Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TTM Klan Kulubu
  • Xbox 1 ve Ps2 satıldı 500TL cepte. Arcade geliyor
  •  TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

forza 2 deki en pisiko araçlardan birisi

• Bugunku muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler arkadaslar

Shadow Complexi bitirdim bugun, ne oyunmus beah...10 numara 10

Babur,
    Paylasim icin tesekkurler...aynen Buragin yazdigi gibi cok piskopat bir aractir su Top Secret, yalniz grafikler dehset
    Dirt2 cok hosuma gitti, buyuk bir ihtimalle alacam...Avatarimizi dikiz aynasina koymamizda cabasi, cok guzel

Ilker,
    Haydi hayirlisiyla...
    MS puanlarida almayi unutma...Patlak Adam (Argo adi: Catlak Adammis, bugun ögrendim ), Shadow Complex ve Trials HD alinmasi sart Arcadeler

Omarnet,
    Sana mesaj gönderdim, yarina görusuruz

Herkeze iyi geceler, Safak 61, baska yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 21 Ağustos 2009; 1:39:48 >

• @C.R.U.I.S.E.R

Hayırlı Olsun Şatışları Tamamlamışsın Almışken 2009 4. Ay Ve Sonraki Modelleri Al 512MB Dahili Hafızası Olan 2.Nesil Jasperlardan Daha Dayanıklı Galiba...

Elegan Abi Bide Senin Avatar Friends Kısmında Gözükmüyor Yaw. Boş Avatar Gölgesi Üstünde Soru İşaretleri Çıkıyor Nedendirki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Elegan Abi Bide Senin Avatar Friends Kısmında Gözükmüyor Yaw. Boş Avatar Gölgesi Üstünde Soru İşaretleri Çıkıyor Nedendirki?

Vallaha bilmiyorum Babur...yarin bakarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 21 Ağustos 2009; 1:56:05 >
  • Geymer ve BBR sağolun. Hangi bölge hesabınız var? UK mi US mi? Gerçi demo ve diğer tüm yenilikler US hesaplara geliyor
  • Benim Makine Ntsc-u Oldugu Icin Us Actim...
  • Ilker,
    Tavsiyem US hesap olur, genelde Live Gold uyelikleri Avrupa hesaplarindan biraz daha uygun oluyor!

Bu arada beyler yeni Forza MotorSport III videolari var Gamescom'dan
    2'ci videodaki Ai'ye bak yaw...3:15'te basliyor, yol ortasindasin Ökuz gibi gidip sana carpmiyorlar...fren yapip sollamaya calisiyorlar, Sense Of Speed ise apayri bir olay,...Sumukluböcek gibi gittigini hissettirmiyor, resmen canavar gibi yarisiyorsun yaw...Olay budur iste...keyfimize dokunmayin vallaha, Forza MotorSport III gumbur-gumbur geliyor

Alaman vatandas Forza MotorSport III'te aldigi zevkten neredeyse Orgazmo gecirecek yaw

Buradada yukarida bahsettigim önemli noktalara dikkat edin... This Is Forzaaaaaaaaaaaaaa

Safak 61

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 21 Ağustos 2009; 12:59:12 >

• elegan abi şafak baya bir azalmış çok az kalımş
  • darısı şafak sayamayanların başına
  • makina pal,hesap ise US olsun.En iyi kombinasyon bu xbox için.
  • Alfa Brera Kokpit ;

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 21 Ağustos 2009; 17:35:19 >
  • Kuzene geçen gün verdim 1 yıllık üyelik siparişimi devamlı mailimi acıp bakıyom kodu yollamısmı diye.

Elegan ağbi seni Xbox 360 Live Arcade Games departmanın başına atayacaklar yakında benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 21 Ağustos 2009; 17:59:06 >
  • Abarth Fiat 500

TTM Klan Kulubu

Yeni Gelen Önemli Bilgi ;

Arabanın Ağrıtlığını Azalttığımızda Yada Rollcage Taktığımızda Bunun Sürüşe Yansımasının Yanı Sıra Kokpit Kamerasındayken RollCage'i Ve Aracın İç Kısmından Çıkarılan Parçaların Kokpitde Yarattığı Boş Kalan Yerleri Görebileceğiz.

Ayrıca Hard AI'de Bi O Kadar Gerçekçi Olucakmış. Nerdeyse Single Mı Multi Mi Yaptığınızı Fark Etmeyecekmişsiniz. Bi Arabayla Çok Uğraşırsanız Aynı Şekilde O Da Size Kafayı Takıp Özellikle Sizi Zorluyormuş. Eğer Siz Bilerek Sürücüyü Çarpıp Yoldan Çıkardıysanız Aynı Şekilde Oda Sizinirlenip Sizi Zorlamaktan Fazlasını Yapıp Sizi Yol Dışına Çıkarmaya Çalışabiliyormuş.

Bi Tane Daha ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 21 Ağustos 2009; 23:06:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Yeni Gelen Önemli Bilgi ;

Arabanın Ağrıtlığını Azalttığımızda Yada Rollcage Taktığımızda Bunun Sürüşe Yansımasının Yanı Sıra Kokpit Kamerasındayken RollCage'i Ve Aracın İç Kısmından Çıkarılan Parçaların Kokpitde Yarattığı Boş Kalan Yerleri Görebileceğiz.

Ayrıca Hard AI'de Bi O Kadar Gerçekçi Olucakmış. Nerdeyse Single Mı Multi Mi Yaptığınızı Fark Etmeyecekmişsiniz. Bi Arabayla Çok Uğraşırsanız Aynı Şekilde O Da Size Kafayı Takıp Özellikle Sizi Zorluyormuş. Eğer Siz Bilerek Sürücüyü Çarpıp Yoldan Çıkardıysanız Aynı Şekilde Oda Sizinirlenip Sizi Zorlamaktan Fazlasını Yapıp Sizi Yol Dışına Çıkarmaya Çalışabiliyormuş.

Bi Tane Daha ;

ama harbiden oha abi ben blow off sesi istiyorum

• Bu aksamki muhabbetler ve oyunlar icin tesekkurler, her zamanki gibi harika bir geceydi

Babur,
    Super paylasimlar... This Is Forzaaaaaa

Safak 60, baska yok...

Mehmet, 2 ay kaldi yaw

Burak,
    Paylasim icin tesekkurler
  • Şafak gittikçe azalıyor birde bomba bir haber geliyormuş Forza III çıkış tarihi erkene alındı işte o zaman bayram havası esecek Xbox bolmunde ve konsollarımızda
  • Murat,
    Vallaha ben 60 gunede raziyim, hem bu aralar Arcade oyunlara fena sardim. Gelecek ay Halo3 ODST geliyor, DIRT2 geliyor...geliyorda-geliyor
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.