Şimdi Ara

TTNET AKK !!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.463
Cevap
25
Favori
694.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ttnet ceosu sn. tahsin yılmaz' ın twitter adresi bulunsun diye ekliyorum...https://twitter.com/#!/Tahsin_Yilmaz

Kadına bunu okuyorum, Ultranet bilmem ne diyor. Ben Netlimitsizde değilmiyim diyorum, sizin 25 gb diyor. Herkese 50 bana mı 25 dedim, yine bir şeyler saçmalıyor. 1 mbps internete 60 liraysa öyle internetin ta.. dedim tam ta derken kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Level Up -- 14 Mart 2012; 20:21:40 >
  • dün kuzenlerdeydim 96 gb olmuş kotaları ve hız aynıydı iyi dedik böyle olursa süper.sabah kalktım pc açtım bi iki yere takıldım sonra birden o yazı çıktı karşıma hızınız indirilmiştir diye. ilk başta şok oldum gerçekten sonra hızı test ettim maalese doğruydu hızı düşürmüşlerdi kuzenlerde 2 mb den 8 mb ye yeni geçmişlerdi 1 ay da olmadı.hatta ben söyledim 8 mbye geçin hız düşmüyor diye ben 21 gb olmuş kota 25 gb yi geçmeyi korkuyorum açıkcası gözüm korktu o ekrandan sonra

• dusme olması zor santral eskı sıstem eskı dolap

Orijinalden alıntı: serdar1941

dusme olması zor santral eskı sıstem eskı dolap

dolaba flan bakmaz hocam bu işler. Adam 2 tıkla hızımızı indiriverir Allah korusun.

Orijinalden alıntı: serdar1941

dusme olması zor santral eskı sıstem eskı dolap

Nasıl yani?
  • evet arkadaşlar aynen banada uyguladılar.Baya sağlama almışlar işi.Modem arayüzünde 8 mbit gözüküyo fakat hız testlerinde 1mbit çıkıyo.Bi de reset atıyım dedim modeme her zaman atınca hemen internete bağlanırdı; fakat şimdi ttnet sayfası geldi ayarlarımı yaptı uzaktan da öyle açıldı internet. 1dk sonrada sms attılar, modem ayarlarınız yapıldı diye. Baya etkilendim.Ttnet hızı artırdı fakat akk yi uygulamaya basladı. Böyle olmaz ki

• tr69 u modeminizden kapatın. modeminizin ayarlarını daha da kurcalayamazlar

FJR1300
  • Vallahi ben 16mbps'deyim çıktı çıkalı onu kullanıyorum.Belirli bir kota var dediler eyvallah dedim ve aldım şuandada devam ediyorum.

Her ay indirmeme falan bakılırsa 1 2 tb falan neden o kadar diceksiniz zamunda ve ****'ın tüm fimlerini indirdim hemen hemen 20 tb'lik hdd var olabildiğince oyun film(bluray ve hd) müzik dolu hep

Hiç bir şekilde 1 mbps e düştüğünü görmedim.Şuanda hız olarak 14.2 falan alıyorum UP'ta ise 700 kb falan

Dicem şu ki santral'den bir kişi ayarların yeter size .) bizim burada kutuda sorun vardı çağırdım geldiler yaptılar.Hava soğuktu kahve götürdüm ve sohbet ettik içtik falan gittiler.

Santrale gittiğinde aradılar hızınızı kaç yapıyım söle dediler söyledim en yüksek neyse onu yap falan 16 war dediler yapıyorum ama kopmalar olabilir dedi sorun değil dedim bişi olursa ararım falan dedim tamam dedi.

O günden itibaren ne adamı gördüm ne aradı ne ben aradım

TTNET'i seviyorum :D:D:D ne kadar her ay faturalarda 1 2 tl geçirsede güzel işte :D 100 mbps desteklese bizim burası alıcam .)

İmla hatalarım olabilir acele yazdım birde kolum sakat tek elle yazdım :D

Orijinalden alıntı: ersan93

Konu ile alakasız olabilir fakat şunu sormak istiyorum. 6 ay önce Ttnet'ten aldığım Motorola Xoom adlı cihazın Ttnet'in sunduğu Adsl hizmetini iptal ettirme girişimime herhangi bir etkisi olabilir mi?

24 ay sozlesme imzalamissinizdir.buyuk bi cezasi oluyor.

Orijinalden alıntı: tertero

ttnet ceosu sn. tahsin yılmaz' ın twitter adresi bulunsun diye ekliyorum...https://twitter.com/#!/Tahsin_Yilmaz

Burdan yardırın arkadaşlar bu ne ya hem zam hemde akk yeter ya.
    "Hz. Ebubekir (r.a) bir gün bir ceviz için kavga eden çocukların arasına girer. Durun, ben ikinize de pay edeyim der... Cevizi kırar içi boş çıkar. Mübarek çocuklara döner: "Biliyor musunuz" der... Uğruna dövüştüğünüz dünya bu işte..."
  • Netlimitsiz kullanıyorum kota 22gb gosterıyor fakat hızım 1mbpsye dusmus durumda? 50 gbtan sonra dusmesı gerekmez mıydı?
  • Tt net herkese ayrı cevaplar veriyor herhalde ben aradığımda akk nın 1 nisanda 50gb açıkacağını söylediler.Yukarda bazı arkadaşlar akk nın 50 gb a çıktığını söylemişler bu nasıl şey.
  • Benimde düştü ama kota daha 16 Gb iken aradım hızınızda sorun yok dediler. Tekrar kontrol ettim hızım düzelmişti.

Sessiz kalmayalım beyler. 60 TL ödüyoruz hızımız 1 e düşecek. Ayrıca şahsen ben ayda max 50 GB kota harcayan birisiyim. Örneğin ocakta 28 şubatta 38 GB kullanmışım. Benim gibi kullanıcıları mağdur etmekten başka bir şey değil yaptıkları. Millet 1 TB indirim yapıyor onların yaptıkları kullanım adaletsizliğini ayda 100 GB a bile ulaşmayan kullanıcılardan çıkartmalarını kınıyorum.

Eğer AKK uygulanırsa bende kapattıracağım. 60 TL zaten aşırı çok pahalı iken birde hızımı 1 e indirmelerine izin vermeyeceğim.

Herkes kapattırsa bakın bakalım 1 ayda nasıl fiyatları bile 5-10 tl ye çekip AKK yı 200 GB a bile çıkartırlar ...

Sessiz kalmayın arayın şikayet edin kapattırın gerekirse ...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.