Şimdi Ara

Try hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mainim şu sıralar try olduda harbi nasıl bi herodur bu ? 2 itemden sonra değşet. Q ile sustaini var w hayvani ad düşürme ve slow e gap closer damage ulti zaten yazmama gerek yok... Peki trya ilk ne fullenir ? Karşımda try varsa nasıl durdurabilirim ? Euw de genelde dk 25 de bot botrk ve statik bitmiş oluyor herkez 3 yiyor. Karşımda try varsa napmalıyım ? Rünler ne olmalı ? Kısaca try hakkında aydınlatın beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Try her rakibe alınmaz basarlarsa cc'yi kafana 3'ü bırak damage vuramazsın.
  • Tryn çöp bence , dk 40 dan sonra accayip bekdur yapar emme orası ayrı dava

• quote:

Orijinalden alıntı: ExPixLee

Try her rakibe alınmaz basarlarsa cc'yi kafana 3'ü bırak damage vuramazsın.

W basıp adama koşuyom slowu yiyor zaten atıyor cc yi dodgelayamazsam bittikten sonra e atıp botrk aktifini basınca adama aa ı çakıyorum genelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HERKES HERKES HERKES HERKES HERKES HERKES HERKES... Lütfen.

• Tryn 100 oyun %70 win ratem var hala neden ilk mahvolmus cıkıyorlar anlamıyorum.Genelde fed oluyorum statik rush infinity - karsıda tank varsa mahvolmus yoksa hydra cıkıyorum .Şunun mantığını bi açıklayın yeri gelmişken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritferitxd

Tryn 100 oyun %70 win ratem var hala neden ilk mahvolmus cıkıyorlar anlamıyorum.Genelde fed oluyorum statik rush infinity - karsıda tank varsa mahvolmus yoksa hydra cıkıyorum .Şunun mantığını bi açıklayın yeri gelmişken?

statiğin ad lisi işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Ireina Nadar

quote:

Tryn 100 oyun %70 win ratem var hala neden ilk mahvolmus cıkıyorlar anlamıyorum.Genelde fed oluyorum statik rush infinity - karsıda tank varsa mahvolmus yoksa hydra cıkıyorum .Şunun mantığını bi açıklayın yeri gelmişken?

statiğin ad lisi işte

Crit yok?
  • quote:

quote:

quote:

statiğin ad lisi işte

Crit yok?

o da olmayıversin. trynin q sunda mı pasifinde mi ne krit yok mu zaten

• feritferitxd F kullanıcısına yanıt
    Rakibin canının %8 ini vuruyor sustain + can çalma var daha ne yahu
  • Blindless kullanıcısına yanıt
    Ben tf katkısından bahsettim kovalarken ok w çok iyi ancak tf lerde tryn'ın tek esprisi ultisi ondada cc'li bir takım varsa yaşatmazlar seni.
  • Tryn tf değil, split push için yapılmış resmen.

• Bence q fullenir. Tryn ın mantığı tfye girmeden ayrık ittirerek karşı taraftan birisi karşına geldiği zaman onu indirmenizdir. Onu alıncada karşı taraf eksik kalıyor ve sizin için oyun çok rahatlıyor. Arada bende oynarım gerçekten sağlam damage vuruyo ama dikkatli olmak lazım anında çöp olabiliyor.
  • öyle bir karakter düşün ki her vuruşu kritik olan xd
    mainim tryndamere
    Tryndamere q-e-w seklinde fulleyeceksin
    ilk item olarak statik cik q nun pasifi baslangic icin yeteri ad veriyor 2. item olarak ebedi kilic sonra ayakkabi-youmu diye gidersin

w gank yememek icin birebir calidaki bir rakibi wardsiz calida olup olmadigini anlayabilirsin.Bunu tryn oynayanlarin neredeyse cogu bilmez xd boylece çalıya kafa atmazsın.
    edit:Aklima geldi tf esnasinda veya 1vs1 girerken canin bitmek uzereyken q ya bas sonra ulti at ulti zaten öfke verdigi icin q nun pasifini max duzeyde kullanirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperior -- 28 Kasım 2014; 13:37:56 >
  • quote:

quote:

quote:

statiğin ad lisi işte

Crit yok?

Can değerine göre hasar?
    Aktifi?
    LS?
    AD?

• Maininm diyorsun bize soruyorsun iş mi?
  • Seviyom bende OP.

Youmuu LW çok vuruyo Statikte çıkılabilir ama ben Youmuu seviyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.