrenin mesaji gelir deyip gittiler. Ona da 6606'ya mesaj atip kendim ulastim. Simdi de ayni sekilde port hatasi aliyorum. Ilk kez boyle bir hata aliyorum. Iyice sinirlendim, bu is haftaya uzarsa dellenirim heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.