Şimdi Ara

TTNET, Fiber internet paketlerini 81 ilde kullanıma sunacak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
626
Cevap
1
Favori
53.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne fiberi bize geçircekler. sonra fiber modem satacaklar. yok kampanya ile veriyoruz diye. vdsl ile farklı sistem. 8 mbps limitsizdeyim max 2 veriyolar. sonra rapci çıkıyo gel hızı gör diyor. asil sen gel bunu gör (hızı) töbe yaaaa
  • Uydunet, 10 Mbps 20 GB kota 39 lira. Hız 9700-9850 civarı ortalaması var. Bu rakamlar hikaye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eozenir

    ne fiberi bize geçircekler. sonra fiber modem satacaklar. yok kampanya ile veriyoruz diye. vdsl ile farklı sistem. 8 mbps limitsizdeyim max 2 veriyolar. sonra rapci çıkıyo gel hızı gör diyor. asil sen gel bunu gör (hızı) töbe yaaaa

    Nihahahahah , Aynen Öyle..

    Dertleri Hizmet vermek değil , Modem Satmak Şuanda.

    2 Yıl Kimleri Garanti altına alırız derdindeler.

  • Bagcilar yada basaksehirde varmi biri varsa soylesin
  • Birde sabit telefob sarti varmi hala superonline yok biliyorum
  • olayin asli şudur. 6 aya kadar netlimitsiz paketine yeni abone alinmayacak. biz hız düşük ama yeterki limitsiz olsun diyeceksek 5 tl lik 20 mbpse kadar fibernet limitsiz paketi aldıracaklar. ama mevcut olanlardan ücret farkı alınmayacak. diğer konu ise 20 mbps e kadar evimizdeki standart adsl modemler ile alabileceğiz. çünkü adsl modemler max 24 mbps alma özelliğindedir. ama misal 50 mbps e kadar istedik hızımızı o zaman evdeki modem max 24 mo bps desteklediği için geri kalan hızı alamayiz. bu durumda ne yapacaz. ttnete gidecez 100 mbps e kadr destekleyen modemi alacağiz. fibernet modem diye bişi yok. hepsi hikaye. onlar superonline yada diger sirketlerin uydurması. önemli olan modemin kaldırabileceği mbps olayidir. superonline fibernet modem diye sallayıp duruyor ne fiberneti. işin açığı 100 mbps e kadar uyumlu modemlerdir. gerçi turkcell e geçti superonline dende hayır gelmez. kısacası alayimiz uyutuyoruz. ödediğini alan sessiz alamayan mutsuz. hız yükseltmek isteyen isyanda. bağlantısı kopan ağlamakta. ttnet rapci ile gel gel gel hizi gör demekte. müşteride bağırmakta. yağlayın yağlayın canımız acımakta demekte. saygilar...




  • pardon 5 tllik demişim. o 65 tl lik olacaktı.
  • kota limitleri cok komik yine
  • TTNET, Fiber internet paketlerini 81 ilde kullanıma sunacak


    modemin arayüzünde yazan bu. sanırım bir 17-18 alırım? o maksimum hız dediği o mu?

    bir de beyler fiyat artışı olmıycak deniyor.
    quote:

    Müşterilerimiz, yeni paketleri ile paketlerine göre 100 Mbps 'ye kadar "fiber hızlı" internet kullanma ayrıcalığına sahip olabilecekler. Üstelik müşterilerimizin yürürlükteki aylık ücretlerinde TTNET FİBERNET 'e geçiş sebebiyle herhangi bir değişiklik olmayacak ve faydalanmakta oldukları kampanyalar varsa, aynı koşullarda hizmet almaya devam edebilecekler.

    ne ödüyorsanız o diyor. 55 tlye 20mbit. bence iyi.
    tabi ki avrupa ortalamasına göre berbat ama yavaş yavaş hızlanıyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 23 Şubat 2012; 1:23:01 >




  • ttnet hiçmi hiç memnun değiliz anlıyonmu ab. ve abd. olsun bazı asya ülkeleri bile dalga geçiyolar artık hız konusunda ve fiyatda hizmet sıfır kazık bol ttnet anlıyonmu bu kazıklar bugün sana gelir vergi olarak sende patlar adamlar uçuyolar cuzi fiyata biz iç geçiriyoz kedinin ciğere bakdığı gibi bakıyoz ahh ahhh bi tane adam gibi bi firma gelcekki başına rakip olrak sana nasıl sinek avlanıyor onun dersini vercez yaktık bizi ttnet....!!!!
  • i hate you ttnet
  • Ben hiç sikayetci degilim. Fazlasi ile aliyorum hakkimi
  • telefon zorunluluğu kalkıcakmı acaba.bazı yerlerde dairelere cat6 çekiliyor.
  • 8 mbit e kadar olan mevcut adsl kullanicilari BAKIR kablo ile sinyal zayiflamasindan dolayi bu hizlara ulasamiyorlardi, simdi altyapi fiber olunca bu zayiflama olmayacagindan rahatca bu hiza ve üstüne ulasabilecekler ... ( umarım )
  • Saçmalığa bak resmen dolandırıcı bunlar birde otomatik olarak geçecekmişiz sana ne kardeşim ben geçmek istemiyorum. Neden? Ttnetin sitesinde tarifeler hakkında biraz araştırma yaparsanız anlarsınız. Bu ttnet tam bir çakal! Türlü daleverelerle bir sülük gibi milletin parasını emiyor. Bakın neden;

    "TTNET FİBERNET paketlerinde abone internet hattının bulunduğu yerdeki, paket adı altında belirtilen hıza kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktasını aştığında internet kullanım hızı 1 Mbps olacak şekilde düşürülecektir."

    Yani benim sınırsız Fiber internetim olacak 5-10GB'lık dosyayı 20-30 Dakikalarda indireceğim buraya kadar herşey mükemmel de, sonra birden hız hooop 1mbps'ye düştü hemde ilk günden! Hangi devirde yaşıyoruz? Senin yapacağın iş bu kadar olur! Ttnet sen tekelcinin önde gidenisin! Daha bir tane bile sınırsız, adil kullanım miktarı olmayan tarife sunmamışsın. Kullanıcıların neyi seçeceğine de sen karar veriyorsun. Millet enayi, cahil tabi ne bilsin bilmem kaç mbps'ye kadar internetin ne olduğu adam Fiber internetim var diye gezinir. Nasılsa uyutursun hepsini. Nasılsa hepsi ttnet kullanıyor başka alternatif yok değil mi? Senin paran var, altyapın var sen Türkiye'nin bir ucundaki kullanıcıya hemen ulaşırsın.

    Yeri gelmişken şu 'Yalın İnternet'e de çok kısa değineyim. TTnet yalın internet paketi yapmış sabit telefon kullanma zorunluluğu olmadan internete girebilecekmişiz. Buradaki kilit nokta her ay ekstradan 9 TL yalın internet bedeli ödemen. İşin ilginç tarafı ben yalın internet kullanmayıp arama yapmaya kapalı, gelen aramalara açık bir sabit telefon hattı kullanınca da ayda 9TL geliyor, bununla birlikte sabit telefona çağrı gelebilmesi de artısı.

    Sözün özü kimse ttneti savunmasın bana. Kimse kendini ve başkalarını kandırmasın. Burası Türkiye, iyi geceler.




  • Bende TTNet'e geçerim diyordum fiyatları görünce. İyiki yorumları okumuşum. Forever UYDUNET 1mb 126 kbs ile indiriyorum. 1.5 yıldır kullanıyorum her hangi bir sorun yaşamadım yaza sistemi toplayınca 10 mb yaptıkmıda tamamdır adam gibi net uydunet haha. Uyku vakti...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murdocklawless

    fiberoptik kablo ne ara bu kadar yaygınlaştı ki? ben evimin önüne 3000 senesinden önce beklemiyorum mesela.

    Hahaha sandalyeden uçtum daha adam gibi 8 mb göremedik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi arkadaşlar Kazakistan'da yaşıyorum, ciddi cidd burası daha da beter. İnternet konusunda yüzümüz gülmedi.

    İmkan bulursam ciddi ciddi güney koreye gidecem ve orada yaşayacam. Adamlar 6 milyon eve min. 100mbit internet vermişler. Bu yıl 1gbit internete geçeceklermiş.

    Adam dönüp der ki servis sağlayıcılarımıza "sen neyden bahsediyon ya***m"
  • TTNET, Fiber internet paketlerini 81 ilde kullanıma sunacak



    Gaziantepden yazıyorum , hıza bak ve pinge bak allah'm ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amedjhN -- 23 Şubat 2012; 11:16:09 >
  • Hiç bir işe yaramayacağını bende düşünüyorum ist dedikleri gibi net ne kadar kötü idi iptal ettim superonline geçicem ordada bir de modem şartı olmasa iyidi oyüzden bekletiyorum kendi modemlerini kullanma şartı koymuşlar..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.