Şimdi Ara

Hatalı port servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modemimi resetledim ve ardından kurulum istedi türk Telekom un verdiği sifre ve kullanıcı adımı girdim modemde internet ışığı yanıyor fakat kurulum yaparken hatalı port servisi diyor çözümü nedir ? Hatalı port servisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hatalı Port Servisi

Bir "hatalı port servisi" ifadesi, bir bilgisayarın veya ağ cihazının belirli bir portu kullanarak iletişim kurarken karşılaştığı bir sorunu ifade eder. Bu sorun, işletim sistemi sorunları, güvenlik duvarı ayarları veya ağ yapılandırmasıyla ilgili olabilir.

Hatalı Port Servisi Anlamı

Hatalı port servisi, bir uygulama veya hizmetin belirli bir portu kullanarak bağlanamadığı veya veri alışverişi yapamadığı anlamına gelir. Bu, web sitelerine erişimde sorunlar, oyunların oynanamaması veya çevrimiçi hizmetlerin kullanılamaması gibi çeşitli sorunlara yol açabilir.

Türk Telekom Hatalı Port Servisi

Türk Telekom hatlı internet kullanıcıları, genellikle "hatalı port servisi" hatasıyla karşılaşabilirler. Bu sorun, Türk Telekom'un ağındaki bir arıza veya kullanıcının evindeki ekipmanlardaki bir sorun nedeniyle ortaya çıkabilir.

Hatalı Port Servisi Çözümü

Hatalı port servisi sorununu çözmek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsin:

• Modemi veya yönlendiriciyi yeniden başlat: Bu, ağ bağlantısını sıfırlar ve sorunu çözebilir.
    • Güvenlik duvarı ayarlarını kontrol et: Güvenlik duvarı, belirli portlardaki trafiği engelleyebilir. Sorunlu portun güvenlik duvarı tarafından engellenmediğinden emin ol.
    • Antivirüs yazılımını devre dışı bırak: Antivirüs yazılımı bazen ağ trafiğini engelleyebilir. Sorunu çözmek için geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.
    • Ağ kablolarını kontrol et: Gevşek veya hasarlı ağ kabloları bağlantı sorunlarına neden olabilir.
    • Türk Telekom'a başvur: Sorunu yukarıdaki adımlarla çözemiyorsan Türk Telekom müşteri hizmetlerine başvurarak yardım alabilirsin.

Hatalı Port Servisi Önlenmesi

Hatalı port servisi sorunlarını önlemek için aşağıdaki önlemleri alabilirsin:

• Yazılımlarını güncel tut: Yazılım güncellemeleri genellikle güvenlik açıklarını ve hataları düzeltir.
    • Güvenlik duvarını doğru şekilde yapılandır: Güvenlik duvarı, yetkisiz erişimi engellemek için önemlidir, ancak sorunlu portların engellenmediğinden emin ol.
    • Ağ ekipmanlarına düzgün bakım yap: Modemler ve yönlendiriciler düzenli olarak yeniden başlatılmalı ve kablolar kontrol edilmelidir.

Hatalı port servisi sorunu, bilgisayar veya ağ bağlantısıyla ilgili çeşitli sorunlardan kaynaklanabilir. Bu adımları uygulayarak sorunu çözebilir ve ağ bağlantını sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Servis saglayiciniza sikayet kaydi olusturun kutuda yanlış port aktivasyonu yapılmiş sabirim modemlik degil ankastreden cozecekler. Şikayet edin durumu hatalı port durumunu onlar hallederler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (Anlattıklarım modem türk telekomun modemi ni kullanıyorsanız geçerli)

Ankastre kutusunda hattınız karışmış olabilir. %90 şimdiye kadar siz komşunuzun hattını komşunuz sizin hattınızı kullanıyor. Modemi tekrar resetleyin hatta bağlı şekilde kendi kendini kurar zaten o zaman intarnet e girerse bilin ki komşunuz ile hattınız karışmış.

Şimdi tekrar modemi fabrika ayarlarına çevirin ve siz kurulum yapmayın kendi kendini kursun biraz bekleyin fabrika ayarlarına çevirdikten sonra kurulur. Sorun düzelir ise hattınızı ankastreden bir kontrol edin.

( Türk telekom modemi kullanmiyorsanız)

Müşteri hizmetlerini arayın hattınızı tekrar etiketlesin ve evinize gelen kablo o mu kontrol etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Bilal -- 14 Mayıs 2021; 16:47:49 >
  • @Meco2

Meco2, hocam seni etiketlemeye çalıştım ama hata aldım, inşallah sana bildirim gelir. Hatalı port servisi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Mayıs 2021; 21:47:40 >
  • Yanlış porta bağlanılmış olabilir. Altyapısal bir durum, servis sağlayıcınız ile iletişime geçin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim başıma da geldi. Yanlış kabloyu hattı eve bağlamışlar. Türk Telekom ekipleri tekrar gelip doğru kabloyu bağlayınca düzeldi.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Gerekli bilgileri arkadaşlar iletmiş zaten :)

• Meco2 kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.