Şimdi Ara

TT paket aşımı faturam 1500 TL GELDİ !!! Nasıl indirim yaptıracağım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 aydır türk telekom kullanıyorum , geçen ay sms aşmışım . Normalde 500 tl olunca fatura uyarı geliyordu . 2 yıldır ortalama her ay 350-450 arası bir fatura gelirdi ve hep gününde öderim . Geçen ay 1500 adet sms aşımı ve 50 dk dk aşımı yapmışım faturam 1476 TL geldi , müşteri hizmetlerini arayıp itiraz ettim tarifemi vs yükseltin dedim öğrenciyim bunu ödemeye durumum yok dedim . Zaten 3 tane cihaz taksidim var her ay en az 300 tl ödüyorum .
    BU faturayı ödemem mümkün değil , icraya gidecek büyük ihtimal .
    indirim yaptırtabilir miyim ? 1500 tl nin , 1100 tl si SMS AŞIMI . hiç farkında değilim , ne yapabilirim konu ile ilgili gerçekten kalp krizi geçireceğim çok kötü bir durumdayım arkadaşlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

Şirketimi isletiyosun 😊

hayır hocam :)
  • SMS başı 50 kuruş desen 2.200 tane SMS atmışsın ki 1.100 liralık fatura gelmiş. Akıllı telefonların çağında SMS mi kaldı artık ? Whatsapp varken ?
  • Eh maşallah.
  • 1000 lirayı bana ver sana 5 liraya heryone 5000 sms yapardım la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT paket aşımı faturam 1500 TL GELDİ !!! Nasıl indirim yaptıracağım ?

elin değmişken benim faturayı da ödeyiver sana zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

TT paket aşımı faturam 1500 TL GELDİ !!! Nasıl indirim yaptıracağım ?

elin değmişken benim faturayı da ödeyiver sana zahmet

sende ne var hocam o kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk Telekom'un borcunu sizden çıkartıyorlar gaLiba..

iLk kurulduğunda ARiA ile başladım, o dönem fanatiklik boyutundaydım ancak yaklaşık 6-7 senedir Vodafone'a geçtim.

Bende bütün operatörlerden cihaz almıştım ve bütün operatörlere aylık ödemem 600-700 civarındaydı. Son 1,5 senede 1 cihaz taahhüdüm hariç bütün taahhütlerimi bitirdim.
  • arkadaşlar bir yanlışlık yok diye geri dönüş yapıldı , ben bunu nasıl ödicem ? hiç bir yere itiraz edemez miyim ?
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl fatura? Ağa siz ne yapıyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşmalan K kullanıcısına yanıt
    Fazla derine inmeyelim 😁

Rica edin belki taksite bölerler

• 1862tl türk telekom faturası gelmişdi aileme tt den btk şiakyet yazdık ve hakem heyeti hikaye oldu mecbur ödedik. Yurt dışına gitmişlerdi. Sonra 1 yıl vodafone yaptırdım numara taşıma ile şimdi yine tt döndük. Faturalı bir daha geçirmem her ay kontçr alıyorum paket öyle yemiliyor en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: maczone

Türk Telekom'da var mı bilmiyorum ama benimde Turkcell'de başıma geldi aradım paket yükselttiler ve +500 lira yerine 20 lira gibi bir ücret ödemiştim. Turkcell'de tarifenizi aşarsanız sizi üst paketlere geçiriyorlar ve faturayı yeniden düzenliyorlar. Türk Telekom'dan bu hizmeti talep edebilirsiniz. Belki geriye dönük paket tanımlarlar.

hocam öyle bir şey yok diyorlar , hiç bir operatör yapmaz dediler . napcam ben 6 taksit için 300 tl de faiz istediler.
  • wormwood06 W kullanıcısına yanıt
    Akılsız başın cezasını ..

Karar senin bi şekilde ödeyeceksiniz

Bundan sonra her yöne sms in bitmiştir mesajlarına dikkat edersin

Fatura üst sınır servisine üye ol yardımcı olur kısıtlama getirir mesaj gelir .

Kredi kartı bul tek çekim öde ekstreyi böldür

Nakit avans çek gire gire ödeyeceksiniz 1 şekilde

2-3-4 taksit yapın d 300 lira ne faizi alıyorlar bu akdar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wormwood06

quote:

Türk Telekom'da var mı bilmiyorum ama benimde Turkcell'de başıma geldi aradım paket yükselttiler ve +500 lira yerine 20 lira gibi bir ücret ödemiştim. Turkcell'de tarifenizi aşarsanız sizi üst paketlere geçiriyorlar ve faturayı yeniden düzenliyorlar. Türk Telekom'dan bu hizmeti talep edebilirsiniz. Belki geriye dönük paket tanımlarlar.

hocam öyle bir şey yok diyorlar , hiç bir operatör yapmaz dediler . napcam ben 6 taksit için 300 tl de faiz istediler.

Türk Telekom'u bilmiyorum ama Turkcell yapıyor. Forumda da birçok örneği bulunuyor. O zaman taksit istemekten başka çare kalmıyor. Çok geçmiş olsun.

taksit istedim , son 6 ay içinde baska bir hattınıza taksit yapılmış ama taksitler düzensiz ödendiği için taksit planı bozulmus . size ancak 6 ay sonra yardımcı olabiliriz dedi. taksit de yapmıyorlar.

• Normal bir kredi karti ile nakit avans kullanirsaniz aldiginiz miktari 9 a kadar taksitlendirebirsiniz ki %9 gibi bir faizle oduyorsunuz. Bunu size neden soyluyorum kalkipda operator 1500 lirayi taksitlendirmek icin 300 lira ek para istiyorsa bu yolu kullanin en azindan 150-170 lira civari cebinizde para kalir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Madem o kadar kullanıyosunuz ay başında ek paketleri çakın olsun bitsin bence.Madem bu kadar çok sms ve dk kullanıyosunuz.Ek 250dk 5tl olması lazımdı mesela
  • Öncelikle büyük geçmiş olsun ama aklıma yatmayan bir durum var. Bu tarz aşımlarda faturalı olduğu için mesela İnterneti aştığı için 5 tl/250 mb gibi bir durum yok mu? Aşar aşmaz kitlemişler mi? Ya da siz aşımının aşımının aşımının mı yaptınız? Tt faturalı ya geçmeden önce bu tarz olayları iyi araştırma gerekiyor. Tekrardan geçmiş olsun.

• kartal1363 kullanıcısına yanıt
    Zaten aşımı inceleyin büyük çoğunluğu sms yollamaktan

• Yoksa bn.o spm.mesajlarini atan senmisin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.