Şimdi Ara

Trt HD ve e2 Kapandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
4.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemila

Yeni acilan 4k kanali full hd tv lerde full hd olarak izlesek ne guzel olur.

Fenerbahce mac önünü trt4k ve trthd verdi trthd direk trt4k dan alıyordu. Yani gercek 1080p olarak veriyordu. Mac önü bitene kadar 2 kanalada baktim hiçbir fark yoktu. Ayni zamanda trt1hd de veriyordu trt1 hd geleneksel hd idi yani yayin trt4k ve trthd ye gore c oo k kötüydü . gercek anlamda 1080p cok farkeder. Ama sanirsam 1080p es gecilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RİDEN7 R kullanıcısına yanıt
    O tv2 de değil miydi?

• Son 3 saat 50 dakika

Haa bu arada e2 nin İnternet sitesi,Facebook,Twitter ve Instagram hesapları kapatılmış durumda, Erişilemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RİDEN7

Bence e2 deki çok gezenti iyiydi, başka bir yere geçer sanırım

Yanlış Çok Gezenti E2 de değil TV2 de yayınlanıyor.
  • Doğru çok pardon o tv2 deydi..

• e2 ye en son ne zaman baktım listede nerede bilmiyorum bile ama trt hd yi çok seviyordum hem görüntü kalitesi çok iyidi hemde yayın içeriği... şimdi ücretsiz olarak 2 tane trt 4k yayınımı olmuş olacak? birde bu 4k ları 30-50-60@hz hangisinden veriyorlar?
  • turk telekon trt yide alsa iyi olacak. aslında bütün firmalar turk telekon çatısında birleşse iyi olacak.
  • an itibariyle TRT HD ekranı kararmış ve yayını sonlandırılmıştır. E2 ise birazdan yayını sonlandırılacaktır.

• Kapatmasalardi iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma. İki kanalıda çok severdim kiteli yabancı diziyi ücretsiz izlemek yasak kaliteli belgeselleri alışverişkolikler gibi yapımları izlemek yasak ama ortalık kısmetse olurlardan ne giysemlerden, hakiki saçmalıklardan geçilmiyor. Aklım almıyor pek bu bizim kanalların yutma işini ama benn mevcut kanallarımız arasında artık izleyecek bişeyler bulamıyorum. En son güldür güldür için bir ulusal kanal açtık resmen çoğunu unuttum çokta mutluyum ama iyi olan trt hd niye gitti. E2 hd olaydı da gitmeseydi. Hele cnbc e favorimdi... Adam gibi bir platform çıkması dileğiyle hbo lar syfy lar comedy central lar izleten.

• Yanılmıyorsam türkiyenin ilk hd kanalıydı keşke kapanmasaydı ..

• böyle saçmalık görmedim.

daha dün akşam trthd de criminal minds i izledim ve bölüm to be counted ile bitti.

kanal tv listemde 5. sıradaydı. yazık oldu.

umarım tüm programlar trt belgesel e gelir. ama trt belgesel in kanal logosu da umarım değişir.

çok itici geliyor o logo.
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Hayır, trt 4k test yayınından çıkıp normal yayına geçecek. Trt hd den boşalan yere yeni bir hd kanal açabilirler.
    Frekans olayı Avrupa standartlarında 25ve katları, Amerikan standardında 30 ve katları olur.

• Trt belgesel ile aynı içerik vardı bir kaç üçüncü sınıf dizi harici. İyi olmuş bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Trt belgesel ile aynı içerik vardı bir kaç üçüncü sınıf dizi harici. İyi olmuş bence.

Son zamanlarda hep insan doğaya karşı. İzliyordum

• TRT HD trt nin izlediğim tek kanalı idi. Üzüldüm

4k tv almak zorundamıyım..

Not trt belgesel de belgesel izeyemiyorum o berbat logosu yüzünden trt hd logosu gibi olsa.

Şahsi görüşüm trt hd kalsa trt belgesel kapatılsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimonster -- 1 Şubat 2016; 21:22:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Kaldırılan trt hd den boşalan frekansta trt 4k yı 1080i ye downscale edip verseler aslında en iyisi bu olur.

Ben de aynısını düşünüyorum en azından uhd tv ler yaygınlaşan kadar 4k tv yi biz neden izleyemiyoruz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapanan TRT HD yerine kopya TRT Belgesel hd kanalı var. Yeni hd kanal gelecek gibi.

• vay be TRT hd mudavimleri bayağı varmış
    Alias ve Crminal hep aynı bölümleri veriyorlardı
    Bu diziler en az 3 - 4 sezon çekilmedi mi?

Tr de kaç edve 4K alıcı varki de boyle yaptılar çok saçma..
    TRT 4K yı HD kanaldan verselerdi bari..
  • Sonuç itibari ile 4k 60@hz olacak mı olmayacak mı? yerine başka bir hd kanal açacaklarına trt müzik hd olsa bence süper olur...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.