Şimdi Ara

ttnet bir işler mi çeviriyor (youtube)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • son zamanlarda youtube da bir şeyler izlerken garip durumlar farkediyorum. örneğin hız testlerinde 12mb gibi sonuçlar almama rağmen youtube da 480p bile izleyemiyorum bazen, ve hemen arkasından aynı videoyu chrome daki zenmate ile izlemeye çalıştığımda 720p bile izleniyor...
    durum 1: ttnet youtube'a erişim hızını kasten azaltıyor mu?

    birde şu var, takılmadan 720p izleyebildiğim bazı zamanlarda videonun kalitesi değişmediği halde 720p görüntü sanki 240p gibi kare kare oluyor. bir süre öyle devam ediyor sonra biraz düzeliyor ve pekte 720p ye benzemiyor açıkçası. (otomatik kalite kapalı youtube da)
    durum 2: acaba ttnet youtube videolarını biz kaliteyi ne seçersek seçelim belli bir bitrate ile mi izlettiriyor bize? proxyler ile bu mümkün çünkü.

    yukarıda gördüklerim herkese ya da herzaman oluyor diye bir durum yok, belki kendilerince yoğun zamanlarda böyle tedbirler! alıyor olabilirler, belki fikri olan vardır diye sorayım dedim. birde gezinti.com denilen kişisel bilgi hırsızı servisleri! de internet hattı için kapalı olmasına rağmen çatır çutur çalışıyor, bir sürü aptal saptal reklam firmasına yönlendirmeler yapıyor arka planda ttnet!







  • Olabilir böyle birşeyler duymuştum, hatta aynı apartmanda 2 farklı internet sağlayıcı kullananlardan 1.si ttnetli 144pde zor izlerken diğeri rahatlıkla hd izliyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.