Şimdi Ara

ttnet fiber tilgin router 1311 hakkında !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşadaki resimde gördüğnüz gibi burda wan ayarları filen olmazı lazım arkadaşımda fiber var ve wan ayarlarından mtu ayarını yapabiliyor bende menüler eksik baya arkaşınkine göre mtu ayarına nasıl girebilirim şimdiden teşekkürler
    http://c1302.hizliresim.com/16/n/k9wcr.jpg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem'in farkli oldugunu biliyorum. TTNet tarafindan belirli kisimlar engelemis. Ben profesyonel yazilim ile ugrasan biriyim ve bu modem hic bir sekilde isimi yapmami saglayamiyor. Cok dandik malesef. Bunun yerine Asus veya Linksys Router alip kullanmayi dusunuyorum. Ama TTnet'deki cihazda WAN ayarlari mevcut olmadigindan bana gerekli olan sifre/isim gibi bilgiler malesef elimde olmamis oluyor. Bu cihazlari alsam dahi evimde bu yuzden kullanamayacagim.

Bu kadar kisitli bir modem ve anlayis hic gormedim hayatimda.
  • İlginç. Normalde Superonline VOIP için telefon hizmeti verdiğinden muhtemelen telefon kısmını açık bırakmıştır. TTNET'in MTU ayarlarını AKK'ya karşı kapattığı aşikar. En iyisi sıfır piyasa router'ı alın. Öyle yapan arkadaşlarım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yozi

Router alacam da elimde patlasin istemiyorum. Router'den giris sifresi vs hic bir sey okunmuyor cunku. Kapali kutu resme. Router aldim diyelim, internet'e nasil cikis yapacak?

Yapılandırma (konfigurasyon) dosyasında en azından bu bilgiler yer alıyor. Superonline'da arayüzde bile yazıyordu diye hatırlıyorum. TTNET için kesin birşey diyemiyeceğim ama sorun olmaması lazım. VDSL2 kullanmayıp direkt router ile WAN'a çıkış yapıyorsanız yığında muadil router mevcut piyasada.
  • TTnet modemin arayuzu ile Superonline farkli. Yapilandirma namina bir bilgi icermiyor yani. Arayuzden girdigimde bile bir sey gozukmuyor.Bizim dandik tilgin router'e de dogrudan bir CAT kablosu geliyor. Simdi piyasadaki WAN desteklir Router'lerden (misal Asus, Linksys,vs..) aldim diyelim, bu kabloyu taktim dogrudan calisir mi? Benim bildigim yine de belirli giris bilgileri girilmesi lazim (Pppoe vs gibi).

TTnet modemin arayuzu ile Superonline farkli. Yapilandirma namina bir bilgi icermiyor yani. Arayuzden girdigimde bile bir sey gozukmuyor.Bizim dandik tilgin router'e de dogrudan bir CAT kablosu geliyor. Simdi piyasadaki WAN desteklir Router'lerden (misal Asus, Linksys,vs..) aldim diyelim, bu kabloyu taktim dogrudan calisir mi? Benim bildigim yine de belirli giris bilgileri girilmesi lazim (Pppoe vs gibi).

Evet dediğim gibi WAN girişli herhangi bir router iş görür ancak dediğin PPPoE crendital denilen kimlik (abonelik) bilgilerini router'a girmen lazım. Dediğim gibi arkadaşın Superonline fiberi ile verilen aynı model Tılgın'ında bu bilgiler görülebiliyordu, veya yapılandırma dosyasından okumuştu. TTNET'in firmware'in yer aldığı sendeki sürümde bu bilgiler ne denli erişilebilir durum nedir bilemiyorum. Kısacası abonelik bilgilerini tam olarak görmeden yeni router alma. Bu arada piyasadan alacağın router'a kullanıcıadı@ttnet diyerek kullanıcı adını ve şifreni girmen yetmez mi acep?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

TTnet modemin arayuzu ile Superonline farkli. Yapilandirma namina bir bilgi icermiyor yani. Arayuzden girdigimde bile bir sey gozukmuyor.Bizim dandik tilgin router'e de dogrudan bir CAT kablosu geliyor. Simdi piyasadaki WAN desteklir Router'lerden (misal Asus, Linksys,vs..) aldim diyelim, bu kabloyu taktim dogrudan calisir mi? Benim bildigim yine de belirli giris bilgileri girilmesi lazim (Pppoe vs gibi).

Evet dediğim gibi WAN girişli herhangi bir router iş görür ancak dediğin PPPoE crendital denilen kimlik (abonelik) bilgilerini router'a girmen lazım. Dediğim gibi arkadaşın Superonline fiberi ile verilen aynı model Tılgın'ında bu bilgiler görülebiliyordu, veya yapılandırma dosyasından okumuştu. TTNET'in firmware'in yer aldığı sendeki sürümde bu bilgiler ne denli erişilebilir durum nedir bilemiyorum. Kısacası abonelik bilgilerini tam olarak görmeden yeni router alma. Bu arada piyasadan alacağın router'a kullanıcıadı@ttnet diyerek kullanıcı adını ve şifreni girmen yetmez mi acep?

Kullanıcı adı şifre ve mac adresi klon yeterli normal şartlarda

• Kullanici adi ve sifre bilinmiyor malesef. Router'den goremiyorum bunlari (TTNet o kisimlari kapatmis malesef). TTnet Online islem merkezine girebiliyorum, orada kullanici adimi ogrendim mesela, ama sifreyi degistirmeyi denendigimde, bir onceki sifreyi soruyor bana. Elimde bir cihaz olsa deneyecegim de iste nasil olacak bilmiyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.