Şimdi Ara

TT'nin Saçma Yatırım Politikası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kadar saçma düşünüp cevap veren ve verdiğinden daha beter yatırım yapan başka kurum yok sanırım.

8 daireden oluşan apartmanımız için fiber internet dilekçesi verdik, taahhüt vereceğimizi bile ilettik. 2-3 gün sonra bizleri arayıp binamızda zaten bakır altyapı olduğu için internet hizmeti verilmesinden ötürü fiber yatırım adına bir proje olmayacağını söyledir. Peki dedik tek bir bina için mantıksızdır vs. dedik. Sonra saha dolabı için yatırım planı var mı diye müdürlüğe kadar gittim bu yıl içinde saha dolabını kapsayan yatırım yok dediler.

Yozgat'ta bile köylerin yarısından fazlasında VDSL varken şu Sancaktepe bile olmayışı saçma değil mi ?

Şimdi 9-10 yıldır bir saha dolabını talepler doğrultusunda değiştirmeyen, ADSL'i bile zar zor veren bu kurumun amacı ne ? Yan gel yat Osman mı ? Ne BTK nede diğer kurumlar iplemiyor bile.

Şaka gibi, ne VDSL getiriyorlar nede bina için dilekçe kabul ediyorlar. Ben bu kurumu nereye şikayet edeyim, ne yapayım artık bıktım

9-10 yıldır canımdan bezdirdiler

• Altyapısı olmayan yerler öncelikli bu yüzden yeni bir yere taşındığınızda büyük ihtimalle fiber alırsınız.

Hiç altyapı olmayan yerler öncelikli olduğu için adsl bile olsa pek yatırım olmuyor.

Eğer hızlı internete ihtiyacınız varsa Süperbox a bakın 280₺ olan paketleri var hız sınırı olmayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline na dilekçe yazın

8 binanın en az 6 si 24 ay taahhüt verebilirse bir şeyler yapabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.