Şimdi Ara

TTNET AKK !!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.463
Cevap
25
Favori
694.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rusty

quote:

Orijinalden alıntı: KARA*

quote:

Orijinalden alıntı: Rusty

tr69 u modeminizden kapatın. modeminizin ayarlarını daha da kurcalayamazlar

nasıl oluyor o anlatsana sana zahmet

modemin arayüzünden kapatılıyor. airties modemlerin hepsinde var ama diğer modemler için bi fikrim yok.
    bu arada modemin arayüzüne girdiğinizi kimse görmez

airties modemlerin hangi menüsünde?

http://thgtr.com/airties-kablosuz-genis-ev-paketi-incelemesi/airties-air5340-tr-069-ayarlari

FJR1300
  • airties modemde yönetim sekmesinin altında
    "Hz. Ebubekir (r.a) bir gün bir ceviz için kavga eden çocukların arasına girer. Durun, ben ikinize de pay edeyim der... Cevizi kırar içi boş çıkar. Mübarek çocuklara döner: "Biliyor musunuz" der... Uğruna dövüştüğünüz dünya bu işte..."
  • Bence tek sorun şu; kotayı aşınca 1mbite düşmesi. ben fiberde akk yi geçince bilgisayarı açmıyorum bile
    Mevcut hızın %60'ı kadar falan düşsün bari

Ayrıca biz batılı ülkeler gibi değiliz. Ben burada blueray bir filmi 70-100 tl ye, bir oyunu 100tl+ üzerine alıyorum. E haliyle bunların hiç birine para yetiştiremiceğim için korsana yöneliyorum. Adamların dizi harici pek böle dl etme alışkanlığı yok. Onlara aKK koymaz. blueray film 10$ yeni çıkan oyun 30$ olsun bende alim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 15 Mart 2012; 0:35:57 >

Eski çağlarda ejder, kaplana denk görülen tek yaratıktı.
  • Bu bir göz korkutmami görecegiz artık.akn ilk defa uygulanmiyor çıktı çıkalı 2 kere oldu o da herkese değil. Suan bana bu dalga ve önceki iki dalga vurmadı bakalım ne olacak

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Beyler yarım saat kadar önce 8 mbit e yükselmişti internet , şimdi tekrar düşmüş dalga geçer gibi oynuyorlar değerlerle iyice kabak tadı vermeye başladı , eğer organize olacaksak kapattırmaya hazırım

Şahsen ben varım. Yeter artık keriz yerine konduğumuz ...

organize olacaksak 1 saniye daha koyun gibi beklemeye tahammülüm yok , buyrun resmen dalga geçiyorlar

TTNET AKK !!!

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • Beni de etkilemedi şimdilik bakalım, aynen devam.

Bu arada başlık küfür gibi olmuş.

-59
    -22
    -55
    -22

benden bu kadar

İnterneti aldığım ilk aylar 600gbyi geçtiğim olmuştur hiçde hızım düşmemiştir.

Geçerim smile adsl e hem dsmartta veriyorlar....

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Smile adsl+d-smart geçmeyi planlayanlar varmı aranızda beyler.

Aynen bende geçmeyi planlıyorum AKK gelirse zaten bir anlamı kalmaz TTnetin bu fiyatlarla. Tivibu bile 4 tl oldu çamur gibi görüntüde çabası...
  • tr 69 u kapatın bir halt edemezler o zaman. geçenlerde ttnet ile problemim oldu kadın modeminize erişemiyorum şifrenizi verin dedi. modem şifremi verdim . hala giremiyorum dedi sonra teknik ekibe yönlendirdi. teknik ekip tr 69 portunu aç diyince olayı çözdüm. hız düşürmelerini modemlerden yapıyorlar. tr 69 portunu kapatın uzaktan yönlendirme ile ilgili bütün işlemleri kapatın . hızınız düşmez.

aylık 16 mbit kullanıyorum ayda 1 tb a yakın downloadım oluyor gene de düşmüyor.

ayrıca tivibu kullanıcısı iseniz gene hızınızı düşüremiyorlar 1mbitte tivibu afallıyor :D .

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

tr 69 u kapatın bir halt edemezler o zaman. geçenlerde ttnet ile problemim oldu kadın modeminize erişemiyorum şifrenizi verin dedi. modem şifremi verdim . hala giremiyorum dedi sonra teknik ekibe yönlendirdi. teknik ekip tr 69 portunu aç diyince olayı çözdüm. hız düşürmelerini modemlerden yapıyorlar. tr 69 portunu kapatın uzaktan yönlendirme ile ilgili bütün işlemleri kapatın . hızınız düşmez.

aylık 16 mbit kullanıyorum ayda 1 tb a yakın downloadım oluyor gene de düşmüyor.

ayrıca tivibu kullanıcısı iseniz gene hızınızı düşüremiyorlar 1mbitte tivibu afallıyor :D .

tr-69 u fiber modemde hiç görmedim. adsl de mi var bi tek

Orijinalden alıntı: stormeagle2

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

tr 69 u kapatın bir halt edemezler o zaman. geçenlerde ttnet ile problemim oldu kadın modeminize erişemiyorum şifrenizi verin dedi. modem şifremi verdim . hala giremiyorum dedi sonra teknik ekibe yönlendirdi. teknik ekip tr 69 portunu aç diyince olayı çözdüm. hız düşürmelerini modemlerden yapıyorlar. tr 69 portunu kapatın uzaktan yönlendirme ile ilgili bütün işlemleri kapatın . hızınız düşmez.

tr-69 u fiber modemde hiç görmedim. adsl de mi var bi tek

olabilir ben 5450v3 modemi kullanıyorum. diğer modemlerde uzaktan yönetim diyede geçiyor olabilir.

Hız düşünce modemde normal hızınız gözüküyor ama hız testinde 1 Mbit çıkıyor.
    Benim hızım düştü,modeme reset attım düzeldi sonra.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.