Şimdi Ara

ttnet airties rt-104 internet kopma ! içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler iyi forumlar.

2,3 gündür çektiğim ızdırabı sizlere anlatmak için burdayım. Aylardır normal olan internetim son 3 gündür gidip gelmeye başladı gündüzleri sürekli kopuyor geceleri ise fazla kopmuyor bu nasıl bi sorundur anlamadım kablo bağlantıları doğru, telefon hattını direk modeme takarak bile denedim yine yok sürekli gidip geliyor. ttnet m.h'lerini aradım tabiki arıza kaydı yaptılar bu dün oldu, bugün aradım işleme konuldu arıza hakkında size döneceğiz vs vs. mesai saati bitimine kadar size ulaşacağız falan filan diyip kapattılar geri dönüş olmadı tabiki eğer bu sorunu yaşayan ve çözüm bulabilen varsa benimle paylaşırsa sevinirim teşekkürler.

• arkadaşım aynı sorunda bende de mevcut defalarca telekomu aramama ragmen daha çözüme kavuşmuş degilim ve bu sorund bende 2-3 haftadır var günzdüzleri sık sık sag altat ünlem çıkıyor 5-10 saniyeligine net kopuyor geceleri neredeyse hiç sorun çıkmıyor

kablo yada modem arızalı olsa sadece gunduzlerımı sorun verır bence sorun telekomun kendınde. Eger çözüm bulursan burda paylaşırsan çok sevınırım . bende kı modem air ties rt 110 kablolu 4 port

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doom1903 -- 29 Aralık 2011; 16:11:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.