Şimdi Ara

TT Arena'da Maça Gitmek İstiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgileriniz icin cok tesekkurler napalim paraya kiyicaz artik 10-15 gunde gsmiz icincaliairiz:)birde son sorumbraga macini manchaster macimi biri ekim basi digeri kasim sonu manchaster macinda soguk flan skinti yaratirmi stadda 1maca gitme sansim var sadece 2mactan hangisini tercih edeyim sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: qwerty38

Bilgileriniz icin cok tesekkurler napalim paraya kiyicaz artik 10-15 gunde gsmiz icincaliairiz:)birde son sorumbraga macini manchaster macimi biri ekim basi digeri kasim sonu manchaster macinda soguk flan skinti yaratirmi stadda 1maca gitme sansim var sadece 2mactan hangisini tercih edeyim sizce?

Açıkcası o kadar yolu mağlup olma riski daha fazla olan Man.United maçı yerine Braga maçına gitmeyi tercih ederim...
    En azından daha atak daha çok gol atıp yenme ihtimalimiz yüksek olan rakip Braga maçı. Hem havaların henüz bozulmadığı bi döneme denk geliyor sanırım. Braga maçına gitmek sizin için daha mantıklı gözüküyor...

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: YesimT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YesimT

Tamam biletix e de üye oldum

4. kategori biletler 100 lira olanlar 1 adet ondan seçtim diyelim

Blok seçimi var bir de 102-102 veya 111-111 yazıyor neden böyle ikişer tane yazmışlar

İlk başta yazan önemli. Mesela 111-111 demek o blok tek kısım demek. Ama mesela 150 TL'lik seçseniz 113-A 113-B olduğunu görürsünüz. Onun önemi yok orasını boşverin...

İşte bloğu seçiyosunuz sonra bilet sayısını seçip ileri diyosunuz. Ama şuan halen GS Bonuslulara satışlar açık olduğu için ileri dediğinizde GS Bonus üye numaranızı isteyecektir. Ordan fazla ileri gidemezsiniz. Yarın öğlen almak isterseniz alırsınız sanırım anlatabildim...

Tamam bilet alma aşamasını anladım referans numarasıyla gittim bastırdım bileti. Stada gittim. Sonra nasıl oluyor stadın bir girişi mi var yoksa bloklara göre farklı kapılardan mı giriliyor stada gittiğimde takip etmem gerekenleri de açık bir şekilde anlatırsanız sevinirim , teşekkürler

Metrodan inip tünelden stada geçişi yaptıktan sonrası çok kolay. Turnikelerden geçiyosunuz önce bi güvenlik sonrada biletinizin üzerinde hangi kapıdan gireceğiniz yazar. O kapıyı nerden bulabilirim dersen stadın çevresinde yönlendirme tabelaları var. O yönlerdirmedende bulamazsanız rastgele bi güvenliğe sorarsınız ben 112. bloktan bilet aldım nerden girecem diye o sizi o kapıyı tarif eder...

Tamam çok sağolun kapıdan girdiğimde tabelalar beni bloğa yönlendirir değil mi ? Bir de koltuk numarası falan da bilette yazıyor değil mi

• Hiç merak etmeyin. Biletin üstünde tribünde ki gireceğiniz kapıdan oturacağınız koltuk numarasına kadar herşey yazıyor. Gireceğiniz kapıyıda tabelalar sayesinde rahatlıkla bulabilirsiniz...

Hiç merak etmeyin. Biletin üstünde tribünde ki gireceğiniz kapıdan oturacağınız koltuk numarasına kadar herşey yazıyor. Gireceğiniz kapıyıda tabelalar sayesinde rahatlıkla bulabilirsiniz...

Tamamdır çok teşekkür ederim yardımlarınız için uğraştırdım sizi iyi geceler

Arkadaşlar sabah işe gideceğim çıkmak durumundayım sabah tekrar bakacağım konuya görüşlerinizi paylaşmaya devam edebilirsiniz , iyi geceler

bende ilk defa stadyumda takımımızın maçını izlemeyi düşünüyorum. kale arkası tribününden en iyi şekilde izleyebileceğim bir yer neresi olabilir ?

bilet fiyatı 150 tl ye kadar olabilir.

Orijinalden alıntı: fotografya

bende yeni konu açmayı düşünüyordum buraya sorayım konu kirliliği olmasın.

bende ilk defa stadyumda takımımızın maçını izlemeyi düşünüyorum. kale arkası tribününden en iyi şekilde izleyebileceğim bir yer neresi olabilir ?

bilet fiyatı 150 tl ye kadar olabilir.

Kale arkalarindaki en iyi gorus acisi, 2. Katlarda. Fakat hem pegasus, hemde guney olmak uzere, 2 tribundende yer bulmaniz imkansiz. Guney trubununde sadece 4. Katta bilet satisi var. 4. Kat icin ise eh iste denilebilir.

• Metrodan ciktiginizda guvenlikten sonra karsiniza cikan tribun dogu tribunudur.Saga giderseniz pegasus falan var ultraslanda orada sanirim. Sola giderseniz guney tribunu(Kale arkasi) gelir. Sonrada basin tribunununde oldugu bati tribunu gelir. (Tvde izlediginiz Açı)
    Metroyla gidiceginizi soylemissiniz size tavsiyem bilet ekranindan aldiginiz blogun dogunun sagindami solundami kaldigini ogrenmeniz. Bunu bildikten sonra tabelalarla rahatlikla bulursunuz

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.