Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gozleri

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/185835/67a13c71-0767-46f4-8969-37766c534a58.png
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/185835/e56afb7d-0d2d-44ed-83df-3137e7b93e1d.png

Üstteki resimlerin linki

Alıntıları Göster
    resimlere baktığımda, ek paket almadan önceki fatura tutarı 51,84TL yazıyor.
    aynı şekilde benim de 20GB taahütlü, ek paket almadım ve Güncel fatura 52.67TL yazıyor. anlamadım.

• Taahhüt bozma cezası öğrenmek için:

*124# tuşlayın
    3-Taahhüt seçin
    2-Taahhüt sorgu seçin.

Mesaj olarak bozma cezası gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdarde ek paket 30 gb almıştım zaten.
    20 gb aynı anda aldım. O gözüken normal fiyatı ve 30 gb alınmış hali.
    Son fiyat ise normal fiyat + 50 gb ek paket.
    Ben modemsiz tarifedeyim.Hiç ek paket almazsam 32 tl civarı (normal tarife 29 tl + telsiz kullanım ve hat ücreti ile 32 küsür oluyor)
    Yazdığımı ve resimleri dikkatli incelemediğiniz belli oluyor. Bir daha inceleyin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozleri -- 23 Ocak 2020; 17:57:12 >
  • Hata verdi üst mesajı düzeltemedim yada düzeldi sistemde bir sorun var.

Hiç ek paket almazsam tarifem 29+telsiz kullanım ücreti +telsiz ruhsat ücreti = 32tl küsür kuruş.

• TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

Fatura dediğim gibi yansıdı yuvarlama farkı hariç.
    Yani 20+50 gb paket kullanımım 56.50 tl
    Gün bazlı olmasaydı 32,63tl + 75tl = 107 küsür tl olacaktı.
    Hiç yoktan iyi.

• Üstadlar,

konuyu başından bu yana okudum ancak sorumun cevabını net olarak bulamadım.Soranlar olmuş ancak net cevap verilmemiş.

Ben data hattını samsung tabletim de kullanıyorum.Online İşlem uygulamasını da yükledim.Ancak Online işlem uygulamasına girmek için şifre alamıyorum.9520 ye sms ile şifre talebinde bulunuyorum ancak şifre gelmiyor.Tablette arama özelliği olmadığı için *952# yapamıyorum.Müşteri hizmetlerini aradım 6 haneli şifreyi veremiyor.

Kısaca ben online işlemlere girmek için şifreyi nasıl alacağım.Sim kartı başka bir telefona takıp şifreyi o şekilde mi almam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekkin

Üstadlar,

konuyu başından bu yana okudum ancak sorumun cevabını net olarak bulamadım.Soranlar olmuş ancak net cevap verilmemiş.

Ben data hattını samsung tabletim de kullanıyorum.Online İşlem uygulamasını da yükledim.Ancak Online işlem uygulamasına girmek için şifre alamıyorum.9520 ye sms ile şifre talebinde bulunuyorum ancak şifre gelmiyor.Tablette arama özelliği olmadığı için *952# yapamıyorum.Müşteri hizmetlerini aradım 6 haneli şifreyi veremiyor.

Kısaca ben online işlemlere girmek için şifreyi nasıl alacağım.Sim kartı başka bir telefona takıp şifreyi o şekilde mi almam gerekiyor.
    Evet ne yazıkki telefona takıp almanız gerekli

• gozleri kullanıcısına yanıt
    Hocam bu püf noktayı bir türlü anlamıyorum. Şu mudur : Benim paket 20 gb şimdi. Atıyorum 1 gb kaldı, hemen ek paket alıyorum ve ordan devam ediyor, sonra o da 1 gb kaldı, hemen bir ek paket daha alıyorum vs. Süreç böyle olursa baya bir avantajlı oluyor gün bazlı yansıdığı için doğru mu anlamışım. Yani sürekli mevcut data bitmeden ek paket alarak daha ucuza daha fazla paket kullanabiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sekkin muratın söylediği gibi malesef 6 ayda bir sanırım şifreyi sıfırlıyor sistem ve sim kartı tele takıp *952# ile alıyorum. Eşimin hattıda türktelekom ve benim adıma olduğu için web online işlemlerde iki hattımı görebiliyorum. Ama tek data hattı olanlar uygulama üzerinden hattını görüntüleyebiliyor.
    Şikayet ve öneri kaydı açtım ama çözüm bulamadım bu konuda. Her halukarda o sim kartı ordan çıkacak :)

ccsn söylediğin gibi yapıyorum paket tükenmeden alıyorum. Fatura tarihine yakın kullanımlar daha ekonomik oluyor ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozleri -- 31 Ocak 2020; 21:18:10 >
  • Arkadaşlar Sabit İP alıp kullanan varmı.
  • Dostlar Sizde de internet kullanma alışkanlığınız değişmediği halde bu hatlardaki GB miktarının çok hızlı bittiği oluyor mu?
    Son iki aydır kullanım alışkanlığım değişmediği halde 20 GB 10 gün içinde b,t,yor.
    Lakin daha önce 20 gün de bitiyordu.
  • Bugün başvurmak istedim. Ama evde mobil yerine İştemobil tarifesine imza attım dalgınlıkla. Bunu istemem dediğimde karşılaştığım hitap şu kurumsal seviyede "çocuk oyuncağı mı bu ikisi de aynı"

Diyorum ki iştemobilde taahhüt indirimi 20, evdemobilde 10 lira. Ceza daha fazla çıkar cayarsam. İmzaladın sözleşmeyi diye karşılık.

Kurumu arıyorum birisi kurumsal birisi bireysel tarife bir bayi bulun ordan geçiş yapın, cayma ödemezsiniz diyor. Bilemedim uğraşılır mı bunlarla.
    Tek avantajı 30gb paket varmış 5 lira daha uygun 40 liraya galiba.

Üzücü bir durum, üzücü bir kurum

• quote:

Orijinalden alıntı: susfafar

Dostlar Sizde de internet kullanma alışkanlığınız değişmediği halde bu hatlardaki GB miktarının çok hızlı bittiği oluyor mu?
    Son iki aydır kullanım alışkanlığım değişmediği halde 20 GB 10 gün içinde b,t,yor.
    Lakin daha önce 20 gün de bitiyordu.
    bilgisayardan bağlanıyorsan, bilgisayarına virüs girmiş olabilir,trojan benzeri bir virüs kaptıysan sürekli veri gönderir farkında olmadan ve buda kotandan yer.
    2. ihtimal telefonunda eğer wifi ile hotspot yapıyorsan her ihtimale karşın şifreni değiştirmeni öneririm.
    yine telefonda arka planda çalışan uygulamalar ve veri trafiğini kontrol altında tutmayı deneyebilirsin.
  • susfafar S kullanıcısına yanıt
    İnstagram bakıyorsan bir ayda 7 gb kota yiyor..
    Facebook 1 gb harcar
    Twitter 1.2 gb harcar
    Windows 10 kullanıyorsan bağlanıp boş biraktığın zaman, windows servisleri ve güncelleme arayıp bulması vs kota harcıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 19 Şubat 2020; 23:19:59 >
  • 5 yıldır telefona paket almıyorum ve mobil wifi kullanarak işlerimi hallediyordum.
    Dediğim gibi kullanımım da değişiklik yok 5 yıldır 20 gb ucu ucuna yetiyordu son 2 aydır 10 günde bitiyor.
    Sebebini bulamadım.
  • wifi özelliklerinde, bağlantının tarifeli olduğunu girerseniz, win10 otomatik güncelleme yapmıyor. ayrıca aylık kullanım liminitini de girebiliyorsunuz. mesela 20Gb her ayın 22'si şeklinde. o zaman bilgisayar kafasına gör güncelleme yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-36874ECEA

Bu mesaj silindi.
    20gblik modemsiz pakette 80 lira civarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.