Şimdi Ara

.ts uzantılı videoları kayıpsız convert etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Skystar tv kartı aldım.. tv yayınlarını bilgisayarıma .ts uzantılı olarak kayıt yapıyor.. bunları daha sonra ben en kayıpsız şekilde convert etmek istiyorum. Avi'ye çevirmeyi denedim ancak nedense çizgi çizgi şeklinde görüntüde bozulmalar meydana geldi. .ts uzantılı dosyaları en az kayıpla hangi programla hangi formata çevirebilirim.. Avi'ye çevir diyorlar ancak Xilisoft programını kullanıyorum bununla denedim pek iyi görüntü elde edemedim. Hangi programı kullanmalıyım.. Görüntüler genellikle 720x576 boyutlarında oluyor.

sony vegas programını da kullanıyorum, aslında onun içine ts uzantılı dosyaları atabileceğim bir plug in varsa o daha iyi olur hiç uğraşmam ama ts uzantılı dosyaları desteklemiyor sony vegas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 24 Ağustos 2012; 12:23:59 >

• dvd rip programıyla .avi yapın
  • Veya mkv yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: énergy

dvd rip programıyla .avi yapın

dvd rip diyince bir sürü prorgam çıkıyor hangisini önerirsiniz.

mkv yide desteklemiyor sony vegas.. oraya aktaracağımda avi iyi olur ama programlar hep kayıp şeklinde çeviriyor.
  • Hayırlı olsun. en iyi çözüm x264 codec ile mkv yapmaktır bunu basit olarak yapmak istersen ripbot öneririm. eğer bırazdaha profesyonel olsun ugrasırım dersen megui tavsıyemdır. neden x264 dersen rip suresı uzundur ama avi yani xvid ile aynı boyutlardayken daha iyi bir kalıte sunar. reklam vs kesmek içinde videorodeo h264 öneririm.

çizgilenmenin sebebi ayardanda olabılır onun harıcınde zaten tv kaydı oldugu ıcın interlace görüntüdür yani bir dvd vey bluray gibi olmayacaktır bunuda rip programında çözümlüyorsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: icmimar2564

Hayırlı olsun. en iyi çözüm x264 codec ile mkv yapmaktır bunu basit olarak yapmak istersen ripbot öneririm. eğer bırazdaha profesyonel olsun ugrasırım dersen megui tavsıyemdır. neden x264 dersen rip suresı uzundur ama avi yani xvid ile aynı boyutlardayken daha iyi bir kalıte sunar. reklam vs kesmek içinde videorodeo h264 öneririm.

çizgilenmenin sebebi ayardanda olabılır onun harıcınde zaten tv kaydı oldugu ıcın interlace görüntüdür yani bir dvd vey bluray gibi olmayacaktır bunuda rip programında çözümlüyorsun .

teşekkürler. programı indirdim fakat sony vegas video programına kayıpsız atmak için bu convert programını istiyorum. ts uzantılı da kabul etmiyor mkv yide kabul etmiyor sony vegas.. çünkü zaten render alacağım yine kayıp olcak en az kayıpla atlatmak istiyorum.

• WinX DVD Ripper

olabilir mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikefootball

Merhabalar..
    Skystar tv kartı aldım.. tv yayınlarını bilgisayarıma .ts uzantılı olarak kayıt yapıyor.. bunları daha sonra ben en kayıpsız şekilde convert etmek istiyorum. Avi'ye çevirmeyi denedim ancak nedense çizgi çizgi şeklinde görüntüde bozulmalar meydana geldi. .ts uzantılı dosyaları en az kayıpla hangi programla hangi formata çevirebilirim.. Avi'ye çevir diyorlar ancak Xilisoft programını kullanıyorum bununla denedim pek iyi görüntü elde edemedim. Hangi programı kullanmalıyım.. Görüntüler genellikle 720x576 boyutlarında oluyor.

sony vegas programını da kullanıyorum, aslında onun içine ts uzantılı dosyaları atabileceğim bir plug in varsa o daha iyi olur hiç uğraşmam ama ts uzantılı dosyaları desteklemiyor sony vegas.

Uzantısını değiştirmek için En iyi program Format Factory Her türlü dönüştürme yapıyor Yüksek kalitede Kayıp lacagını sanmıyorum

• Nero'nun kurulumunda yanında gelen Nero Video ile klip v.s şeyler hazırlanıyor bununla diğer programlara nazaran daha kayıpsız çevirmeler oluyor, format factory'i bir deneyeyim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MgLadius

quote:

Merhabalar..

Uzantısını değiştirmek için En iyi program Format Factory Her türlü dönüştürme yapıyor Yüksek kalitede Kayıp lacagını sanmıyorum

kardeş çok sağolasın ya.. bütün programlar convert ederken hep codec kullanıyor , bu progamda öyle codec kullanmış standart bir kaç şey denedim en sonunda direk copy seçeneğini gördüm birebir kopya yapıyor uzantısı değişiyor sadece tam istediğim şey buydu hemde hepsinden daha kısa sürede anında değiştiriyor uğraştırmadan. ama tek sorun 1920 hd videolarda program hata veriyor.. çevirmiyor aviye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 29 Ağustos 2012; 4:53:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MgLadius

quote:

Merhabalar..

kardeş çok sağolasın ya.. bütün programlar convert ederken hep codec kullanıyor , bu progamda öyle codec kullanmış standart bir kaç şey denedim en sonunda direk copy seçeneğini gördüm birebir kopya yapıyor uzantısı değişiyor sadece tam istediğim şey buydu hemde hepsinden daha kısa sürede anında değiştiriyor uğraştırmadan. ama tek sorun 1920 hd videolarda program hata veriyor.. çevirmiyor aviye.

Olduğuna Sevindim

Peki HD leri Başka Video formatına Çeviriyormu ?

• hayır hepsinde program hata veriyor.
  • arkadaslar vıdeoredo kullanıyordum suanda ts dosyaları acmıyor
    hıcbır dosyayı acmıyor cozum konusunda bılgısı olan varmı?tesekkurler
  • codeclerle alakalı bir sorun olabilir. Klite codec packi kaldırıp tekrar yükle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.