Şimdi Ara

TT Arena'da Maça Gitmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
5.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , ben hiç maça gitmedim yeni stadımızda bir maça gitmek istiyorum fakat ne yapacağımı hiç bilmiyorum yani bilet nasıl alınır, stada nasıl girilir falan hiç bilmiyorum hele stadda oturacağım yeri nasıl bulacağım o kargaşada beni en çok bu çekindiriyor

Hiç bilmeyen , stadyumun yakınından geçmeyen birine anlatıyorsunuz hem de bir bayana o yüzden işiniz zor :) çok açık anlatırsanız sevinirim

Ulaşımı biliyorum stada kadar gidebilirim

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Forumda olduğum için şanslısın

İlk önce kaç liralık bilet alabilirsin bütçe ne kadar ona karar verelim. 70-100-150-200 ve 300 liralık bilet mevcut şuanda. Bunlardan birisini seç ona göre yardımcı olayım...
  • Ya ilk olarak böyle sıradan bir maça gitmek istiyorum nispeten daha az kalabalık olan bu hafta Bursa maçı var ona gidemem zaten. Fiyat olarak max 100 lira verebilirim ama bilet fiyatlarıyla ne alakası var
  • Açıkcası bu sene en sıradan maç bile 40 bin kişi üzeri olacak. 43 bin kombine satıldı zaten. Bursa maçına gitmek istersen tahmini 45 bin üzeri seyirci olacak. Hem az seyirci olunca maçın tadı tuzu olmaz tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Ama dolu statta ki maça gidersen o atmosferi görünce her maça para bulsamda gitsem diye kendi kendine söylenirsin...

Para mevzusu şunun için önemli. 40 liralık biletler 4.kat en köşede bi yerde. 100 ve 150 liralık biletler 1.katın tam ortasında. O yüzden önce nereden bilet alacağını kararlaştıralım ona göre sana tribünde ki onlarca blok içinden blok önerecem sende ona göre biletini alıp gireceksin stada...
  • Anladım peki o zaman 100 liralık bilet almak istiyorum diyelim nasıl olacak şimdi
  • http://www.biletix.com/search/ISTANBUL/tr#subcategory:futbol$SPORT&qt=standard

Öncelikle bu siteye üye olman gerekiyor. Üye olduktan sonra göndermiş olduğum linkte ki Galatasaray-Bursaspor maçına tıklıyorsun orda satın ol butonu var ona tıklıyorsun derken önüne fiyat katagorisi geliyor. Ordan 100 TL'lik olanı seçiyorsun. Onu seçtikten sonra aşağıda hangi blokta oturmak istediğini seçiyorsun. Sonra kaç tane bilet alacağını seçiyorsun ve devam tuşuna basıyorsun. Sonrası ise kolay internetten alışveriş yaptıysan bilirsin kredi kartı mevzuları kredi kartı numaranı giriyosun ödemeyi nasıl yapacağını falan soruyor. Numaraları girdikten sonra bileti satın alıyorsun sonra o sana referans numarası veriyor. Sende bu referans numarası ve bileti satın aldığın biletle herhangi bir biletix bayisine gidip bileti bastırıyosun...

Herşeyi anlattım bi çırpıda ama anlamadığın yer olursa burdayım sorabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

http://www.biletix.com/search/ISTANBUL/tr#subcategory:futbol$SPORT&qt=standard

Öncelikle bu siteye üye olman gerekiyor. Üye olduktan sonra göndermiş olduğum linkte ki Galatasaray-Bursaspor maçına tıklıyorsun orda satın ol butonu var ona tıklıyorsun derken önüne fiyat katagorisi geliyor. Ordan 100 TL'lik olanı seçiyorsun. Onu seçtikten sonra aşağıda hangi blokta oturmak istediğini seçiyorsun. Sonra kaç tane bilet alacağını seçiyorsun ve devam tuşuna basıyorsun. Sonrası ise kolay internetten alışveriş yaptıysan bilirsin kredi kartı mevzuları kredi kartı numaranı giriyosun ödemeyi nasıl yapacağını falan soruyor. Numaraları girdikten sonra bileti satın alıyorsun sonra o sana referans numarası veriyor. Sende bu referans numarası ve bileti satın aldığın biletle herhangi bir biletix bayisine gidip bileti bastırıyosun...

Herşeyi anlattım bi çırpıda ama anlamadığın yer olursa burdayım sorabilirsin...

Tamam anladım yalnız üyelik/promosyon kısmında sadece Gs bonus kartları var bende o kredi kartlarından yok. Üye olmadım henüz üye olunca o menü değişiyor mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence biraz bekle Avrupa maclarına git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bir Şampiyonlar ligi maçına da gideceğim inşallah
  • Galatasaray biletleri öncelikli olarak GS Bonus sahiplerine satışa çıkarır. 2 Gün boyunca onlar alır sonrasında ise GS Bonus sahibi olmayanlar alır 2 günün sonunda. Mesela yarın saat 10'dan itibaren GS Bonus'u olmayanlarda alabilecek biletleri. Sen üye ol sonra tekrar konuşalım...

Üye olduktan sonra orası gitmez. Orası GS Bonuslulara özel yarın öğlene doğru bakarsan sorun olmadığını göreceksin. 100 liralık biletleri GS Bonuslular bitirmez yani alabilirsin rahatlıkla. Üyeliği al sen sonra yine konuşalım istersen...
  • Avrupa maclarindada gs bonus kartlilarami cikicak ilk yoksa herkesemi arkadaslar bende kayseride yasiyorum ya braga yada manchaster utd macina gitmek istiyorum 100 ile 150tlelik bilet almak istiyorum avrupa maclarinda fiyat iyice yukselirmiki?

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Avrupa maclarindada gs bonus kartlilarami cikicak ilk yoksa herkesemi arkadaslar bende kayseride yasiyorum ya braga yada manchaster utd macina gitmek istiyorum 100 ile 150tlelik bilet almak istiyorum avrupa maclarinda fiyat iyice yukselirmiki?

Avrupa maçlarında genel satışa bilet bulmanız imkansızdan 1 eksik arkadaşlar...

Ayrıca 100 liralık biletler 200 lira, 150 liralık biletlerde 250 lira olur. Zaten çok kısıtlı sayıda olduğu için onlarıda GS Bonuslular bitirir. Bence kendinizi fazla ümitlendirmeyin Şampiyonlar Ligi maçları için. GS Bonus varsa itirazım yok ama öbür türlü bilet bulmanız kısacası imkansız diyebilirim şimdiden...
  • Tamam biletix e de üye oldum

4. kategori biletler 100 lira olanlar 1 adet ondan seçtim diyelim

Blok seçimi var bir de 102-102 veya 111-111 yazıyor neden böyle ikişer tane yazmışlar
  • Ben 2 yildir gs bonus kullaniyorum zayen skinti deilde biletler baya artiyor desenize turkiye ligi gibi biletler ciktiginda ilk 2gun avrupa maclarindada gs bonuslular yani bizlermi alicaz biletixten ali samiyende maclar izlemistimde tt arenada ilk macim olucak baya onlerden izlemek istiyorum hangi noktayi onerirsiniz saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: YesimT

Tamam biletix e de üye oldum

Blok seçimi var bir de 102-102 veya 111-111 yazıyor neden böyle ikişer tane yazmışlar

İlk başta yazan önemli. Mesela 111-111 demek o blok tek kısım demek. Ama mesela 150 TL'lik seçseniz 113-A 113-B olduğunu görürsünüz. Onun önemi yok orasını boşverin...

İşte bloğu seçiyosunuz sonra bilet sayısını seçip ileri diyosunuz. Ama şuan halen GS Bonuslulara satışlar açık olduğu için ileri dediğinizde GS Bonus üye numaranızı isteyecektir. Ordan fazla ileri gidemezsiniz. Yarın öğlen almak isterseniz alırsınız sanırım anlatabildim...
  • quote:

Ben 2 yildir gs bonus kullaniyorum zayen skinti deilde biletler baya artiyor desenize turkiye ligi gibi biletler ciktiginda ilk 2gun avrupa maclarindada gs bonuslular yani bizlermi alicaz biletixten ali samiyende maclar izlemistimde tt arenada ilk macim olucak baya onlerden izlemek istiyorum hangi noktayi onerirsiniz saygilar

GS Bonusunuzda aktif olması lazım. İsterseniz bi girin bilet almaya çalışın bakalım GS Bonusunuz Biletix'e tanımlı mı değil mi onu öğrenelim...

Eğer ki en önlerden izlemek istiyorsanız birazda paraya kıyarım diyorsanız 113 veya 112. bloktan bilet almanızı tavsiye ederim. Eğer iyiece paraya kıymak isterseniz yaklaşık avrupa maçlarında 400 TL olacak olan 100 nolu VIP bileti almanızı tavsiye ederim. Tam soyunma odalarının girişi...
  • Gs bonusun bilgilerini girdim gs bursa macina ulker alt tribun 113 numara cok iyiye benziyor braga macina gidicem sanirim ben kayseride calisiyorum ucaga binicem mac gunu istanbulda olucam mac bitiminde tekrardan kayseriye donucem ama avrupa maclarinda dediginiz gibi o 113 nolu yerler 250 300tl olur sanirim birde biletixin fiyatlarini anlamiyorum orda 137.5tl yaziyor bilet 150tl cikiyor hizmet bedeliymis:)bu carsamba kayseride turkiye-italya basket maci var sitesinde 17.5 tl yaziyordu ben telefondan 25 tl aldim yardimlariniz icin cok tesekkurler cok acemi oldumdan sizin gibi bilincli insanlarin yonlendirmesi iyi oluyor

• quote:

quote:

İlk başta yazan önemli. Mesela 111-111 demek o blok tek kısım demek. Ama mesela 150 TL'lik seçseniz 113-A 113-B olduğunu görürsünüz. Onun önemi yok orasını boşverin...

İşte bloğu seçiyosunuz sonra bilet sayısını seçip ileri diyosunuz. Ama şuan halen GS Bonuslulara satışlar açık olduğu için ileri dediğinizde GS Bonus üye numaranızı isteyecektir. Ordan fazla ileri gidemezsiniz. Yarın öğlen almak isterseniz alırsınız sanırım anlatabildim...

Tamam bilet alma aşamasını anladım referans numarasıyla gittim bastırdım bileti. Stada gittim. Sonra nasıl oluyor stadın bir girişi mi var yoksa bloklara göre farklı kapılardan mı giriliyor stada gittiğimde takip etmem gerekenleri de açık bir şekilde anlatırsanız sevinirim , teşekkürler

• quote:

Gs bonusun bilgilerini girdim gs bursa macina ulker alt tribun 113 numara cok iyiye benziyor braga macina gidicem sanirim ben kayseride calisiyorum ucaga binicem mac gunu istanbulda olucam mac bitiminde tekrardan kayseriye donucem ama avrupa maclarinda dediginiz gibi o 113 nolu yerler 250 300tl olur sanirim birde biletixin fiyatlarini anlamiyorum orda 137.5tl yaziyor bilet 150tl cikiyor hizmet bedeliymis:)bu carsamba kayseride turkiye-italya basket maci var sitesinde 17.5 tl yaziyordu ben telefondan 25 tl aldim yardimlariniz icin cok tesekkurler cok acemi oldumdan sizin gibi bilincli insanlarin yonlendirmesi iyi oluyor

Estağfurullah :)

Biletix piyasada ki en soyguncu işletmelerden birisidir. Örneğin 40 liralık biletten 5 lira hizmet bedeli alır. 100 liralık biletten 15 lira mesela. Böyle saçma sapan işleri var biletix'in ayrıca yeri geldiğinde de karaborsa yaparlar yani hiç çekinmezler o konudada...

Valla VIP olmayıpta en iyi blok neresi derseniz tartışmasız 113 derim :) Ama onun fiyatıda ŞL maçında baya bi artar şimdiden bilgininize...

• quote:

quote:

quote:

Tamam bilet alma aşamasını anladım referans numarasıyla gittim bastırdım bileti. Stada gittim. Sonra nasıl oluyor stadın bir girişi mi var yoksa bloklara göre farklı kapılardan mı giriliyor stada gittiğimde takip etmem gerekenleri de açık bir şekilde anlatırsanız sevinirim , teşekkürler

Metrodan inip tünelden stada geçişi yaptıktan sonrası çok kolay. Turnikelerden geçiyosunuz önce bi güvenlik sonrada biletinizin üzerinde hangi kapıdan gireceğiniz yazar. O kapıyı nerden bulabilirim dersen stadın çevresinde yönlendirme tabelaları var. O yönlerdirmedende bulamazsanız rastgele bi güvenliğe sorarsınız ben 112. bloktan bilet aldım nerden girecem diye o sizi o kapıyı tarif eder...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.