Şimdi Ara

TropicThunder(Dark Knight'ı geçti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Stiller'ın hem yönettiği hem de oynadığı film Amerika'da vizyona girdiği andan itibaren Kara Şövalye filmini geçti ve gişede zirveye oturdu.

Ülkemizde 10 Ekim’de vizyona girecek TropicThunder - Tropik Fırtına - dev oyuncu kadrosuyla sinemaseverlerin beğenisine sunulcaktır.

Başrollerini Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr, Nick Nolte, Matthew McConaughey, Tom Cruise ve “Örümcek Adam” Tobey Maguire paylaştığı bu 100 milyon Dollar bütçeli filmin konusu şöyledir:

Jeff Portnoy(Jack Black), Tugg Speedman( Ben Stiller), Kirk Lazarus(Robert Downey Jr.), Rob Slolom(Bill Hader) ve Kevin Sandusky (Jay Baruchel) isimli ünlü Hollywood oyuncuları Vietnam Savaşı ile ilgili bir film çekmek için bir araya gelmişlerdir. Yapımda yaşanan problemler, oyuncuların özel yaşamları ve yönetmenlik hataları ile film bir skandallar silsilesidir. Sonunda yönetmen filmin kaynak olduğu kitabın yazarı ile konuşur ve Dört Yaprak lakaplı yazarın çılgın fikirlerini hayata geçirmeye karar verir. Yönetmen ve yazar kaprisli oyuncuları ormanın içinde bırakacak ve onları korkutarak derslerini verecektir. Ancak plan başladığı yerde sona erer. Sorun oyuncuların bunun farkında olmamalarıdır. Dale Dyle eğitim kampında iki hafta kaldıktan sonra yeniden topluma dönen oyuncuların topluma dönüşlerinden sonra karşılaştıkları zorluklar ve bocalamaları komedi kalıpları içerisinde anlatılıyor.

Dördüncü kez yönetmen koltuğunda oturan Ben Stiller 1987 yılında oynadığı “Güneş İmparatorluğu-Empire of the Sun” ardından bu proje üzerine yoğunlaşmış ve ortaya “Film içinde Film’’ mantığından yola çıkan yüksek konseptli bir komedi filmi çıkmış.

Filmde Tom Cruise bir film stüdyosu yöneticisi rolüyle karşımıza çıkarken, Jack Black de uyuşturucu tutkunu bir aktörü canlandırıyor, ayrıca Nick Nolte de bir Yarbay rolünde. Aslında Owen Wilson da "Tropik Fırtına" kadrosunda yer alıyordu, fakat özel hayatındaki çalkantılarından ve sevgilisi Kate Hudson ayrılığından sonraki intihar teşebbüsünden dolayı filmin kadrosundan çıkarılmıştır.

kaynak ayussualfa.com

• Haftalık Box office de kaç hafta önce geçildi zaten Dark Knight pek güncel bir haber değil.
  • The Dark Knight vizyona gireli neredeyse 2 ay oluyor Tropic Thunder 1 ay.

amerika için toplam hasılat

TropicThunder $103M

The Dark Knight $518M
  • İzlenesi bir film aslında.
  • dvdsi çıksada izlesek merak ettim bende
  • oah neymiş bu ya böyle.o kadar reklamı da olmadı oysa Türkiye'de
  • Hakikatten ya. İzlemek gerek bi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adamı da hiç sevmem, kadro güzel ama. Afişi de berbat, insan sadece kendini mi koyar.
  • Afiş Bana İlk Predator filmini hatırlattı nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Bu adamı da hiç sevmem, kadro güzel ama. Afişi de berbat, insan sadece kendini mi koyar.

• Üçünü toplasan bir adam etmez ya neyse
  • Filmin ilk sahnelerini izleme fırsatı buldum tam bir Er Ryan'ı Kurtarmak ve Müfreze parodisi olmuş, oldukça komik. Hele o neredeyse her askerin bağırsaklarının dışarı fırlaması, elemanlarımızdan birinin parçalanmış parmakları gibi efektler sayesinde Er Ryan'a iyi bir giydirmişler. Ancak Robert Downey Jr'ı görünce inanamadım, o nasıl bir makyajdır elemanı siyah yapmışlar bir de.
  • İzlemek lazım bakalım nasıl birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Üçünü toplasan bir adam etmez ya neyse

Ben'e laf yok! Sağlam komedi filmleri vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.