Şimdi Ara

Tryn ile 4te 4 desem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 level smurfüm ile bugün yine beşte beşe yaklaştım olay şöyle eziliyorduk ben tryn ile az canla kule koruyordum birden adamlar bi aptallık edip az canlıyım diye bana daldılar ulti basıp w atıp hepsini yavaşlattım ve takımdan yardım alarak kule ile hepsini kestik katliam oldu ve dörtte dört alarak all chatten hava attım herkes bana özenmişti neyse dedim zaman kaybetmeden midden yardırıp 2 kule aldım işte oyun orda çevrilmiş oldu son

bu arada mesajın özetine gelirsek bu dörtte dört beşte beş hiç içten gelmiyor bana hatta tiksinç PENTAKILLL var bide 5te beş var abi bi gün penta atsam sevinemiycem doğru düzgün hevesim kaçtı niye yazdığıma gelirsek şu sıralar çok zor zamanlardan geçiyorum ve benimde başımın okşanmasına insanların taktir etmesine ve kabullenmesine ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• i didnt read lol xd . jpg
  • OKUMAYIN.
  • ellerine acıdım şimdi,o kadar yazmışsın kimse okumayacak
  • cok uzun :(

• İlk defa yorum atan arkadaşların lafını dinliyorum ve okumadan burayı terkediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Lol e win 8.1 ile girme
    8 ay önce açıldı
    Cs 1.6 ve HL1 hala alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sona ile penta atan bile var
  • dinlemedim sizi okudum :(
  • Bugun oyun yeni baslayan kuzenim 5 te 5 atti teemo yla tr serverindeydik karsida 3 tane polanyali vardi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

Bugun oyun yeni baslayan kuzenim 5 te 5 atti teemo yla tr serverindeydik karsida 3 tane polanyali vardi :D

polskij lermi onlarsa banada denk geldiler yenmistik

• okudum ya arkadaş

• okudum kardeşim tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. bence de beşte beş iğrenç geçen yanlışlıkla atmışım midem bulandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychse

okudum kardeşim tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. bence de beşte beş iğrenç geçen yanlışlıkla atmışım midem bulandı

eyw kardes tek isteğim buydu geri kalanlar okumasın

• smurf oynayıp winleri burada anlatanları adamdan saymıyorum
  • yav he he
  • Allah mürüvetini görmeyi de nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

Bugun oyun yeni baslayan kuzenim 5 te 5 atti teemo yla tr serverindeydik karsida 3 tane polanyali vardi :D

polskij lermi onlarsa banada denk geldiler yenmistik

Hee ardarda 2 kere geldiler uc kisi mepi dolasiyolar ayni itemleri kasiyolar filan

• bırak beşte beşi, penta kill bile heyecanlandırmıyor beni. bir buçuk yıl öncesi gibi değilim artık. o zamanlar triple alsam sevinçten havalara uçardım, quadra alınca kalbim daha hızlı atmaya başlardı, penta alınca ne olduğunu sen düşün. şimdi penta alınca bile güzel oldu diyip geçiyorum. zaten artık oyun sıkıcı gelmeye başladı. her oyun kötü takımlar geliyor falan. eskiden kötü takım geldimi ana bacı küfür ederdim, bir zamanlar benim de eziğin teki olduğumu unuturdum. oyunun amacının eğlenmek olduğunu bilmezdim. artık 3/20 bile gitse adam, zamanla o da öğrenir diyorum. yaşım da o kadar büyük değil. lise 1e gidiyorum. küçükken ne kadar iğrenç bir kişiliğim olduğunu da biliyorum. 18 yaşında biriyle tanışmıştım ilk başladığımda. her şeyi o öğretmişti bana. ne kadar küfretsem de sabrediyordu, öyle yapma şöyle yap, küfür etme falan diyordu bana. tabi o zaman veledin teki olduğum için neden küfür etmememi istediğini anlamıyordum. sonradan farkettim ki saygılı olmak çok önemli. neyse iyice saptırdım konuyu. dota oynayıp kafa dağıtayım azcık

• quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

i didnt read lol xd . jpg

4 te 4 desem , bir biskırem versem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.