Şimdi Ara

TTNet Az Hız Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hat değerlerim böyle;
    TTNet Az Hız Veriyor

    Speedtest'ten sorguladığım zaman aldığım hız bu;
    TTNet Az Hız Veriyor
    Çok anlamıyorum bu işten ama ulaşılabilir hız sanırım 19 mbit civarı gözüküyor. TTNET sitesinden sorguladığımda da bu bölgede HİPERNET hizmeti alabilirsiniz diyor. ADSL modem kullanıyorum. Sorunum şu ki ADSL abonesiyim ve 16 mbit paket kullanıyorum ama 19 mbite kadar kullanabilecek altyapım olmasına rağmen TTNet bana 10 mbit hız veriyor. Bu konuda napılabilir? VDSL'e geçmek istiyorum diyorum diyor ki bana bölgede port yok. Böyle saçmalık mı olur. Taahhüt 3 ay sonra bitiyor. Yenilemeyi düşünmüyorum bunlarla.







  • Altyapı sahibi onlar fark etmez yani hattın güzel vdsl modem alıphttps://twitter.com/PaulDoany durumu ceoya anlatın ilgilenirler vdsl geçersen 50-100 mbit arası kullanabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Altyapı sahibi onlar fark etmez yani hattın güzel vdsl modem alıphttps://twitter.com/PaulDoany durumu ceoya anlatın ilgilenirler vdsl geçersen 50-100 mbit arası kullanabilirsin.
    VDSL modem alsam ne olacak hocam? Port yok diyor bana VDSL geçmek istediğimde. Gerçi fiber var mı bilmiyorum bölgede ama Vodafone'dan arkadaş sorgulamıştı fiber yok demişti bölgede. TTNET'de zaten Hipernet var diyor Fiber var demiyor. Tahminimce 24mbit veya 35mbit tarzı bir paket kullanabilirim diye düşünüyorum yani 16mbitlik ADSL paketlere mahkum kalmamalıyım diye düşünüyorum zaten bina eski büyük ihtimal fiber yoktur.




  • Vdsl fiber zaten 50-100 arası kullanırsın diyorum ya port için diretin dediğim kişiyede mesaj atın ilgilenirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Vdsl fiber zaten 50-100 arası kullanırsın diyorum ya port için diretin dediğim kişiyede mesaj atın ilgilenirler.
    O adamla daha önce polemiğe girdik sonuç yok en son TTNET ofisine gidip şube müdür yardımcısıyla kavga ettim. Port için diretmek diye bir şey yok 2-3 ay boyunca peşinden koştum o işin bana her seferinde port yok demişlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Valentino

    O adamla daha önce polemiğe girdik sonuç yok en son TTNET ofisine gidip şube müdür yardımcısıyla kavga ettim. Port için diretmek diye bir şey yok 2-3 ay boyunca peşinden koştum o işin bana her seferinde port yok demişlerdi.

    Alıntıları Göster
    Vdsl'ye geçmeden mevcut Adsl 2+ sinyaliniz üzerinden 16'ya kadar hız verilmeye elverişli sizin değerler. Müşteri hizmetlerini arayıp 12'ye sabitledikleri hızı artırmalarını söyleyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valentino V kullanıcısına yanıt
    Hocam gönderdiği twitter adresine mesaj atın. Muhtemelen bir yere mail atmanızı isteyecek. Hem mail atın hem de sorunun maille çözülmediğini yazın twitter üzerinden. Yardımcı olacaklardır. Genel Müdürlüğe gidip müdürle görüşmekten daha etkili sonuç verdiğini garanti edebilirim.
  • hocam taahhütünüzün günü geldiğinde diğer internet firmaları ile görüşün ve hattınızı taşıyın kesinlikle bu hızın daha fazlasını size sunacaklardır telekom ile boşuna uğraşmayın ....

    daha uygun fiyat taahhüt yok sabit fiyat garantisi felan var... telekom alt yapısını kullanıyorlar ama iyiler bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.