< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
silinsin (3. sayfa)
-
-
Yeni hattin maliyeti tahmini ne kadar beyler? Otv,telsiz,kdv derken aylik ne kadar yansir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom faturasızlar illa bayiye mi gitmesi gerekiyor bu tarife için?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pttcell kullandığım için beni de Türk telekomasınız deyip almadılar. Vodafone'a fatursıza geçip tekrar buna geçmek hangi paket hangi tarife ile ne şekilde oluyor yapan varsa bilgilendirebilir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pttcellden geçemedim
Hocam tarife ücretleri çok yükselmiş uygun bir tarife arıyoruz belki de pttcell, ttkom alt yapısı onun için mi izin vermiyor anlamadım umarım geçiş yapabilirsiniz.
1160 lira teklif verdiler benim kullandığım 50 GB pttcell'deki tarifeye
Hocam benim de ttkom da 51 TL odedigim aynı tarife 257 TL oldu, 300 TL den aşağı tarife bulunmaz oldu.
Ben şuan turktelekomdayım. Taahhüdüm bitti. Ben şimdi başka operatörüe geçsem 4-5 gün sürüyor. Sonra hemen buna başvuru yapsam tekrar Turktelekoma geçiş sağlasam olur mu acaba? Benim bildiğim geçiş yapıp tekrar geri dönüldüğü zaman oluyor ama 90 gün süresini geçmediği için bir cezası vardı 50-60 tl civarındaydı en son.. Onu ödüyordun sadece.. Bilen var mı?
-
Bu tarifeye geçen arkadaşlar 3 ay youtube premium hediyesi varmış bireysel.turktelekom.com.trYouTube Premium – Mobile Özel | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/prime/turk-telekom-prime-ayricaliklari/youtube-premium
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |SteeL| -- 27 Mayıs 2024; 12:44:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Mevcut faturalı müşteri gecemiyormu buna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçemiyor geçebilmek için netGSM firmasına geçtim bugün akşam açılacak yarın buna geçeceğim
Turkcell'de ya da Vodafone'da taahhütsüz bir paket bulamadım maliyetler inanılmaz artmış faturasızlarda bile 12 aylık taahhütlü şart koşuyorlar 1 yıllık Özel iletişim vergisini peşin alıyorlar çıktığınızda
arkadaşlar yarın türkcelle geçişim tamamlanacak
tt den yeni geçtim daha
buna tekrardan geçebiliyor muyum
insanlar denemişler geçicem yazmışlar ama kimse sıkıntısız geçtim yazmamış
3 ay muhabbetini sorun etmiyorlar mı emin miyiz
-
Ben biraz önce müşteri temsilcisi ile görüştüm 3 ay 300 tl kalan 9 ay 400 küsürlü bir rakam dedi
Net GSM geçişim yarın tamamlanıyor ancak Cuma günü göreceğiz
Vaodafone red'e 3 ay indirimim bitince 420 Tl istiyor.Bugün TT başvuru yaptım.20 Gb 200 TL ..Turkcell desen o da aynı.
-
Online başvuru linkini atabilir misiniz?
-
Telekom genel müdürlüğe bizzat giderek netgsmden geçişimi yaptım 4 gün içinde açılacakmış
Pttcellden netgsme geçip
Ertesi gün telekom'a geçişte
sorun yaşanmadı
Hocam merhaba bugün türkcellden bu tarifeye geçiş için başvurmak yeterli mi yani,hat 4-5 gün sonra açılacak ya
Evet başvurduğunuz tarih esas alınıyor ama acele edin bugün son gün
bazen bayilerde sorun olabiliyor mümkünse genel müdürlüğe girin bulunduğunuz ilde veya ilçede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X