Şimdi Ara

TTNET Fiber mi, Superonline Fiber mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
5
Favori
52.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IVBACK

    Merhaba hocam, bende SOL fibere geçmeyi düşünüyorum gece kuşu kampanyası 50mbps 100gb akk ve gece 12 den sabah 6 ya kadar olan indirmeler akk ya yazılmıyor, ping sorunu varmı gerçekten veya düzeldimi ? şuan 8megabit internetim var 300kb/sn yi geçemiyorum 50megabite geçince rahatlarım diye düşünüyorum ama çok oyun oynayan biriyim ping sorunu çekermiyim ?

    Merhaba,

    Gecekusu tarifesinde kota sayan var diyende var saymiyor diyende. Tam 00:00'da modemi kapatip acmak en sagliklisiymis. Online ben ps4 ile oynuyorum, psn'den kaynakli sorunlar yasadim ve modeme dmz ve port acmak zorunda kaldim. Buda 50 mbps hizimin 1,6 mbps ye dusmesine neden oldu ps4 uzerinde. Ama bu hizla bile iyi oynuyorum, bf4 ve fifa 14-15 sorunsuz oynaniyor suan icin. Ama arada lag sorunu oluyor, adam olduremiyorum bf4'de yada ilerleyemiyorum basa atiyor. Yani anlayacagin butun servis sagliyicilar para yiyici hizmet sifir :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hem DMZ'yi açıp, hemde port mu açtınız? İkiside aynı şey değil mi, ne gerek var ikisini birden yapmaya?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreamcream

    Hem DMZ'yi açıp, hemde port mu açtınız? İkiside aynı şey değil mi, ne gerek var ikisini birden yapmaya?

    DMZ modem ayarlarinda tek tikla acip IP verme ile oluyordu, birde yabanci bir sitede tek tek port ayarlari vardi, onuda yaptim. buldugumda kaynagi buraya link koyarim.

    EDIT: Modem ve port ayarlari listesi kaynagi;
    http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/PS4/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 19 Ekim 2014; 3:41:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir sol fiber kullanıcısı olarak pingden ben de şikayetçiyim. İzmir'deyim bu arada.

    Daha önce TTNET VDSL kullanıyordum, pingim yurtiçinde 5ms bile çıkıyordu. En yüksek gördüğüm değer 20nin altında idi. Sol'da ise sadece sol'un İstanbul'daki sunucusu 15 MS veriyor. Diğerleri 20-60 MS bandında. Surf yaparken bile hissediyorum gecikmeyi.

    Ama hız açısından bir problemim yok. 28/6 mbit falan cikiyor test sonuçları (25/5 abonesiyim). Torrent de normal. Yani online oyun oynayacaksaniz sıkıntı var. Taahhüt vermeden deneyin mutlaka. Kurulum aktivasyon ücreti odememek için 3 ay sureli isik hızını dene kampanyasina üye olabilirsiniz. 3 ay beklemek zorunda da değilsiniz bu arada.

    Bir de şunu söylemek istiyorum; ttnette gerçek fiber yok denmis ama var. Çoğu yerde VDSL olarak veriyor doğrudur ama bazı yerlere direk fiber getiriyorlar. Bizim evin içinde fiberoptik var mesela. Ona da abone olup sol ile kiyaslayacagim hatta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igorparker -- 19 Ekim 2014; 10:53:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. Ben konu dışında bir şey söylemek istiyorum. İnsanlar forumlara mesaj yazarken hissettiklerini masumane bir şekilde yazıyorlar ama okuyanın ne anladığını genelde göz ardı ediyorlar. Örneğin bu mesajı anlayabilmek için 3 kere okudum. Lütfen dikkat edelim.
  • Ttnet fiber sonuclarinizi merakla bekliyoruz. Dediginiz gibi online oyun biraz sorunlu sol'de ve bunun uzerine ciddi yogunlasmalari gerekiyor. Ne yazikki ulkemizde musteri bir urunu veya hizmeti alana kadar musteridir, sonrasinda karsinizda sorun halledecek kimseyi bulamiyorsunuz. Sozlesme olayina devletin ciddi el atmasi gerekiyor, maduriyetler cok fazla. En azindan 3 aya kadar kosulsuz iptal olmali, internet ve telefon hizmetlerinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet en azından denememiz lazım. Gerçi ben ona da guvenmem, deneme suresinde her şey iyi olur. Ne zaman deneme süresi biter taahhut verirsiniz her şey bozulmaya baslar.

    Bu arada bugün diğer evlerdeki VDSL ve uydu net bağlantıları ile speedtest yaptım. VDSL ve uydu net ayni, ping 10 ms. Sol fiber ayni sunucuya 29 MS ping atıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ttnet vdsl kullandigimda online oyun sol'a gore sahaneydi, gayet hizli ve lagsiz oynaniyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 ay tahakkukum vardı ttnetten her ay kazık yiyerek 9 ayı doldurdum.türkcell süperonline tahakkuk bedelini biz ödeyip bize 25 mbit hızla geçin dedi herşey dahil 49tl bende balıklama atladım.superonline zamanda yolculuk yaptıracak kadar hızlı.ttnet hızı yerlerde ve aşırı pahalı.aklı olan ttnet kullanmasın.ttnet reklamlarınada güvenmeyin.49 tl olarak girersiniz 68-75 tl arası kitlerler.Türk Telekom araplarındır.ttneti kapatsanız dahi faturanızı ödediğiniz halde 1-2 yıl içinde sizden hava parası isteyen bir kurumdur.Bir arap doğum gününde 1 milyon dolar dansöze para saçtı.paranız muhtemelen gittiği yerde orası...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanpasa22583

    24 ay tahakkukum vardı ttnetten her ay kazık yiyerek 9 ayı doldurdum.türkcell süperonline tahakkuk bedelini biz ödeyip bize 25 mbit hızla geçin dedi herşey dahil 49tl bende balıklama atladım.superonline zamanda yolculuk yaptıracak kadar hızlı.ttnet hızı yerlerde ve aşırı pahalı.aklı olan ttnet kullanmasın.ttnet reklamlarınada güvenmeyin.49 tl olarak girersiniz 68-75 tl arası kitlerler.Türk Telekom araplarındır.ttneti kapatsanız dahi faturanızı ödediğiniz halde 1-2 yıl içinde sizden hava parası isteyen bir kurumdur.Bir arap doğum gününde 1 milyon dolar dansöze para saçtı.paranız muhtemelen gittiği yerde orası...

    Arkadaşım tamam TTNET firmasına tepkilisin anladık fakat firma sahiplerinin kar payı kazanımlarını nasıl harcadığı seni neden ilgilendirsin ki? nerden biliyorsun dansöze 1 milyon dolar taktığını? yanındamıydın adamın eğlenirken? Adamları denetlicek kurum da belli bakanlıkta belli. Gidin oy verdiğiniz AKP yi eleştirin firma sahiplerini değil.




  • Haberlerde izledim arapların doğum gününü hocam.yazımı dikkatli olursan muhtemelen dedim.TTNET modem ücretsiz diyip modemin parasını faturaya yansıtıyor.24 ay tahakkuk imzalayana her istediğimizi yaparız edasında ttnet.daha sayammı antalya konyaaltı telekom adam telefon interneti iptal etmiş.faturasını ödemiş borcunuz yok demişler ama adama 3 fatura yollamışlar.adam kızdı ödemem dedi ordaki güvenlik adamı tartakladı.beterin beteri varmış demek banada borcun yok dediler kapatmıştım ama 1 fatura daha gönerdiler bana.adamlar mafya olmuş ya hava parası ödersin yada dayağı yersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyunlarda sıkıntı yaşamamak isteyenler Superonline Fiber'den uzak dursun
  • Superonline fiber daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha sayammı ttnete 49 tl olarak girdim 68 tl kitlediler bana 15.75 tl sabit fiyat eklediler internetime.müşteri hizmetlerini aradım 15.75 tl kullanmadığım ücreti ödemek istemiyorum dedim dediki bana tamam o zaman 15.00 tl ödeyin dediler yani bana 75 kuruş indirim yaptı adama söver gibi.iyikine süperonline tüm zararımı karşılıyorda kurtuldum ttnet batağından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET Fiber hız ve ping olarak kesin olarak Sol den daha iyidir. Ana alt yapı TTNET in tekelinde. O nedenle TTNET Fiber derim.
  • merhabalar,
    Ttnet adsl taahhutum gecen hafta bitti, superonline fiber ısık hızını dene 3 ay taahhutsuz kampanyasına basvurmak icin musteri hizmetlerini aradıgımda once bilgilerimi aldı ancak sonra 'binanızdaki switchte bos port kalmamıs, sizin icin kayıt olusturdum port acıldıgında haber verecegiz' dedi.
    talep oldukca mı switchi buyutuyorlar nedir anlamadım. neye baglıdır bu port acılması?
    birkac gun daha donmezlerse ttnet ile devam edecegim mecburen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline kullanıyorum ve bence fiber konusunda üstlerine yok
    Kablosuz ile 100mbit testi:

     TTNET Fiber mi, Superonline Fiber mi?


    Kablosuz 50mbit testi:

     TTNET Fiber mi, Superonline Fiber mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woozie -- 25 Ekim 2014; 15:05:04 >




  • Woozie kullanıcısına yanıt
    O değerlerin hiç bir anlamı yok
  • Eğer ki indirme yaparken bu hızlara ulaşamamış olsaydım evet belki haklı olabilirdiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Woozie kullanıcısına yanıt
    Herşey idm'nin download hızları değildir. Çoğu kişide torrent sorunu ve oyunlarda ping problemleri var malesef.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.