Şimdi Ara

ttnet hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 mbps internet kullanıcısıyım indirme kotam 50 gb asınca 1 mbps indirme hızım yukleme hızım normal ama video filan ızlenmez durama gelıyo 300 kbs cekıyo

neyse bunları gecelım 8mbps sınırsız 50 gb ole hesap

fatura olarak 60 65 tl civarı oduyorum her ay sızce normal mi yoksa daha uygun fıyata cektırebılırmıyız 2 seneye yakın baglıyım ınternette normalde 8 mbps limitsiz internetten tarifeden cıkınca normal odemeye donuyomus yanı 12 ay boyunca bellı bı ucret sonra kendı ucretıne donuyo normal mi yoksa daha uyggun bı tarife varmı ben cogunlukla film ve oyun ındıren bırısıyım internetimi kotalı yapamam ama ucret sankı pahalı gıbı bazı arkadaslarım 49 tl oduyo sınırsız ınternetlerı onlar benden eskı baglanan kısıler dıye mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1724950 -- 10 Eylül 2013; 22:41:32 >

• Bence normal aynı tarifedeyim akk kotasını asınca 3 mbit e düşer sen sanırım kablosuz bağlanıyorsun iyice veri kaybı oluyor hd izleyemezende videoları youtubede izler 3mbit....
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    pc ye kablolu baglı sadece telefonla fila ngırıyorum televizyon ızlerken o zmn wifisini kullanıyorum modemın yanı sureklı acık her 2 sıde.
  • iste aynı hatta oldukları içindir bende sorun olmuyor 3mbitte izleyebiliyorum...
  • 47tl ödeyenlerin hızı aynıysa o işte bi iş var genelde engelliler 43TL'ye bağlanıyorlar ama 49TL büyük ihtimal tahattütdür 24 ay dolunca bakın siz o 49 ödeyenlere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tablon

47tl ödeyenlerin hızı aynıysa o işte bi iş var genelde engelliler 43TL'ye bağlanıyorlar ama 49TL büyük ihtimal tahattütdür 24 ay dolunca bakın siz o 49 ödeyenlere..

keseke 43tl olsa 45tl ödüyorum 8mbit netlimitsiz 50akn engelli tarifesi 50 gb asınca 3mbit düşüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.