Şimdi Ara

TTNET 300 MB İNTERNET HIZI [SS'Lİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alın ss'li çift monitörden dolayı kardeşimin izlediği çizgifilmde çıkmış.http://www.speedtest.net/result/4037586793.pnghttp://www.speedtest.net/result/4037586793.png
     TTNET 300 MB İNTERNET HIZI [SS'Lİ] TTNET 300 MB İNTERNET HIZI [SS'Lİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeniKullanıcıAdı -- 6 Ocak 2015; 14:18:18 >

• Konunun amacını anlamış değilim.

TBMM de aktarmasız santral sistemi bulunmakta, haliyle kendi başına bir şebeke ağı. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz ki? Anlamış değilim. 1999'da da en hızlı internet ağı yine meclisteydi şimdi de öyle. Ttnet in 300mbit internet hizmeti sunduğunu söylüyorsanız, ttnet 900mbit internet hizmetide veriyor dostum.

Ayrıca internet hızını ölçüp duracağına ve kardeşine çizgi film izletmek için internette vakit harcayacağına ülkenin refahı ve mutluluğu, daimi huzur için bir şeyler yapabilirsin.

Mecliste çalışan bir insanın belirli bir seviyede olduğunu düşünmek çok olağan, ancak foruma geliyor, "updullah" yazıyor. Updullah ne lan? Girdiğin sınavlarda bitirdiğin okullarda updullah yazman için mi sana belge verdiler?

Neyse, iyi çalışmalar.
  • metro ethernet mi ne bu?
  • nerden buldunuz bunu hadi downloadu anladıkta upload nası 310 mbps oluyor
  • antivirus veya internet security açıktır o yüzdendir
  • fake değil beyler tekrar test atıp foto atayım
    http://www.speedtest.net/result/4037825572.png alın arkada birşey açık değil yeminlen yavaşlamış biraz
  • metro ethernet ne araştırdım. bilmiyorum fakat meclisteyim bu internet meclisin ortak ağ bu birde herkesin bağlanmış hali
  • Ohoo, hocam sizin oranin cikisi gigabittir illaki. cift yonlu fiber vardir. Yalniz hem mecliste, hem kardes cizgi film izliyor 2. monitorden , pek anlamadim desem yeridir :)) . Bi ihtimal daha var, speedtest serveri sizin binadadir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 6 Ocak 2015; 18:00:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne meclisinden bahsediyorsun, ben bişey anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 6 Ocak 2015; 19:42:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Dost meclisi olabilir. nick'e dikkatinizi çekmek isterim
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Ne biliyim, hız testi sayfasını ss. almış çift ekran var çizgi film falan çıkmış diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl oluyor bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Ne biliyim, hız testi sayfasını ss. almış çift ekran var çizgi film falan çıkmış diyor.

Direkt hız testine baktım, yandakiler önemli değil. Şotofok yoksa iyi. Ama hiç umudum yok.
  • Ben en yüksek bilkentte gördüm 700 mbit küsur su. Onun dışında kuzeninin çalıştığı yerde 10/10 metro ethernet vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TBMM de ise bu hız yazıklar olsun. halka 3 mbiti zor verenler kendilerine 100katını veriyor yazıktır.

Edir: şimdi kaç mbit hız dan sonrası hdd lerin yazma hızını aşıyor da bir fark etmiyor bilen var mı?
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    ben okulda steamden oyun indirirken 55 60 mpbs civarında yazmaya yetişemiyor benim harddisk. steam indirmeyi durdurmaya almak zorunda kalıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygilikisilik

ben okulda steamden oyun indirirken 55 60 mpbs civarında yazmaya yetişemiyor benim harddisk. steam indirmeyi durdurmaya almak zorunda kalıyordu

Bu hdd ler testlerde 150 megabayt yazma hızı gösteriyor da yalan mı onlar.

Edit: 50-60 mbps diyorsan o 7,5 megabayt yapar ama sen 60 megabayt indirme diyorsan 480 megabit/ saniye de yapar o hız nasıl bir şey dir. oyle yuh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 7 Ocak 2015; 2:02:54 >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    7 7,5 megabaytta takıldı benim hdd. belki bir sıkıntısı vardır. ses çıkartmaya başladı zaten
  • meclisse düşük bence, daha yüksek beklerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Ne meclisinden bahsediyorsun, ben bişey anlamadım.

tbmm
  • updullah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.