Şimdi Ara

TRT Dünya Kupası Spikerleri ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu spikerlerin maçı iyi sunduğunu düşünenler var mı ?

Bana göre hiç iyi değiller.Adamlar sanki hazırlık maçı sunuyor.Hiç Dünya Kupası heyacanı yok.

Ertem Şeneri bile arıyorum yahu

*Edit: Şimdi diyeceksiniz sanki maçlarda heyecan var spiker ne yapsın.. O da doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 17 Haziran 2010; 15:38:48 >

• eurovision da spikersiz izliyorum daha iyi
  • Turnuvada Türkiye olmayınca zevki olmuyor. Bence ondandır.
  • Aguera , Mançester Yunaytıd
  • valla 1 2 maçtan fazla zevkli maç yoktu ki.
  • Türkiye olsaydı turnuvanın bambaşka bir havası olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

Turnuvada Türkiye olmayınca zevki olmuyor. Bence ondandır.

+ Darkchild.. sırf bu yüzden dünya kupasını izlemiyorum... içimden gelmiyo..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arjantin maçında ısrarla Higuen diye telaffuz etti adam oyundan alınırken stad hoparlöründen basbas Gonzalo Higuain diye bağırırken herif hala Higuen golcülüğünü gösterdi diyodu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samét

Bu spikerlerin maçı iyi sunduğunu düşünenler var mı ?

ben
  • krampona futbol ayakkabısı diyor
  • spiker napsın? maçlar güzel olsa ..
  • O yorumcu olan adam tam bir gereksiz, saçma sapan yorumlar çoğu zaman, futbolcu isimlerini söyleyemiyor Agüero'ya Agüera deyip duruyor kazma, trt'den anca bu kadar...
  • baskets spiker değilde ömer ürüngül dene şahsiyet olmasa süper olacak
  • ben iyi buluyorum ama o yanındaki ömer mi ne varya yorumlarıyla beni deli ediyor. adam konusmak için konusuyor tam bir cahil. turnuvanın basından beri takımlara topu götürüyorlar ama son vuruşu yapamıyorlar diyip diyip duruyor. ulen son vurusların hepsı gol olsa maclar 10 golle birter ve çok çok saçma yorumları beni delirtiyor vuvuzella gibi ömere de sinir oluyorum keşke onun yerine sergen yalçın yorumlasa daha gerçekçi yorumları var veya rıdvan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

di mi Türkiye katılsaydı bütün maçlarda Türkiye oynayacaktı ya ne adamsınız ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFRo-TAFRo -- 17 Haziran 2010; 16:42:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRansilvania*

krampona futbol ayakkabısı diyor

eet hatırlıyorum yarıldım valla ayrıca ömer üründül bence renk katıyo adamın doğru tespitleri var telaffuzu kötü olabilir. ilker yasin falan mı gelsin yani? allah korusun
  • higuen diyip durdu ya.Allah'tan maç güzeldi valla vuvuzela sesi bile duymadım heyecandan.
  • Ben hiç beğenmiyorum açıkcası çok cansız maç anlatıyorlar.Keşke Ertem Şener ve Ercan Taner anlatsa,çok keyifli olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFRo-TAFRo

quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

di mi Türkiye katılsaydı bütün maçlarda Türkiye oynayacaktı ya ne adamsınız ya

Saçmalama arkadaşım ya bu nasıl bi mantık tabiki maçların hepsinde oynamicaktık ama muhtemel rakiplerimizi izlemenin zevki olucaktı .. takımları bizimkiyle karşılaştırıcaktık falan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Samét

Bu spikerlerin maçı iyi sunduğunu düşünenler var mı ?

Bana göre hiç iyi değiller.Adamlar sanki hazırlık maçı sunuyor.Hiç Dünya Kupası heyacanı yok.

Ertem Şeneri bile arıyorum yahu

*Edit: Şimdi diyeceksiniz sanki maçlarda heyecan var spiker ne yapsın.. O da doğru

Ertem Şener'i bile mi? Ertem Şener türkiyenin en iyi spikeridir. Amatör küme maçlarını bile anlatsa heyecanlandırmasını bilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.