Şimdi Ara

Ttnet çevir sesi var dsl ışığı yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun oldu ama okuyun lutfen ayrıntılı bi şekilde anlattım.

Herkese merhaba bu forumu düzenli olarak takip ederim ama bi sıkıntım olmadığından üye olmak hiç aklıma gelmemişti.sırf bu problem için üye oldum.

Ben t.dağda yaşıyorum ama yaz tatillerinde 2 aylığına koye gidiyorum.Çok da internet kullanan biri olduğum için ttnetin 2 aylık paketlerinden aldım 16 mbps 144 tl imiş.neyse ben başvurumu yaptım 27 haziran da 1 hafta sonra hattınız açılmıştır dendi bize.bende evde lullandığım modemi taktım ama dsl ve internet ışığı yanmıyordu.sorun splitterda olabilir diye hattı direkt olarak modeme taktım yine bi değişiklik yok acaba sorun modemdemi dedim ki olması imkansız çunku gelmeden 1 hafta once ben bu modemi evde kullanıyordum.bneyse ben başka bi modem buldum zyxel ttnetin verdiği modemlerden bunu taktım yine bi değişiklik yok telefonu açıyorum herhangi bi parazit yok seste çok duzgun bi şekilde çalışıyor.sonra ttnet i aradım arıza kaydı bıraktım 2 gun sonra aradılar sorun sizde dediler eğer istetseniz ekip çağırabilirsiniz dediler tamam çağırayım dedim henen bi kayıt oluşturuyorum dedi.tamam dedim kapadım.ertesi gun aradım ne zaman gelirler diye onceki gun aradığım kız ekip yollamak yerine arıza kaydı bırakmış yine.bu kez santral uzerinden kontrol etmişler orda da sıkıntı yok en sonunda ekip yollayacağız dediler 24 daat içinde sizi ararlar dediler.arkadaşlar sorun ne olabilir zaten şurada 1 ay daha kalıcam kullanıyım şu interneti.tam karşımda okul var aramıza 5-6 metre var orada net var 2 ev yanımızda var koyun en uzak ucra koşesinde var bende yok acaba sorun neredr olabilir arkadaşlar.

Edit:köy dediğim şehre max 7-8 km uzakta mahalle olmuş zaten sanırsam artık köy denmiyor.dağda falan yaşamıyoruz yani :D

Edit2:24 saat çoktan geçti herhangi bir geri dönüş olmadı az önce tekrar arayıp kaydı yeniledim.

edit3:bugun tum ışıklar yandı test yaptım hız 8 çbit yani hızı hat kaldırmadığı içinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratkanar -- 25 Temmuz 2014; 0:19:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modemin arayüzünden kullanıcı isim ve değiştirdin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.