Bildirim
TTNet Ellerinden öper..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yat kalk dua et 10dan yukarı çıkmıyo bende geneldede 5 felan _____________________________ -
Benimde sabahtan beri açıktı pc. Torrentten ortalama 38kb la indirmiş. Seed ler güzel olmasına rağmen
_____________________________ -
-
Ben de 1 tek bende mi oldu dedim. 100 kb dan 5 kb a düştü.
75kb ile indiriyorum _____________________________ -
-
İnternet Download Manager diyorum
-
quote:
Orjinalden alıntı: Şikayetname
İnternet Download Manager diyorum
torrenttedemi idm
_____________________________ Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
-
Sadece Firefox ve 175-200 arası gidip geliyor kotalı 29 ödüyorum! _____________________________
Taste the Doom ! -
Torrent veya yavaş dosya siteleri pek gerçeği yansıtmaz, ati.amd.com 'dan bir driver indirmeyi deneyin o zaman da yavaş inerse TTnet'ten kaynaklanıyordur.
1000kb la indiriyorum
1.0 mb indiriyorum
-
bende rapidden 30-40 kb ile indiriyorum iki gundur _____________________________ -
-
Gene açıklama yaparlar denizin altındaki kabloları balıklar kemirdi diye.
Bende yurt içi siteler hariç hiçbir site adam akıllı açılmıyor.
-
TTNet in yurtdışı çıkışlarında problem olabilir.Google a bağlanmıyordu 5 dk öncesine kadar. _____________________________ -
2.0 mb ile yüklüyorum
_____________________________ Nisso
Benzer içerikler
- bim pil
- sakal nasıl hızlı uzar
- nietzsche nasıl okunur
- 3 kişi 101 oynanır mı
- ptt kargo gönderme
- bim para sayma makinesi
- guinness rekorlar kitabı
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler