Şimdi Ara

TS-FB Bakalım karar kaç günde verilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ertelenen BJK-GS maçını 31 günde karar veren federasyon bakalım bu maçı kaç günde karara bağlayacak.

• Geride olsak sorun olmaz da biz şuan lider olduğumuz için bizi bi sıkıntıya sokmaz yani
  • Y.D nin Fenerbahcesine jet hızı ile karar verilir.
  • Bu hafta değil de önümüzdeki hafta Çarşamba karar verilir Perşembe ve ya Cuma tahkim onaylar. Biter mevzu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın verilir.
  • Tarafsız sahada oynatılmalı. Umarım karar yakın zamanda verilir.
  • İkisi aynı durum zaten, haklısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En büyük derdin bu olsun

• Kararlar persembe verilir diye biliyorum

•  TS-FB Bakalım karar kaç günde verilecek
  • Seçimden sonra verilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben genel kanının aksine farklı düşünüyorum.

Bu maçın Olimpiyat Stadı'nda oynanan BJK - GS maçında çıkan olaylarla aynısı olmadığını sadece küçük bir benzerlik olduğunu düşünüyorum.
    Şöyle ki;

_ O maçta son dakikaya kadar ne cisim atıldı sahaya, ne de taraftar girdi. Melo'nun kırmızı kartının bahane edildiğini biliyoruz. Nihayetinde o ana kadar olay yoktu. Can güvenliği yok diye tatil edildi haklı olarak.
    _ Bu maçta ise daha başlar başlamaz futbol oynatmamaya yeminli taraftarların olayları başladı. Sahaya yabancı cisimler atıldı ancak sahaya hiç kimse girmedi. BJK maçındaki gibi can güvenliği tehlikede miydi sorusunu iyice irdelemek gerekiyor.
    _ Yabancı cisim yağan birçok maç hatırlıyoruz geçmişte ve hiçbiri tatil edilmemişti. Kaldı ki sahaya taraftar girme durumu da yok. (Buradan olayları tasvip ettiğim manası çıkarılmasın)
    _ Dediğim gibi maça olay çıkarmaya geldiği her hallerinden belli olan taraftarların bu hareketlerini sahadaki futbolculara mal edeceklerini açıkçası düşünmüyorum mantıklı olan da bu bence.
    _ Maç 0-1'den 2. yarı oynanmalı. Seyircisiz ve TFF'nin göstereceği yerde.

Yanlış mı düşünüyorum?

" (4) TFF Yönetim Kurulu, yaptığı değerlendirmede, müsabakanın tatil kararlarını uygun görmediği takdirde, maçın tekrarlanmasına veya yarıda kaldığı andaki sonucu ile tescil olunmasına karar verebilir. "
    Bu maddenin uyarlanması daha çok ağır basıyor. Maçın yeniden oynanması veya 0-1 tescili.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

Tarafsız sahada oynatılmalı. Umarım karar yakın zamanda verilir.

yok ya ?

Boşuna hayal kurmayın.o maç 0-3 hükmen bizim lehimize sonuclandı.Aksi olması mümkün değil öyle bir dünya yok.işinize bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Kararlar persembe verilir diye biliyorum

Bize verilmiş olan kararda 31 gün içinde hiç Perşembe yok muydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34
    BJK maçındaki gibi can güvenliği tehlikede miydi sorusunu iyice irdelemek gerekiyor.

Kaldırım taşını gördün mü ?
    Ya kapı kolu ?
    Ya peki volkanın 30 cm yanına düşen yanıcı madde ?
    Objektif ol ve dürüstçe bir cevap ver.
  • Bu Perşembe verilir karar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goriotbaba

quote:

BJK maçındaki gibi can güvenliği tehlikede miydi sorusunu iyice irdelemek gerekiyor.

Kaldırım taşını gördün mü ?
    Ya kapı kolu ?
    Ya peki volkanın 30 cm yanına düşen yanıcı madde ?
    Objektif ol ve dürüstçe bir cevap ver.

Orta sahaya geçebilirsin. Kaldırım taşını, kapı kolunu ve benzeri ağırlıktaki cisimleri o mesafelerden atamazsın. Ancak çakmak gibi.
    Demek istediğim şu; taraftarın sahaya inmesiyle tribünden cisimlerin fırlatılması aynı tehlikeyi mi arzediyor? Yoksa iki olay da iğrenç asla tasvip edilmeyecek hareketler.

Birinde maç başlar başlamaz hatta ısınma esnasında böyleyken oynatmayıp seyircisiz başka bir gün başka sahada oynatılması mantıklı değil miydi?
    Yazık değil mi futbolcuların emeklerine. BJK maçında son dakikaya kadar kim bilebilirdi insanların sahaya gireceğini? Koskoca 45 dakika var ki bir de maçın başında da durmuştu. O an ertelenmeliydi maç.

• quote:

Ben genel kanının aksine farklı düşünüyorum.

Bu maçın Olimpiyat Stadı'nda oynanan BJK - GS maçında çıkan olaylarla aynısı olmadığını sadece küçük bir benzerlik olduğunu düşünüyorum.
    Şöyle ki;

_ O maçta son dakikaya kadar ne cisim atıldı sahaya, ne de taraftar girdi. Melo'nun kırmızı kartının bahane edildiğini biliyoruz. Nihayetinde o ana kadar olay yoktu. Can güvenliği yok diye tatil edildi haklı olarak.
    _ Bu maçta ise daha başlar başlamaz futbol oynatmamaya yeminli taraftarların olayları başladı. Sahaya yabancı cisimler atıldı ancak sahaya hiç kimse girmedi. BJK maçındaki gibi can güvenliği tehlikede miydi sorusunu iyice irdelemek gerekiyor.
    _ Yabancı cisim yağan birçok maç hatırlıyoruz geçmişte ve hiçbiri tatil edilmemişti. Kaldı ki sahaya taraftar girme durumu da yok. (Buradan olayları tasvip ettiğim manası çıkarılmasın)
    _ Dediğim gibi maça olay çıkarmaya geldiği her hallerinden belli olan taraftarların bu hareketlerini sahadaki futbolculara mal edeceklerini açıkçası düşünmüyorum mantıklı olan da bu bence.

Yanlış mı düşünüyorum?

" (4) TFF Yönetim Kurulu, yaptığı değerlendirmede, müsabakanın tatil kararlarını uygun görmediği takdirde, maçın tekrarlanmasına veya yarıda kaldığı andaki sonucu ile tescil olunmasına karar verebilir. "
    Bu maddenin uyarlanması daha çok ağır basıyor. Maçın yeniden oynanması veya 0-1 tescili.

Zamanında gs fb macıda yabancı cisimler yüzünden tati edilecekti.Hatta soyunma odasına gittti hakem ama nasıl bir baskı yediyse tekrar cıktı yonetti macı.

Bu maçta yeterince baskı olmadı ve olması gereken karar verildi.can güvenliğinden bahsetmişsin.volkana atılan kaldırım taşı(!) nı kapı kolunu gormedin herhalde ? O taş kafasına gelse öldürürdü volkanı.

Lamı cimi yok mac hükmen 0-3 lehinize sonuclanacak.kabul etseniz iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: windows1907

6 günde karar verilir

Bence 2+1 günde karar verilir...
  • quote:

Ben genel kanının aksine farklı düşünüyorum.

Şöyle ki;

Yanlış mı düşünüyorum?

6 Mart 2010 tarihinde oynanan ve 17. dakikada durum 0-0 iken seyirci olayları yüzünden tatil edilen diyarbakırspor-Bursaspor maçı tekrar oynandı mı?

14 Mart 2010 tarihinde oynanan ve 87. dakikada durum ev sahibi ekip 1-0 ibb öndeyken seyirci olayları yüzünden tatil edilen ibb-diyarbakırspor maçı tekrar oynandı mı?

20 Eylül 2010 tarihinde oynanan ve 63. dakikada durum deplasman takımı Bursaspor 1-0 öndeyken seyirci olayları yüzünden tatil edilen Gaziantepspor-Bursaspor maçı tekrar oynandı mı?

22 Eylül 2013 tarihinde oynanan ve uzatmalarda durum deplasman takımı gs 2-1 öndeyken seyirci olayları yüzünden tatil edilen beşiktaş-galatasaray maçı tekrar oynandı mı?

12 Eylül 2007 tarihinde oynanan ve maçın son dakikalarında durum trabzonspor 1-0 öndeyken seyirci olayları yüzünden tatil edilen trabzonspor-Sivasspor maçı tekrar oynandı mı?

Diyarbakırsporun Belediye ile oynadığı maç normal şartlarda 3-0 tescillenecekti ancak o sene bu Diyarbakır'ın saha olayları sebebi ile ertelettiği ikinci maç olduğu için ve kurallında çok açık olarak aynı sezon içinde 2 maçın ertelenmesine sebep olan kulubun küme düşürülmesini ve tüm maçlarının hükmen 3-0 sayılmasını sağlayacağı için Belediye maçı tatil edildiği andaki skor ile tescillendi.

Eğer o sene kurallar normal şekilde uygulansaydı Fenerbahçeye Diyarbıkara bıraktığı 2 puan daha gelecekti ve sene sonunda yaşanan Timsah olayı gerçekleşmeyecekti. Fenerbahçe olarak bunun üzerine gidilebilir miydi belki gidilirdi ama o zaman ki atmosfer zaten hassas olan dengeler yüzünden bizim yönetim bu konunun üzerine gitmedi ki bende gitmelerini istemezdim sonuçta biz o seneyi oynanan maçlar sonunda 2. bitirdik. Böylesine gelen bir şampiyonluğu içime sindiremezdim.

Şimdi gelelim bu güne yıllardır adalet diye diye sadece işine gelenleri gösterenler bu günde bu maç için adaletli bir şeyler düşünüyor. Şaşırıyormuyuz hayır.

Son olarakta ben bu satırları yazarken Trabzonspor yöneticisi çıkmış Beyaz Tv'ye diyor ki ''Fenerbahçe staddan çıktı hiç bir şey yaşandımı burunları bile kanamadı. İlk yarıdaki maçta bize böyle mi yaptılar '' Neresinden tutsak tutulmuyor. Ya arkadas biraz düşünün artık bazı şeyleri stadın dışında o kafileyi linç etmek için insanlar bekliyor. Kafile zırhlı araç ile zor çıkartılıyor. Hala biz bişey yapmadık deniyor. İstanbulda ki olayları düşünelim kaç kişi hatırlıyor. Maç bitmiş staddan çıkacakları kapı gösterilmiş olmasına rağmen yanlış kapıdan çıkıp Fenerbahçe taraftarı ile polemiğe girip ondan sonra bize saldırı oldu. Ben kişisel olarak onuda kınıyorum ne olursa olsun şiddet uzak olmalı ancak bu adamlar bu iş olduktan sonra önce dedi ki ' Bize yol gösterilmedi '' Sonra ortaya çıktı ki bu adamlara yazılı olarak bildirim yapılmış nereden çıkılacak nereden girilecek. Hatta o talimatlara uymadıkları için ceza aldılar. Bu gün söyleyecek bir şey bulamıyorlar olayları çarpıtarak önümüze getiriyorlar. Bir kesim zaten ne olursa olsun yemek istiyor çıkarları nefretleri bunu gerektiriyor. Bir kesimse neyin ne olduğunu görüyor ama elden bir şey gelmiyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.