Bildirim
Trt sifreli mac izliyemiyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dsmart'tan çatur çutur izliyorum. -
trt kaykı payın için dava açsak kazanırmıyız internet sitesi bile açılmıyor -
Yapalim gerekeni bu nedir yahu boyle startvden kurtulduk trt cikti. illa aylik 100 lira verip izlemeyecegim kanallari almak zorundamiyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beginyou -- 10 Temmuz 2016; 22:29:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tivibu da açmıyor allahın belaları -
hem faturalardan trt katkı payı alıyor ( ne b*ka yarıyorsa katkı payı alıyorsa oda ayrı bi inceleme konusu ) hem cep telefonu ve tabletlerden trt vergisi alınıyor, hemde "devletin" televizyonunda şifreli maç veriyor. ne kadar lanet varsa hepsi onlara -
hiç bi ayar veya ekstra bir şey olmadan izliyorum. -
Kürtler bedava kullanıyor çokta iyi yapiyor,gecirebildigin kadar gecircen bu sisteme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ebu l-Feth
hiç bi ayar veya ekstra bir şey olmadan izliyorum.
Arcelik uydu var izleyemiyorum. Yerli malindan uzak durmak lazim.
quote:
Orijinalden alıntı: marxin sakali
Kürtler bedava kullanıyor çokta iyi yapiyor,gecirebildigin kadar gecircen bu sisteme
1.suriye 2.kurt 3.turk zaten biz siginmaci, multeci olduk.
İzlemenin bir yolu var mi? Devlet yine is başında insani ülkeden sogutuyorlar
O kadar vergi alıyorsunuz ayıptır lan. Final maçına şifre konur mu Paralarınızın içinde yanın emi
-
Dünyanın en büyük saçmalığı. Hem de zaten vergiler cenneti olan ülkemde yeni vergi getirmişken. Terbiyesizler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyTR33 -- 10 Temmuz 2016; 22:51:24 >
Uydudan başka kanal vermiyor mu ?
Birden fazla TRT var hocam.
Sıra sıra göz at, birisi şifresiz.
Bizden enayisi keşfedilmemiş olsa gerek. Ulan televizyondan, faturaya yetmedi şimdi cep telefonuna kadar trt payı alıp şifrelemek nedir ???
biss keyli biss keyi girin açar harici uydu alıcı kullananlarda.....google trt biss key yazın...çatır çatır izliyorum...yayın ücretli değil...
dahililer şansına küssün...
Key Değeri: 10000000000000
http://www.haberler.com/trt-1-sifresiz-nasil-izlenir-portekiz-fransa-8596684-haberi/ -
-
Her boktan TRT katkı payı al, paralı uydu abonesi olmayan vatandaşa TRT'de maç izletme. -
Biss şifresi 1000000000
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sef 1000 mg yorumları
- bilek nasıl kalınlaşır
- teknik servis isimleri
- last of us xbox
- çingeneler ölülerini ne yapar
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- çay emojisi
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X