Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E73:Genel sistem hatası.Ethernet port sorunu hatası..Hana-ethernet chip bölgesinden kaynaklanan bir sorundur
  • CRUISER
    Yeni makinen hayırlı olsun. Ne fiyata nerden aldın acaba? Yeğenim durmadan beni arıyor, bir tana almam lazım.

Texaslı
    Geçmiş olsun, umarım kablolardan filandır.
  • geşmiş olsun kenan.en yakın zamanda tekrar geri dön
  • sağol omarnet
    Gittigidiyor'dan Bursa Focus elektronik'ten 530TL'ye aldım.
    2009-03-03 tarihli 512MB dahili hafızalı çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 23 Ağustos 2009; 22:27:29 >
  • Sağolun arkadaşlar en kısa zamanda yaptırıp aranıza dönene kadar buradan görüşürüz artık.
  • Kenan tekrar gecmis olsun gelen mala gelsin bosver.Görüsürüz yakinda
  • Kenancım geçmiş olsun bwn tak kırmızı gördüm ama malum E74'ten umarım kısa sürede aramıza dönersin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

sağol omarnet
    Gittigidiyor'dan Bursa Focus elektronik'ten 530TL'ye aldım.
    2009-03-03 tarihli 512MB dahili hafızalı çıktı.

Hayırlı olsun ve uğurlu olsun
  • Texaslı çok geçmiş olsun, işallah en kısa sürede sorun çözülür... CRUISER hayırlı olsun hocam yeni konsolun, güle güle kullanırsın işallah...
  • Kenan,
    Gecmis olsun...xbox.com'dan girip mesajlarina bakmayi unutma!!!
    Senin makinen Pal'miydi? Eger Pal ise bana gönder buradan direk MS'e yaptirayim!

Ilker,
    Hayirli-ugurlu olsun yeni Xbox360'in, seni ekliyorum
    Sendemi Bursa'lisin?

Babur,
    O Ps3 ForzaMotorSport III'lu resim var ya...eminim birisi (Sony veya MS'de) su an is ariyordur fildir-fildir, böyle hatami olur yaw

Halo3 ODST'nin filimlerini izledim...DEHSET
    Halo3'un kampanyasini 1 defa bitirmekle bitmiyor...her bitirdiginde yeni bölumler aciliyor, yani oyna babam oyna + Halo-Reachin Beta koduda yaninda veriliyor

Ahmet,
    Nasil ama Shadow Complex...super yaw

Hakancim,
    Aynen, Trials HD kafayi yedirtir adama

Gamescom'dan 3 tane yeni Karier-Modu videolari, iyi seyirler

1'cisi...
    http://gamescom.gamespot.com/video/6216036/?hd=1

2'cisi...
    http://gamescom.gamespot.com/video/6216037/?hd=1

3'cusu...
    http://gamescom.gamespot.com/video/6216035/?hd=1

Safak 58, baska yok

Birazdan Live'a cikiyorum

• Geymer
    Sağolasın abicim. Ben Kocaeli'liyim. Gittigidiyor'dan aldım cihazı.

Sage Dj@vul sağolasın
  • Sizden biraz yardım isteyecem arkadaşlar.

Şimdi yeni bir xbox almak için araştırma yaptım. Ankaradawww.pandoragame.com da jasper arcade yi 500tl havale ile satıyor. Daha önce vga kablo almıştım buradan. Diğer taraftan ikinci el 2007 üretimli falcon elite var. Aynı fiyata hangisini alsam acaba?

Diğer sorunum da xbox.com ile ilgili. Live gold üyelik aldıktan sonra, xbox.com dan giriş yapmak istedim ama beceremedim. OMARNET tagımla kayıt yapmak istediğimde bu kullanılıyor diye hata verdi. Sonra omarnet1980 diye gt oluşturarak giriş yaptım ama omarnet tagını kullanmak istiyorum. Bir türlü beceremedim.
  • Bizde Mertle aldık Shadow Complex'i akşam bakıcaz bakalım nasıl oyun birde yanına Trials HD'yi aldık mı olay bitmiştir
  • Elegan Abi Saol Şimdiye KadarKi En Ayrıntılı Demo Presentation'ı. Menüdeki Announcer Mükemmel Olmuş. Arabaları Seçerken Araba Hakkında Sesli bilgi Vermesi Süper...

Abarth Fiat 500 @ Siverstone

TTM Klan Kulubu

Carrera GT Kokpit

TTM Klan Kulubu

@Omarnet

Hocam 2007 Falcon Alma Ne Olursa Olsun. 2009 Nisan Ayı Sonrası Üretim Jasper Al. Falconlardan Çok Çektik...

Xbox.coma Girmek İçinde omarnet Gamertagına Kayıtlı Mail Ve Şifren İle eğer Mailini Hotmailden Aldıysan Hotmaile Normal Maillerini Okuycakmış Gibi Giriş Yap... Girerken Kullanıcı Adı Parolayı Kaydet De. Sonra Çıkıp Xbox.com A Girince Otomatik Olarak Açar omarnet Gamertagını. Açmazsa Sign İn'e Tıkla. Gene Otomatik Açar Açmazsa Parola Şifre Sorar Zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 24 Ağustos 2009; 16:02:38 >

• @BBR

Hocam verdiğin bilgiler için çok sağol. Falconlardan uzak dur diyorsun, peki jasperların çektirmeyeceğinin garantisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omarnet

@BBR

Hocam verdiğin bilgiler için çok sağol. Falconlardan uzak dur diyorsun, peki jasperların çektirmeyeceğinin garantisi var mı?

Yok Malesef Ama Jesperların Falconlardan Daha Dayanıklı Olduğu Kesin. Benim Falconu 1 Sene Ya Kullandım Ya Kullanmadım Cart Diye Gidiverdi. Bika. Arkadaşında Aynı Şekilde Hep Falconları Cortladı...
  • şu an için yurt dışı bağlantım yok sadece yurt içi siteleri açıyor a.k adsl i onun için live dan düştüm.

anca para almayı bilir .bnler telefon destek hattı bile cevap vermiyor.

getti gül gibi achivment

musacım söylemeyi unuttum bu sırada Trials ski jump a bak bakalım listenin başında kim var.

• Yurtiçi siteleri bile ıkınarak açıyor. 2 tane resim yüklenmiyor 1 saattir.
  • Bendede Ayni Sorun Var. Gene Boru Dosicez Die Kablolarimi Kopartti Bu Gerizekalilar >:(
  • Maalesef bu gece TTNET resmen işkence yaptı bizlere kaç defa düstügümün hesabını tutamadım. Bu ülkenin düzgün isleyen birşeyi varsa ne olur biri bana söylesin
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.