Şimdi Ara

((TT NET INTERSET KESINTISI (6 DAKKADA BIR) KRIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1MB SINIRSIZA ALDIMDAN BERI
    6 DAAKADA BIR MODEM TEKRARDAN IP ALIYOR..ADSL ISI SONUP TEKRAR BALANIYOR..

MODM AYARLARINI TEKRAR YAPTIM
    TELEKOMDAN GELIP HATTI IKIDEFA KONTROL ETTILER
    SPLITER IPTAL EDEREK HATTI SADECE MODEME BAGLADIM(EVIN CIKISINDAN ARA KABLOLAR IPTAL).HERSEY DENEDIM

HALA VAR HALA VAR RESIL OLDU TUM DOWNLOADLARIM BILEN VARMI
    ADSL HATTINIMI DEGISTIRECEM

SOVECEM TELEKOMA ACIP..

HAT SALAM KABLOLAR SALAM SPLITER SALAM..MODEM BOZUK OLDUNAINANMIYORUM SADECE TLEEKOMUN SAPITMASI BECE

NE DIYORSUNUZ ARKADASLAR

PM ATIN BILEN VARSA

• Yazdıklarında hiçbirşey anlamadım nasıl bir Türkçe bu Mesajı yollamadan önce insan bi kontrol eder yazdıklarını yanlış bişey var mı diye ? ayrıca Büyük harfle yazmamaya özen gösterebilirsin.

Neyse
    Anladığım kadarıyla sorunu cevapliycam.
    Sanırım baglantı sorunu yaşiyorsun. modemi telekomdan aldıysan genelde o modemlerde hep bir sorun vardır. başka modem takarak deneyebilirsin. herzamanda diyorum ben , telekomun veya diger servis saglayicilarin verdigi modemleri kesinlikle almayin.
    neyse
    eger görevliler hatta sorun yok diyorsa %90 modemde sorun olabilir. farkli kablolar deneyebilirsin.
    eğer bu 2sinide yapip yine aynı şey olursa Pc'de virus tarzı spy'lar da olabilir. (bir ihtimal)
    şimdilik aklima gelenler ve sorundan anladiklarim bu kadar

• modemi ankastre ye bağlamayı dene.
  • modem
    d link g500

sorunsuz 1.5 senedır kullanıyordum..sınsırsıza gectım boyle oldu...herseyı denedım olmuyor
  • modem arayüzde adsl modu değişebiliyorsa G.DMT yapmayı denermisin
  • bazen modemlerin ömrü bitebiliyor. bence farkli bi modemle deneme yap. ayrica modemi komple kaldirip bir kez daha dene. antivirus taramasi yap.
  • arkadasim tek yolu modem degistirmektir.. ayni sorunu bende yasiyordum. her 5.5 dakikada 1 hattan dusuyordum. modemi degistirdim ve duzeldi... zoom. airties linksys bunlar dusuyordu netten. belkin modem aldim duzeldi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun modemdir büyük ihtimalle. Kablolardan dolayı da olabilir. Ben Zyxel modem kullanıyorum. (TTNET'in verdiği) Sürekli kopmalar oluyordu. Modemdendir diye modeme bin bir türlü işkence yaptım. Ancak kabloyu değiştirmek aklıma geldi bir an. Kabloyu değiştirdim ve sorun çözüldü. Ama yine de modemi değiştirmek istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_alert22

arkadasim tek yolu modem degistirmektir.. ayni sorunu bende yasiyordum. her 5.5 dakikada 1 hattan dusuyordum. modemi degistirdim ve duzeldi... zoom. airties linksys bunlar dusuyordu netten. belkin modem aldim duzeldi..

Modemde sorun yok sorunu acikca yazıyor arkadas hattimi 1 mb sinirsiza gecirdigimden beri bu sorun var diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 24 Şubat 2009; 18:55:45 >
  • ya ben dün öglede sınırsıza geçtim. Bugun aradım tarife geçerli mi diye ama sistemleri arızalıymış geçmişmidir
  • aynı problem bendede var 10gündür. kafayı yicek durumdayım. bağlantı kopuyor. modemin sayfasına bile girmiyor. bi tek torrent kesilmiyo aralıksız indirio. 1dk sonra muhtemelen yeni IP alında düzeliyor 8-10dk sonra tekrar gidiyo. bu kadar kişide birden bu problem ortaya çıktığına göre modemlerden kaynaklanan birşey olamaz.
    benim model zoom x5. 10gün önce format atmak durumunda kaldım sistemi tekrar tükledim o zamana kadar bi problem yoktu ondan sonra oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asbestos

aynı problem bendede var 10gündür. kafayı yicek durumdayım. bağlantı kopuyor. modemin sayfasına bile girmiyor. bi tek torrent kesilmiyo aralıksız indirio. 1dk sonra muhtemelen yeni IP alında düzeliyor 8-10dk sonra tekrar gidiyo. bu kadar kişide birden bu problem ortaya çıktığına göre modemlerden kaynaklanan birşey olamaz.
    benim model zoom x5. 10gün önce format atmak durumunda kaldım sistemi tekrar tükledim o zamana kadar bi problem yoktu ondan sonra oldu.

senin sorun direkt modemden ve ya pc den kaynaklı. Birdaha format at.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

Orjinalden alıntı: Asbestos

aynı problem bendede var 10gündür. kafayı yicek durumdayım. bağlantı kopuyor. modemin sayfasına bile girmiyor. bi tek torrent kesilmiyo aralıksız indirio. 1dk sonra muhtemelen yeni IP alında düzeliyor 8-10dk sonra tekrar gidiyo. bu kadar kişide birden bu problem ortaya çıktığına göre modemlerden kaynaklanan birşey olamaz.

senin sorun direkt modemden ve ya pc den kaynaklı. Birdaha format at.

modemin veya pc nin neresinde. bilgisayarı tam yeniden toparlıyorum programlardır driverlardır vs kesin olması garanti olmayan bişi için tekrar format atmak istemiyorum.
    izmirde ki bir arkadaşımda aynı problemi yasıyormus. görüyoruz ki buradada yasayan arkadaslar var. telekomla alakalı bi problem olduğunu düşünüyorum. arayan eden var mı acaba veya baska bu problemi yasayan

• 2,5 senedir bende bu problemi çekiyorum hiç bir dosyayı indiemiyorum dosyalar hep eksik kesik iniyor en az 3 defa hattımı değiştirdiler 2 defa da port değiştirdiler artık santraaldaki hüseyin,ali,osman abilerle kanka olduk adamlar düzelmeyeceğini boşuna t...telekomu zengin etttiğimi söylüyorlar böyle kabul etmemi istediler nedenide evime en yakın santralın 10km uzakta olduğunu gösterdiler neyse bence boşuna kafanı ağrıtma sen bağlı olduğun santralın numarasını al 440375 i hiç arama ararsan 444 lü numara olduğundan 5 misli işler faturana santralın numarası normal keşke bii savaş çıksada şu telekomu araplardan geri alsak napıyım başka çare yok bari başındaki türk yazısını kaldırsalarda rezil olmasak......
  • Format atmakla düzelecek bir olay değil. Modemi değiştirmen tavsiye edilir. Birkaç yıl önce benzer problemle karşılaşmış, akabinde modem değişikliğine gitmiştim.
  • Aynı problem bende de var kotalı bağlantım vardı hiç düşme olmuyorudu ancak 1 hafta önce sınırsıza geçtim ve iki de bir de bağlantı kesiliyor neden olduğunu anlayamıyorum. TÜm bağlantı kabollarını değiştirdim modeme reset attım ancak nafile şu an telekomdan mı modemden mi bilmiyorum herhalde yeni modem alacağımhalde
  • arıza kaydı bıraktıktan sonra sizi arayacak olan yetkiliye adsl modulasyon türünün adsl2+ 'dan ADSL_G.dmt 'e çevrilmesini istediği söyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: veveve

2,5 senedir bende bu problemi çekiyorum hiç bir dosyayı indiemiyorum dosyalar hep eksik kesik iniyor en az 3 defa hattımı değiştirdiler 2 defa da port değiştirdiler artık santraaldaki hüseyin,ali,osman abilerle kanka olduk adamlar düzelmeyeceğini boşuna t...telekomu zengin etttiğimi söylüyorlar böyle kabul etmemi istediler nedenide evime en yakın santralın 10km uzakta olduğunu gösterdiler neyse bence boşuna kafanı ağrıtma sen bağlı olduğun santralın numarasını al 440375 i hiç arama ararsan 444 lü numara olduğundan 5 misli işler faturana santralın numarası normal keşke bii savaş çıksada şu telekomu araplardan geri alsak napıyım başka çare yok bari başındaki türk yazısını kaldırsalarda rezil olmasak......

ttnet varken aynı sorun bende de vardı smile a geçtim,yine aynen devam.sonra müşteri hizmetlerini aradım,1 gün sonra arayıp santralde gerekli ayarların yapıldığını söylediler,şu an problem yok,ttnetin vurdum duymazlığı bence müşterisine önem vermiyor,benim yaptıramadığımı onlara smile yaptırdı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.