Şimdi Ara

TSK MEHMETÇİK VAKFI HAYDİ ARKADAŞLAR DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYELİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.mehmetcik.org.tr/onlinebagis/bagis_nakdi.php

Arkadaşlar buradan Mehmetçik Vakfımıza online bağışta bulunabilirsiniz, bu forumda bazı kendini bilmezler Şehitlerimiz üzerinden politika yapıp Filistindeki Lübnan daki Vahşeti gölgelemeye çalışıyorlar.

Haydi arkadaşlar bu form üzerinden kredi kartıyla kolayca bağış yapabilirsiniz. Önemli olan herkesin karınca kararınca güvendiği bir kuruma bağış yapması, yoksa ortaya çıkıp martaval okuyarak ancak kendinizi kandırırsınız

• sen kendişni bu işlere adadın galiba. kolay gelsin
  • teşekkürler
  • Puslu havaları çok seven bazı forum sakinleri Filistindeki Lübnandaki kardeşlerimiz için toplanan bağışları Mehmetçiğimiz üzerinden politika yapıp engellemeye çalıştılar, kimse Mehmetçiğimizi bizden çok sevemez
  • bazılarının vatan haini gördükleri kişiler konu açmış birde bu ülke için yardım toplamaya çalışıyor..ilginç.. ne olacak bu ülkenin hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarafeyn -- 16 Ağustos 2006; 16:54:10 >
  • Evet arkadaşlar hep beraber yardımda bulunalım mehmetçik vakfına bu linki her yere dağıtmamız gerek bilmeyenler duymayanlar olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://www.mehmetcik.org.tr/onlinebagis/bagis_nakdi.php

Mehmetçik Vakfına hergün milyarlarlarca lira vakıf yapıyor vatandaşlarımız. Bu vakfı bilmeyen Vatandaş zaten yok. Kampanya düzenlemeye gerek yok.

Vatanını seven, tüm Gururlu ve Şerefli vatandaşlar her ay düzenli olarak gereken desteği yapıyor.

• Bilmek ayrı şey insanlar biliyor olabilir ama hatırlatmakta fayda var
  • şuraya bak askere laf atılınca mangalda kül bırakmayan bazı vatanseverler hala gelmemiş.hayret...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

şuraya bak askere laf atılınca mangalda kül bırakmayan bazı vatanseverler hala gelmemiş.hayret...!

da askere laf atma olmamaıştı kardeşim onlar oraya çekmiştiama olsun gelirler be.. gelirler değilmi??
  • Bu forumda kimse askerimize laf atamaz atmamıştırda, hepimiz bu vatanın evladıyız bu vatan hepimizin, bu vatan için hepimiz canımızıda malımızıda veririz
    quote:

şuraya bak askere laf atılınca mangalda kül bırakmayan bazı vatanseverler hala gelmemiş.hayret...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Musab Bin Umeyr

quote:

da askere laf atma olmamaıştı kardeşim onlar oraya çekmiştiama olsun gelirler be.. gelirler değilmi??

laf atmayı onlar öyle anlıyor anlamında söylemiştim.yanlış anlaşılma olmasın.ve ayrıca geleceklerini de sanmam.böyle konular onları sıkar.

• malesef bu konular ilgi çekmiyor Meşhur bir yahudi atasözü varya bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın işte bu bizim içimize bayağı sinmiş
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Musab Bin Umeyr

quote:

laf atmayı onlar öyle anlıyor anlamında söylemiştim.yanlış anlaşılma olmasın.ve ayrıca geleceklerini de sanmam.böyle konular onları sıkar.

• Yukarı
  • Bütçenin %40'ı bu kuruma gidiyor bir de hala bağış mı yapacaz yuhh diyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freedom123

Bütçenin %40'ı bu kuruma gidiyor bir de hala bağış mı yapacaz yuhh diyorum...

vakıf bu.
  • quote:

freedom önce sana

5560 seni kutluyorum daha önce söylediklerim için de özür dilerim...
  • estağfurullah
    quote:

Orjinalden alıntı: mayklhac

quote:

freedom önce sana

5560 seni kutluyorum daha önce söylediklerim için de özür dilerim...
  • yahu tsk bana bağış yapsın.devletin en zengin kurumu.hani polislere falan yardım etseniz anlarım da tsk ya bağış çok komik.tayyip erdoğan'ı güçlendirme vakfı kurmak gibi bişi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.