evet televizyondan çektiğim ve diğer ortamlarda da izlemek istediğim dosyaların bazıları dvr bazılarıda ts uzantısı olarak inmiş çok uğraştım açamadım...LVC PLAYER-ASG PLAYER hepsini denedim bir sonuç alamadım lütfen yardım..??
ProgDVB yi kur.File/ Open file yoluyla dosyanı göster.
quote:
Orijinalden alıntı: korop
ProgDVB yi kur.File/ Open file yoluyla dosyanı göster.
yani televizyondan kayıt yaptığım dvr ve ts uzantılı dosyaları açabilirim bu proglamla?..yani tek yapacağım o dosyaları bu programa tanıtarak açmak??
Ben açıyorum.Meda Player Classic(MPC)'te .ts'leri açıyordu.Siz en iyisi K-Lite Codec Pack'ı yükleyip, sistemi yeniden başlatıp MPC ile oynatmayı deneyin.ProgDVB de açıyor ama 20 gün süre kısıtlaması var.
quote:
Orijinalden alıntı: korop
Ben açıyorum.Meda Player Classic(MPC)'te .ts'leri açıyordu.Siz en iyisi K-Lite Codec Pack'ı yükleyip, sistemi yeniden başlatıp MPC ile oynatmayı deneyin.ProgDVB de açıyor ama 20 gün süre kısıtlaması var.
ya classic home cinema v.1.3 sürümü mevcut bende de şu an aaçamıyorum neyi yanlış yapıyorum acaba anlamadım!!
bulent 73
kullanıcısına yanıt
Açamamanızın nedeni tv'den kayıt esnasında kullanılan kodek'in sisteminizde bulunmaması olabilir.O yüzden K-Lite Codec Pack'ı önerdim.Kurulum yapıp sistemi yeniden başlattıktan sonra, flim dosyanıza sağ tuş yapıp "Mediainfo"ya tıkladığınızda, dosyanızda kullanılan ses ve video kodek'leri hakkında bilgi alabilirsiniz.Dosyalarınızı video converter programlarıyla .mp4, .wmv uzantılı dosyalara çevirmeyi deneyebilirsiniz.Ama bu işlem içinde video converter programınızın, dosyanın kodek'ini tanıması gerekir. Tv'nizde kayıt yapan programı ve sıkıştırmada kullandığı kodek'leri aramanız ve sisteminize bu kodek'leri tanıtmanız gerekiyor.Aklıma gelen bunlar.Kolay gelsin.
sebebini öğrenmiş bulunuyorum...çekim yaptığım kanallar şifreli dizi kanalları olduğu için açamıyormuşum..