Şimdi Ara

TTNET Fatura 74 TL Geldi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biz sınırlı 1mbit kullanıyorduk her ay kota aşıldığı için en fazla ücret olan 56küsür tl ödüyorduk.1mbit limitsiz 45tl diye biliyorum.ağustosta onun için başvuru yaptım ama bu ayın faturası geldi 74 tl falan diyor.
    Alt tarafta aylık erişim ücreti 36.84
    tarife değişikliği nedeniyle fark ücreti ağustos 2.01
    kota aşım ücreti ( 44670.6 mb) ağustos 21.85
    Geçen ayın kota aşım ücretinide eklemiş normalde 1mbit limitsizin fiyatı ne kadar ? kota aşım ücretinin eklenmesi normalmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 14 Eylül 2010; 11:09:38 >

• Kimse birşey bilmiyormu
  • Tam olarak bilmiyorum ama galiba ayın ortasında geçersen iki tarifeninde ücretide geliyomuş..Başka bir forumda biri yazmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 14 Eylül 2010; 11:12:11 >
  • Arkadaşım göz göre göre soyuyorlar bizi. Her ay aynı şey bana da oluyor ama kotalıyım ben. Her seferinde aşıyorum. Pc'ye girmediğim zamanlar bile nasıl oluyor bilmiyorum. Gideceksin bağıracaksın çağıracaksın şikayet edeceksin. Biz sustukça daha da çok azıyorlar.
  • Ya gitsem böyle böyle geldi desem kendimi nasıl savunacam adamlar yalan dolanla savunurlar kendilerini limitsiz e geçiyorum 75 tl para geliyo kota ücreti alınıyor varmı böyle bişi ayrıca ağustos ayının faturası ödenmişti
  • Evet 44gb geçen aya göre aştım o zamanda 56 tl geldi oda ödendi yani.Şimdi biryerde okudum tarife değişikliğinden sonraki ay eski tarife ücreti + yeni tarife ücreti ödeniyor yazıyo
  • Ne Zaman geçtiniz 1mb sınırsıza ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen ayın sonlarına doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

geçen ayın sonlarına doğru

Sonlara doğru geçtiğin için saymamışlardır. Öle olsa 1 tb a kadar download yapar sonra 1mbit sınırsa geçer ttnete güzel bi kapak yapardım
  • Fatura bir kereye mahsus öyle geliyor kafanı yorma bundan sonra normale biner.
  • 1 GB Sınırsız!!!
  • Adamlar japonyada 1 dolardan az veriyo biz 50 dolar veriyoruz
  • Bu ay gelen fatura ağustos ayının değil temmuz ayının. Bu ay sonunda ağustos ayının faturasını ödeyeceksin.
  • quote:

Adamlar japonyada 1 dolardan az veriyo biz 50 dolar veriyoruz

Japonyoda bizim kadar internet başında zaman geçirmiyorlar ama ne yaptın dostum 44gb'lık
  • ayda 50 tl den 2 ayda 100 tl
    internet çok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfmrt

quote:

Adamlar japonyada 1 dolardan az veriyo biz 50 dolar veriyoruz

Japonyoda bizim kadar internet başında zaman geçirmiyorlar ama ne yaptın dostum 44gb'lık

ya zaten en fazla 56 tl geliyodu bende açtıydım o ay torrent i indireceklerimi indireyim dediydim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.