Şimdi Ara

ttnet faturanet 16 gb 29 tl...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
1.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 gb ttnet 29 tl. faturayı aşmıyor. az net kullananlar için fırsat mıdır?

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Faturanet-kampanyasi.aspx

• Bİraz video izler birazda işlrim olursa onları yaparım, sabit nette işimi görürüm deren al
  • 24 ay tahhüt olması sıkıcı ve zorlayıcı
  • vahitusan V kullanıcısına yanıt
    Mh.aradim tlfon baglanti ucretiyle 48 tl dedi ben tlfn kullanniyorum desemde nafile 29 tl değilmi dedim zirvaladi biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir TTnet'li olarak Uydunet'in gözünü seveyim.

• bana 50-150 yetmiyor
    download yapan biri degilim isin komigi
    is yeri disinda ( tek kisi) yetmez herhalde.

• Aylık Kullanım Kotası: 16 GB yazıyor, koşullarda ise "Adil Kullanım Noktası 25 GB olup, toplam kullanımınız bu seviyeye ulaşana kadar ek kota alımı yapabilirsiniz." Nasıl yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki gunde 50 gb gidiyor 16 nerye yetecek. download yapmiyorum. artik tlflarda 2 gb bile yetmez olurken ttnet ki sacmalik. bi resim eskiden 2 mb iken suan en azi 5-6 mb. ve her gecen gun teknoloji gelisip bu tur boyutlar fazlalasiyor. bi filmi 240 p ile izleyecek degiliz heralde full hd ler dururken. sicak degil bence

• 7 yıl çektiğim eziyetten sonra nihayet büyük gün geldi,bugün itibariyle ttnet'i iptal ettirip uydunete geçiyorum.Bu firmaya taahhüt verilmez arkadaşlar
  • Ilcede yasayincyasayinca ttnete muhtac oluyoruz

• vahitusan V kullanıcısına yanıt
    ttnet her zaman ızdıraptır
  • ESKİ bit uydu ner kullanıcısı olarak ttnet uydu netin uzagından bıle gecemezz amnma ne yapacaksın el mahkum
  • 1gb 9tl
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    48 tl olduğunu bilmiyordum. teşekkürler. bir manası yok o zaman. 3G ye devam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.