Şimdi Ara

TTNET FİBER İÇİN HAT ÇEKİLMESİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni binada oturuyorum.Şu anda süperonline ADSL kullanmaktayım fakat o kadar yavaş ki bıktım artık.VDSL hizmeti veriliyormuş binamıza fakat ben direk fiber almak istiyorum.Çoğu binanın girişinde ( Eski binalar) Fiber kutusunu gördüm.Acaba bende TTNet fiber paketlerinden birini almak istesem gelip binaya fiber kutusu koyarlar mı ? Böyle bir seçenek var mı yoksa VDSL geri mi yönlendiriyorlar ? Saha kutusuna uzaklığım ortlama 200 m civarı.

• Fiber kutusu apartmanın girişine kadar gelse bile bina içinde bakır kablo varsa fiber net alamazsınız. Bu durumda ttnet hipernet denen vdsl hizmetinden yararlanabilirsiniz. Tam fiber alabilmek için evinize kadar fiber gelmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eL1te

Fiber kutusu apartmanın girişine kadar gelse bile bina içinde bakır kablo varsa fiber net alamazsınız. Bu durumda ttnet hipernet denen vdsl hizmetinden yararlanabilirsiniz. Tam fiber alabilmek için evinize kadar fiber gelmesi gerekiyor.

Ok kutuyu binanın girişine getirirler mi hocam işte ? Ondan sonrası için ne kadar istiyorlarsa vericem vallahi
  • Eğer sokağınızda var ise getirmezler eğer yok ise apartman sakinleri imza toplayıp başvuru yapın dikkate alırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Sokakata var zaten, eski binaların önünde hep görüyorum koymuşlar.Kaç tane saydım.En doğru bilgiyi TTNET öğreneceğim herhalde.Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.