ne alaka ? maden öyle neden geçen ay uzun menzilli füze alımı için rusya ve çinle toplantı yapıldı.natodan çıktık mı
Nato kapsamında füzeler Türkiyede zaten konuşlandırılmış olduğu için demek istedim.
Düşük cümle oldu.
onada nato izin verirse basabilriz yani biizm değil sonçta
el şeyiyle gerdeğe girilmez. :D
80 sene sakal ve bıyıkla uğraşırsan tabi olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Sinan
olsa ne olacak?
türkiye girdiği hiç bir savaştan galip ayrılamaz.
/>
quote:
olsa ne olacak?
Ergen Style
quote:
Orijinalden alıntı: GR33K
Üreten ülkeler "Al sana 2500 km menzilli füze savaşırsak beni vurursun" demediği için olabilirmi?
quote:
olsa ne olacak?
quote:
Orijinalden alıntı: Al*Muallim
2012-80=1932 Ee?
quote:
Orijinalden alıntı: FRoGKaTa
Üreten ülkeler "Al sana 2500 km menzilli füze savaşırsak beni vurursun" demediği için olabilirmi?
quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
quote:
Orijinalden alıntı: FRoGKaTa
Adamlar sözleşmesini yapmış işte. Böylece kendileri satmasa bile istemedikleri ülkeler başkalarından alıp kendileri için tehdit oluşturamıyorlar.
geçmişte atılan tohumlarını savunma sanayimiz yeni veriyor 2500 km lik füze geliştiriliyor ama yetmez kıtalararası balistik füze de üretmemiz gerek , ayrıca uçak gemileri yapmamız lazım bölgede en güçlü denizaltı filosu bizde , bunu en güçlü donanma yapmamız lazım , rusyanın 1 tane uçak gemisi var oda haşat denilebilir amerikayı ise demiyorum 15 e yakındı veya daha fazla ve hepside çok iyi durumda
Yaş kaç ?
quote:
Orijinalden alıntı: UnitzParis
2500 kmlik var neyine yetmiyor
Bahsettiğin füze henüz yok..SOM mühimmatının (şu andaki menzili 200 km civarı) yapılacak çalışma ile menzilinin 2.500 km'ye çıkarılması hedefleniyor olay bu..Kıtalararası füze (ICBM) ile seyir füzesi bambaşka şeyler karıştırmamak lazım..
quote:
Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol
quote:
Orijinalden alıntı: Al*Muallim
2012-80=1932 Ee?
Tamam işte 1293 den 2003 e
var kardeş var bende yok biliyodum ama bi araştırdım geçen günlerde yıl sonu 1500km 2 yıl içinde 2500 km menzilli füzemiz hazır olacak çok uzun değil ama olsun burdan atınca ülke dışına çıkıyor en azından
İRAN'da bile +2000 füzeler var. türkiyede hala 250 kmlerle takılıyo. onlarıda dışarıdan getiriyoz zaten
Bence TSK'nin halktan gizli tuttuğu birçok projesi vardır. O yüzden belki bu füzelerin varlığı bile gizli tutulmuştur.