Şimdi Ara

Tropico 3™ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
1
Favori
34.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyah çuval kaynak yok demek diye biliyorum ben. Cigar fabrikası yap ama tobacco tarlası yapma, o zaman fabrikanın üzerinde çıkıyor.
  • indiriyorum merak ettim oyunu hiç duymamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilan

Siyah çuval kaynak yok demek diye biliyorum ben. Cigar fabrikası yap ama tobacco tarlası yapma, o zaman fabrikanın üzerinde çıkıyor.

Ek olarak kaynağın yakınına fabrika yapmak da bunu azaltır. Mesela tobacco tarlalarından uzak bi yerde cigar fabrikanız varsa çıkan ürünü oraya getirene kadar kısa bir süreliğine o simge oluyor. Yolların alternatifli olması, bol garaj olması ve bir bina vardı tam adını hatılamıyorum teamster.... gibi bişeydi galiba ordaki elemanlar taşımacılığı yapıyor galiba.
  • Ben nuclear plant kurdum bir de o electricityli şeyi kurdum etrafa otel ve tv istasyonu kurdum elektrik yok diyor ne yapmam gerek?
  • gameplay demosu cok guzeldi hemen indiriyorum zmunda dan
    cok uzun zaman oldu savasa dayali olmayan, adam gibi rts oynamayali
    ilac bu ilac
  • bunebe
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Ben nuclear plant kurdum bir de o electricityli şeyi kurdum etrafa otel ve tv istasyonu kurdum elektrik yok diyor ne yapmam gerek?

sol taraftaki menude dugme var dairesel cizgiler var ic ice ona bas o acilinca ordan elektrigi sec nereye nekadar elektrik gittigini goreceksin, muhtemelen elektrik yetmiyordur yeni santral gerekebilir yada o bolge kapsam disindadir bi binayla o bolgeyede elk verebiliyorsun.

buarada
    oyun cok guzel campingte 3.adadayim suan
  • Arkadas bu ekonomi bitirecek beni tarla falan hic kazanc elde edemiyorum.Surekli borc surekli borc.Satacam ulkeyi sovyetlere o olacak.
  • tarla ekonomiyi kalkındıramaz kendi başına ihtiyacınız olan fabrikalardır tütün üretiyorsanız sigara gerekli şeker üretiosanız kristalize edicek fabrika gerekli bu fabrikada çalışacak eğitimli halk gereklidir yakınına bi garaj olmazsa olmazdır bu şekilde çok çabuk kalkınırsınız
  • arkadaslar kusuruma bakmayın oyun hakkında yorum yapamıyacagım cunku oyunu acamıyorum CRTİCAL ERROR dıye bı hata verıyor
    ben bır tropico hastasıyım ama ne denedıysem olmadı oynayamıyorum yardımcı olurmusunuz
  • Herşey çok güzel gidiyodu.Şehrim büyüyordu 151 kişi yaşıyodu şehrimde ama birden bire nüfus aşırı derecede düştü.Herkez limana koşup şehri terketmeye başladı.Şuan nüfus 70 civarı ve ekonomi öldü.Neden herkez şehirden ayrılıyor?Birisi yardım edebilirmi?
  • oyunu yükledim ve beğendim şuana kadar kommunist oldum ve tarım yatırım yapıyorum şimdilik gerçi eksideyim ama olsun çıkmaya başladım.Müzikler çok hoş ve menüye bittim arka plan falan tavsiye ederim herkese
    düzeltme:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onder1911 -- 19 Ekim 2009; 23:59:59 >
  • rezerve edim bu mesajı indiriyorum şuan zaten bissürü indirdigim herkesin begendigi oyunu begenmedim oyun konularına 2-3 mesaj yazıp bırakıyorum ama hız biraz yavaş yükseliyor şuan 12(düz 12) kb 2-3 er olarak yükseliyor 50 oldu bile umarım 1000 e kadar çıkar hatta 100mb/sn ye kadar çıkarsa iyi olur fakat onada servis sağlayıcım izin vermiyor zaten indirince bu yorumu editleyip görüşlerimi yazacağım

• arkadaşlar bina üzerindeki sarı işaretin ne olduğunu bilen varmı ?
    bir sayfa öncede sorulmuş fakat cevaplanmamış.
    iyi oyunlar
  • * Arkadaşlar oyunda kaynakların hızlıca ulaştırılması için kritik noktalara garajlar kurun. Ayrıca kesinlikle bir iki tane consrtruction office ile yetinmeyin. Yeteri kadar da teamster office kurun.

* Construction office, teamster office ve polis istasyonunun kendi garaj sistemi vardır. Onlar için ayrıca garaj gerekli değil.

* Halkın gıda ihtiyacını es geçmeyin, ama fazla da abartmayan iki corn iki papaya çiftliği, iki üç tane de hayvan çiftliği yüzlerce kişiyi doyurmaya yeter. Gerisini ekonomi için hammadde üretimine ayırın. Oyunun ilk başlarında iki tütün çiftliği ve bir sigara fabrikası kurmanız sizi bayağı rahatlatacaktır.

* Turizm işine hemen girin. Bir turist iskelesi ve iki dandik otel kurun ilk başta, sonradan geliştirirsiniz yavaş yavaş.

* İnşaatlar öyle hemencecik olmuyor arkadaşlar, birazcık sabırlı olun. işçilerimiz atom karınca değil maalesef. Ayrıca bir inşaata tıklayıp ona öncelik verebiliyoruz aşağıdaki seçenekten.

* Orduyu mutlu tutmaya bakın. Askeri üs ve armory kurun. Sıcak lojmanlarında mutlu olsunlar ki ileride başınıza bela olmasınlar.

* Toplu konut projeleri başlatın. Kaliteli apartmanlardan bolca dikin. Şehrinizi güzelleştirin ki turistler de beğensin çok gelsin.

* Resturanlar, barlar, publar açın sağa sola. Bunlardan gelen para da fena değil.

Şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerilla -- 23 Ekim 2009; 22:00:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blue

arkadaşlar bina üzerindeki sarı işaretin ne olduğunu bilen varmı ?
    bir sayfa öncede sorulmuş fakat cevaplanmamış.
    iyi oyunlar

Bu sarı işaret ile ilgili şöyle bir tespitim var,
    eğerki presidenti inşaatını yaptığınız binaya getiriseniz bu işaret çıkıyor hemde binanın yapımı hızlanıyor.
    ayrıca president serbest dolaşırken gittiği üretim binaarının üretim hızlarınıda arttırıyor .
    deneyin ...
  • camping lerden " viva tropico" bölümünü oynayan ve bitiren varmı?
    %65 mutluluk istiyor ama yükseltemiyorum %60 da kalıyor?
    nasıl yaparım?
  • Arkadaşlar bende oyunu açmak için serial bulamadım,bi kaç yerde var fakat denedim olmadı.Biri PM den yardımcı olabilirmi rica etsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak032

Arkadaşlar bende oyunu açmak için serial bulamadım,bi kaç yerde var fakat denedim olmadı.Biri PM den yardımcı olabilirmi rica etsem.

İnterneti kapatıp seriali gir.Bendede pc internete bağlıysa her açılışta serial soruyor.Bende çareyi bunda buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak032

Arkadaşlar bende oyunu açmak için serial bulamadım,bi kaç yerde var fakat denedim olmadı.Biri PM den yardımcı olabilirmi rica etsem.

Windows Firewall ile Tropico 3 'ü bloke ediniz , internetininizi kesmenize gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.