Şimdi Ara

Ttnet aşırı düşük download hızı. ttnet download sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Acil olarak yardımınıza ihtiyacım var.

Evimde TTnet 16 mb internet var. Download hızım aşırı derecede düşük. Tamam 16mb internet deyince illa ki o değerde indirecek diye bir kaide yok bunun farkındayım. Ama Adil kullanım kotası aşılmadan download hızı 500kb/s, aşıldığı zaman ise bu 50 ile 250 kb/s arasında değişiyor. Bugüne kadar hep normal der geçerdim ama 16mb internete sahip başka bir arkadaşımın 3mb'e yakın bir hızla download yaptığını görünce ve başka birinden de bunu duyunca bu değerin doğru olmadığının farkına vardım.

Acaba sorun nedir arkadaşlar ? Bugün Ttnet'i aradım internet bağlantımın dalgalı olduğunu, bunu kontrol edeceklerini söylediler ama bir sonuç çıkmadı. Ne yapabilirim acaba yardımcı olursanız çok sevinirim. Merak ediyorum acaba sorun benden kaynaklı mı?

• Modem arayuzundeki adsl hat degerlerini atin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Modem arayuzundeki adsl hat degerlerini atin.

Öncelikle iyi forumlar hocam. Bu işlere çok yabancıyım. Nasıl yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok. Acaba sizden rica etsem yardımcı olabilirmisiniz ? Veya açıklayıcı bir konu varsa beni oraya yönlendirebilirmisinz nasıl atacağım konusunda? Çok sıkıntı yaşıyorum çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacquer -- 9 Temmuz 2015; 20:14:33 >
  • internetim yine sürünüyor..
    allah belanı versin ttnet.
    rahatladuım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 İnternet Hızı Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.