Şimdi Ara

TTNET Fiber internet Limitsiz paket 20MBS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar benim internetim suanda 8Mbs ve her ay 65TL ödüyorum baglanti hizimda 8mbs. simdi TTnet resmi sayfasindan fiberpaketi gordum 69Tl ve 20mbs IPTV alacagim icin internetimin hizli olsun istiyorum... 50Gb sinirdan sonra net hizim kac mbsye düsüyor acaba? ve bu kampanyaya gecmem icin sarti nedir yada önerebileceginiz daha iyi bir kampanya varmidir...

• Akk de 50 gb sonrası 3 mbps düşüyor.. Tüm Akk olan paketlerde aynı. Ama sizin hat destekliyorsa gecebilirsin hipernete...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

Akk de 50 gb sonrası 3 mbps düşüyor.. Tüm Akk olan paketlerde aynı. Ama sizin hat destekliyorsa gecebilirsin hipernete...

Hattimin destekleyip desteklemedigi konusunda bilgim yok. Bunu nerden nasil ögrenebilirim. Apartmanda da Fiber kutusu yok mahallede de yok.. Nasil olacak... ve Internetimi 4 kisi kullaniyor bir apartman benden kullaniyor yani :) 8MB suanda ve kota asiminda 3MBye dusuyor. IPTV DE LIGTV icin 3 5 mb arasi isteniyor.. ayni fiyata niye dha hizli internet kullanmiyim ki yani neler yapmam gerekiyor :S
    Destekleyen hat nasil alacagim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 21 Şubat 2013; 19:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

Akk de 50 gb sonrası 3 mbps düşüyor.. Tüm Akk olan paketlerde aynı. Ama sizin hat destekliyorsa gecebilirsin hipernete...

Hattimin destekleyip desteklemedigi konusunda bilgim yok. Bunu nerden nasil ögrenebilirim. Apartmanda da Fiber kutusu yok mahallede de yok.. Nasil olacak... ve Internetimi 4 kisi kullaniyor bir apartman benden kullaniyor yani :) 8MB suanda ve kota asiminda 3MBye dusuyor. IPTV DE LIGTV icin 3 5 mb arasi isteniyor.. ayni fiyata niye dha hizli internet kullanmiyim ki yani neler yapmam gerekiyor :S
    Destekleyen hat nasil alacagim bu arada

Apartmanda ve mahallede fiber dolabı yoksa fibere geçemessin zaten Adsl kullanmaya devam..

• Dostum apartmanda yok ama mahallede varmi bilmiyorum ama sunu biliyorum her ay babami ariyorlar fiber icin bakalim yarin bi konuscaz yine TTNET ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    geçen yıl açıldı
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.