try&buy klasörü yokk neden olabilir???sıfır aldımmm(7610) daha önce cebin acılıp acılmadıgını nasıl anlarımmm??
quote:Orijinalden alıntı: Ahtapothbluetooth a bak eşleşmiş cihaz varmı genelde sazanlar unutuyobişi yokk
quote:Orijinalden alıntı: Ahtapothbluetooth a bak eşleşmiş cihaz varmı genelde sazanlar unutuyogarantili almadıysan olmaz zaten try&buy lar...
quote:Orijinalden alıntı: klonajinskygarantili almadıysan olmaz zaten try&buy lar...Alıntıları Göster garantili aldımm
quote:Orijinalden alıntı: DoBERMaNnasıl bakacagımmAlıntıları Göster try&buy lar yeni telefonlarda yok galiba çünkü benim 6670 dede yoktu ama kodak falan full sürüm olarak var
quote:Orijinalden alıntı: furkan_try&buy lar yeni telefonlarda yok galiba çünkü benim 6670 dede yoktu ama kodak falan full sürüm olarak varAlıntıları Göster version *#0000#
quote:Orijinalden alıntı: Ahtapothversion *#0000#Alıntıları Göster abicim ne yapacan try & buy klasörünü hepsi denem sürümü internette biraz araştır hepsinin tam sürümü var
quote:Orijinalden alıntı: InsideRabicim ne yapacan try & buy klasörünü hepsi denem sürümü internette biraz araştır hepsinin tam sürümü var Alıntıları Göster zaten bosu bosuna yer kaplıyorlar.. kac kişi onları kullanıyor ki ?
quote:Orijinalden alıntı: devillezaten bosu bosuna yer kaplıyorlar.. kac kişi onları kullanıyor ki ? Alıntıları Göster 7610 da try-buy yok.
quote:Orijinalden alıntı: emsalsiz34garantililierde olmsı lazım yawAlıntıları Göster amcamın oglu spot aldı. onda var.?
quote:Orijinalden alıntı: devilleamcamın oglu spot aldı. onda var.?Alıntıları Göster DOSTUM HAFIZA KARTI NOKIANIN HAFIZA KARTI DEĞİLSE TRY AND BUY OLMAZ.SENİN CİHAZININ HAFIZA KARTI YA ORJİNAL DEĞİL YADA BİÇİMLENDİRMİŞLER.
quote:Orijinalden alıntı: bilcagriDOSTUM HAFIZA KARTI NOKIANIN HAFIZA KARTI DEĞİLSE TRY AND BUY OLMAZ.SENİN CİHAZININ HAFIZA KARTI YA ORJİNAL DEĞİL YADA BİÇİMLENDİRMİŞLER.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: bilcagri DOSTUM HAFIZA KARTI NOKIANIN HAFIZA KARTI DEĞİLSE TRY AND BUY OLMAZ.SENİN CİHAZININ HAFIZA KARTI YA ORJİNAL DEĞİL YADA BİÇİMLENDİRMİŞLER. bizim makine spot ama hafıza hartı nokia. (öyle yazıyor valla) ayrıca data kablosunu filanda verdi adam...
quote:Orijinalden alıntı: devillequote:Orjinalden alıntı: bilcagri DOSTUM HAFIZA KARTI NOKIANIN HAFIZA KARTI DEĞİLSE TRY AND BUY OLMAZ.SENİN CİHAZININ HAFIZA KARTI YA ORJİNAL DEĞİL YADA BİÇİMLENDİRMİŞLER. bizim makine spot ama hafıza hartı nokia. (öyle yazıyor valla) ayrıca data kablosunu filanda verdi adam...Alıntıları Göster HAFIZA KARTINI BİÇİMLENDİRMİŞLERDİR.
quote:Orijinalden alıntı: bilcagriHAFIZA KARTINI BİÇİMLENDİRMİŞLERDİR.Alıntıları Göster abı sıfır garantılı kablo mablo hepsı war hepsı torbaından yenı cıktı ama kıl oldumm ne olur ne olmaz soraym dıdımm v 4.0437.4 v 4.04 oluyor dımııı
quote:Orijinalden alıntı: InsideR+ nokianın sitesinde try & buylar vaaaHAFIZA KARTINA SHIFT+DEL CEKMISLER