Şimdi Ara

TRT'den İNANILMASI GÜÇ hata! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

Kız bomba yalnız .

Yengene laf atma lan

Beyler Begüm birgörene Siz daha kundaktayken seviyordum ben. Yaptığınız gerçekten ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 24 Ağustos 2008; 20:07:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

ya bırakın bu dil bilimci ayaklarını ya olayı büyütüyosunuz.kilit

agzına mı
    dur sana bi de
     TRT'den İNANILMASI GÜÇ hata!
    oku hediyem olsun!

• Başlık: "TRT'den İNANILASI GÜÇ hata!"

Bu da bir hata...
    Doğrusu inanılması güç olacaktı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1881

quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

Albüm kapağında aynı hatayı yapanlara ne demeli ? Üstelik değiştirilemez de.

Bu eserde belki de güzide sanatçi Tan'ın yıldızların üzerinde kayabileceği vurgulanmış?
    Hemen fesatlık yapmayın

hocam anlayamadım tan mı yıldızlara kayıyor yıldızlar mı tana?

• quote:

Orjinalden alıntı: 1881

quote:

Bu eserde belki de güzide sanatçi Tan'ın yıldızların üzerinde kayabileceği vurgulanmış?
    Hemen fesatlık yapmayın

Yalnız dinledin mi bilmiyorum ama "Yıldızlar da kayar.Durmaz yerinde." diyor.Kalın yerlere dikkat et.Sence bunu yıldızlara mı söylüyor?Kendine mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

ya bırakın bu dil bilimci ayaklarını ya olayı büyütüyosunuz.kilit

sorma he sanki millet anasının karnından Türk dili ve edebiyatı master' ı yapıp çıkmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iron Maiden

Hepinize ters gelicek ama, doğru yazılmış o

A ha !
  • Bakınız. Ikea Bayrampaşa. "Evinizin Herşeyi" diye yazmışlar. Hem de devasa boyutlarda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Başlık: "TRT'den İNANILASI GÜÇ hata!"

Bu da bir hata...
    Doğrusu inanılması güç olacaktı...

• tamam hata var da neden inanılması güç? belki de "de"nin ayrı yazılması en sık rastlanan dilbilgisi hatasıdır. hem şimdi bende bir topic açayım mı Tavuklu Pilavdan şok edici hata diye, inanılması yeri yerine inanılası yazdığın için hehe.
  • tam geek muhabbeti olmuş burada

kendimi lisede birbirinden nefret eden ama seviye sınavlarında her zaman ilk onda bulunan kızlar topluluğunun arasında gibi hissettim
  • quote:

Yıldızların üzerinde kayma anlamı verilmiş galiba...nerede kayar ? yıldızlarda... belki de o anlamda kullanmıştır tan kardeşimiz

• quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

"Gert" diye isim mi olur yahu?

eğer almansan olur
  • Sıradan bir durum. Afişi TRT basmadığına göre, hata reklamcının.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arch Stanton

tamam hata var da neden inanılması güç? belki de "de"nin ayrı yazılması en sık rastlanan dilbilgisi hatasıdır. hem şimdi bende bir topic açayım mı Tavuklu Pilavdan şok edici hata diye, inanılması yeri yerine inanılası yazdığın için hehe.

Hehe değil mi?Bahsettiğimiz kanal TRT.Afişi İstanbul'un kalbi sayılan Taksim'de.O kadar görmeyeni geçtim,bir tane TRT çalışanın dikkatini çekmez mi yahu?
  • resmi yazışmalarda dikkat edin yazım kurallarına. burada fazla ince ayrıntılara dalmaya gerek yok.
  • herkes hata yapar önemli olan bir daha aynı hatayı yapmamaktır
  • kpss ye girecektim iyi oldu bu.
  • Büyük hata; ama TRT'nin yayınları eskiye oranla çok değişti ve güzelleşti. Kabul etmek lazım. Ayrıca bazılarının AK-TRT deyimini de ağzına sokar derecede tarafsız yayın yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.