Şimdi Ara

TSI motora LPG uygulayanlar buyursun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
16.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vw grubunun benzinli motoru olan TSİ motora LPG uygulaması yapan arkadaşlar bize biraz tecrübelerinden bahsederler mi ?
    Merak ettiğim
    1. yaz-kış sorunsuzluğu
    2. Benzin lpg tüketim oranı nedir ( karma sistemler için )

Özellikle atiker ve AKL markalarını merak ediyorum, çünkü prins in fiyati 6500 gibi çok uçuk bir rakam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla nasıl olur bilmem ama sosyal medyadaki lpg dönüşüm firmaları bana samimi gelmiyor. Lpg yi taktık. Hemen video çekelim. Her şey çok güzel, hiçbir sıkıntı yok. Hatta benzinden bile daha iyi gidiyor lpg onlara göre. Ondan sonra 20-30 bin km sonra çiçek gibi arabam kışın 3. marşta çalışıcak. 1 viteste silkeme yapacak. Özellikle tsi motora lpg dönüşümü yapan ve mağdur olan çok insan var.
    Şuan 1.5 tsi elegance Passat ile 1000 km ortalamam 9.2 .

Peki bu değerler bana koyuyor mu koymuyor çünkü 1.4 TSI passattan geçtim biliyorum az çok yakıtını vs . TSI şehir içi normal kullanım 8-10 yakar ben hiç dikkat etmiyorum 9 litrelerde geziyorum kafasına takan gitsin tdi alsın yada tüplü atmosferik binsin adam arabaya 250 bin lira vermiş yakitini düşünüyor , yok gaz pedalını okşuyor bana saçma geliyor kimse kusura bakmasın.
    Bahsedilen yakıt değerlerine ulaşmak normal kullanımla imkansız. Burada fabrika verisinden az yaktığını iddia eden var. Aynı durum bendeki 1.6 mjet icinde gecerli. Arabayı ciddi yumuşak kullanmalısınki fabrika verisi gelsin.

2. Durum malesef motor bloğu dayanıksız. 3 farklı tsı ile blok çatlattık. Araçların en çok km yapanı 78bindeydi. Araçlardan 2si vw biri seat.

Servisde ve dışarıda parçalar gerçekten pahalı.

Araclar güzel. Dayanıklı ve kaliteli. Benim problem olarak ortaya koyduğum şey motor bloğu. Lütfen birbirine karışmasın.
    Yapay Zekanın Yanıtı

TSI Motorlara LPG Uygulama: Kullanıcı Yorumları

TSI motorlara LPG uygulayarak yakıt maliyetlerinizi düşürmeyi düşünebilirsiniz. Bu uygulama, özellikle 1.0 TSI motorlara sahip araç sahipleri arasında yaygınlaşmaktadır.

LPG uygulaması, aracınızın yakıt sisteminde değişiklikler yapılmasını gerektirir. Yetkili bir serviste veya LPG dönüşüm konusunda uzmanlaşmış bir atölyede yapılması önerilir.

TSI motorlara LPG uygulaması sonrası kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar, yakıt maliyetlerinde önemli bir düşüş gözlemlediklerini belirtmektedirler. Ancak, LPG dönüşümü, aracınızın performansını ve yakıt verimliliğini etkileyebilir.

LPG dönüşümü yaptırmadan önce, aracınızın modeline ve motor hacmine uygun bir dönüşüm kiti seçmeniz önemlidir. Ayrıca, dönüşüm sonrası aracınızı düzenli olarak yetkili serviste kontrol ettirmeniz önerilir.

1.0 TSI LPG Kullanıcı Yorumları

1.0 TSI motorlu araçlara LPG uygulaması sonrasında kullanıcı yorumları genel olarak olumlu olsa da, bazı kullanıcılar performans düşüklüğü ve yakıt verimliliğinde azalma yaşadıklarını bildirmişlerdir.

LPG dönüşümü yaptırmayı düşünüyorsanız, detaylı bir araştırma yapmanız ve güvenilir bir dönüşüm merkezi seçmeniz önerilir. Dönüşüm sonrası aracınızın bakım ve onarımına dikkat ederek, LPG kullanımından uzun vadede fayda sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynen bir vw kullanıcısı olarak faydalı bir konu olacaktır.

• Aaa tsi a lpg mi? Hani şu 4.5 lt yakan. Ş.içi 5 litre yakan motora lpg mi? Allah taş eder yapılır mı?

Tsi pişmanlıktır... birçok konuda hemde.

• Bazı marka araçların olmazsa olmaz kitleri vardır, mercedese Prins şart gibi.

Vw de böyle bişey var mi?

• Tsi motor kadar çabuk bitenine henüz rastlamadım adam tüm bakımlarını yapmasına rağmen 150 bin gibi komik bir km de motor rektefiye durumuna geliyor resmen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu yakıt fiyatlarıyla olsa iyi olur. 20 kuruşun altına inilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

Aaa tsi a lpg mi? Hani şu 4.5 lt yakan. Ş.içi 5 litre yakan motora lpg mi? Allah taş eder yapılır mı?

Gariban tesellisi yazık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 silindir araca LPG ?
    13 yıl önce açıldı
    Benzinli araca mazot atmak ?
    13 yıl önce açıldı
    TURBO MOTORA LPG YAPTIRANLAR..
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla nasıl olur bilmem ama sosyal medyadaki lpg dönüşüm firmaları bana samimi gelmiyor. Lpg yi taktık. Hemen video çekelim. Her şey çok güzel, hiçbir sıkıntı yok. Hatta benzinden bile daha iyi gidiyor lpg onlara göre. Ondan sonra 20-30 bin km sonra çiçek gibi arabam kışın 3. marşta çalışıcak. 1 viteste silkeme yapacak. Özellikle tsi motora lpg dönüşümü yapan ve mağdur olan çok insan var.

• quote:

Aaa tsi a lpg mi? Hani şu 4.5 lt yakan. Ş.içi 5 litre yakan motora lpg mi? Allah taş eder yapılır mı?

Hangi konularda kötü bir motor açıklayabilir misiniz?

• Uyum gerçekten iyi ise 5500-6500 gibi rakamlar uçuk değil bence. 1.4'lerle daha çok uygulama var. Güzel de motor.

Ama lpg olayı eski tas eski hamam ise gerek yok 1.0 olsun benzin olsun derim.

Dizelin de tadını kaçırmışlar euro 4-5-6 derken. Eski dizeller kadar az yaktırmak zor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 2 Temmuz 2018; 22:51:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, buraya başlık ile ilgili paylaşım için konu açıldı.

Tsi motor kötülemek size bir şey kazandirmaz, yani amaç sadece tasarruf olsaydi dizel clio-301 almayi bizde biliyoruz.

Bilgi paylaşildikça artar mantigi ile forumlara bakiyorum. Ama herkes benimle aynı çizgide değil anlaşılan

• quote:

Gazı okşarsanız o yakıt değerlerine düşmek mümkün ama tabi yakıt tüketimi aralığı geniş tsi ların ve Türkiye pazarını düşündüğümüzde 1.6 üstü atmosferik makina tercih edemediğimizden kaynaklı bence benzinli araç alıcakları için tercih edilebilirliği atmosferiğe göre daha yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 2 Temmuz 2018; 23:22:49 >
  • Araç passat 1.4 tsi dsg 122 hp, alalı 2 gün oldu, şehir içi tüketimi bende 7.5 lt/ 100 km. Ama oğlum da 10 gibi. Uzun yol daha yapılmadı, ama tahminim 6 lt olur.

Şimdilik tespitim şehir içi klima tüketimi bayağı arttırıyor.

Benim için LPG şart değil, sadece bir fikir olarak kenarda dursun, benim ile aynı düşünen kişilere kaynak olsun diye başlık açıldı.

• asbengu A kullanıcısına yanıt
    şehir ici tuketiminiz normal. oğlunuz biraz fazla basiyor galiba. Tsi sehir içinde pek cep dostu değildir ancak uzun yolda az yakar diyebilirim bir benzinliye göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım taktırdı atiker akl 3 ay sonra çıkardı motor kafayı yedi resmen. Sökülünce kit sorun kalmadı. Kiti takan firma kabul etmedi sorunun lpgden kaynaklı olduğunu

• 10 yıl bineceksen taktır 6 bin verip 2-3 sene sonra satacaksan para çöp olur satarken lpg parasını alamazsın

• Bana hiç ama hiç mantıklı gelmedi şimdiye kadar tsiye lpg takmak. Sıvı sisteme dizel motor parası istiyorlar. Diğer kitler ise yeterli tasarrufu sunmadığı gibi yine pahalı.

Arabayı teslim alırken golf vardı birtane ne taktirdin dedim 6.500 e prins uygulamış araba 105 binde. İçimden neler geçti ama söyleyemedim. Çok çok mantıksız geliyor bana.

• 5bin 6bin TL LPG kitine veriyorlar tuhaf. Bana komik geliyor ya sen git milyarlari dök araba al bide LPG ye para ver oda bozulsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.