Şimdi Ara

Tronsmart Draco AW80 Meta Allwinner A80 Octa Core Android 4.4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
3
Favori
8.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tronsmart Draco'ya Dovless 1.02 romu kurdum, youtube'yi 1080p olarak seyredibiliyorum, 720p sınırlamasını google tüm tvbox'lar için mi kaldırdı yoksa kurduğum bu ROM'un marifeti mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar draco aw80 görüntü kalitesi nasıl? ekran görüntülerini paylaşabilirmisiniz..
  • Bendede Telos 4GB modeli var.cihazın stock yazılımı berbat ötesi linux'den önce android sürümüne odaklanmaları şart.Çok fazla kitlenme ve kapanma yapıyor.Muhtemelen extra usb klavye Mouse vs bağlayınca güç yetersiz kalip cihazı kitliyor.Antutu skorlarıda düzmece gibi gerçek değerler 36K seviyesinde.Linux imajı Lubuntu olarak test ettim şuan için tam hazır değil ama gelecek vaad ediyor GPU HW acceleration geldiği zaman daha bi kullanışlı hal alır.Phoenix tool ile "Startup" seçeneğini seçerek 16/32gb (class10 tavsiye edilir) karta yükleme yaparak cihaz üzerinde SD karttan boot edebilirsiniz mevcut yazılımı korumak istiyenler için kullanışlı bir yöntem.
  • Merhaba

Cihazin yeni firmware update i cikti. Ben yükledim cihazı herhangi bir sorun görmedim henüz. artik XBMC de takılmadan DTS ses formatlı videoları acabiliyorsunuz.

Ubuntu lu rom uda indirdim fakat onu henüz kurmadım.

http://www.tronsmart.com/support/download-center/52-draco-aw80 linkinden indirebilirsiniz.

Bir sorum olacaktı. Cihazı kullananlar anfi ye media playeri sadece hdmi baglantısı ile mi yaptınız? yada sesi optik cikis dan passthrough yapıp alıyorsunuz?

Youtube da bir 5+1 ses testi yaptım cihazdan alamadıgımı farkettim. xbmc de ise filmlerde arkalardan ses geliyor ama belli belirsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathiue

Merhaba

Cihazin yeni firmware update i cikti. Ben yükledim cihazı herhangi bir sorun görmedim henüz. artik XBMC de takılmadan DTS ses formatlı videoları acabiliyorsunuz.

Ubuntu lu rom uda indirdim fakat onu henüz kurmadım.

http://www.tronsmart.com/support/download-center/52-draco-aw80 linkinden indirebilirsiniz.

Bir sorum olacaktı. Cihazı kullananlar anfi ye media playeri sadece hdmi baglantısı ile mi yaptınız? yada sesi optik cikis dan passthrough yapıp alıyorsunuz?

Youtube da bir 5+1 ses testi yaptım cihazdan alamadıgımı farkettim. xbmc de ise filmlerde arkalardan ses geliyor ama belli belirsiz.

hala Tronsmart_Draco_AW80_141025.zip dosyası var. bu eski dosya değil mi zaten

• DAha önceki dosyanın adını bilmiyorum. Fakat ben su anda XBMC den dts li filmleri sorunsuz calistirabiliyorum.
  • herkese selamlar çarşamba günü cihaz elimde olacak bu cihazlarda acemiyim olmassa olmaz programlar nelerdir cihaz bana ulaşınca yapmam gerekenler nelerdir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar bende TronsmartDraco AW80 Telos var. Mele F10 kumandayla veya tavsiye edebileceğiniz herhangi bi air mouse ile Asphalt veya Riptide tarzı oyunları oynayabilirmiyim.
  • the_moonwalker T kullanıcısına yanıt
    Nereden ve kaça aldınız hocam? Bir de ne kadar zamanda ulaştı elinize?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimdeki TronsmartDraco AW80'yi satıyorum..Neden satıyorsun derseniz tv'de hdmi girişi kalmadı bağlayacak,Hemde tv'nin kendisi direkt mkv-dts sorunsuz açtığı için ihtiyacım kalmadı..
    http://forum.donanimhaber.com/m_102279998/f_//tm.htm#102279998

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 2 Şubat 2015; 15:00:30 >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Geekbuyingden aldım. 199$ fiyatı 4gb ram ve 32Gb lık modeli bendeki. 475 tl ye denk gelmişti ogünkü kurla. 12günde kargoladılar sanırım ben sipariş verdiğim zaman stok sorunu vardı. 6günde elime ulaştı kargoladıktan sonra. Airmail olarak adlandırılan ücretsiz kargoyla aldım ama bayağa hızlıydı kargo durumu tek sıkıntı kargoya verene kadar geçen süreydi ama onun her zaman o kadar uzun süreceğini düşünmüyorum. Link:http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Draco-AW80-Telos-Allwinner-A80-Octa-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-2-4G-5G-WIFI-802-11AC-Bluetooth-OTA-DLNA-336181.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_moonwalker -- 2 Şubat 2015; 18:04:18 >

Gümrükte sorunla karşılaşmadınız değil mi? Nasıl memnunmusunuz? Ben ne zamandır almayı düşünüyorum bir sipariş edemedim. Yanında gelen kumanda klavyeli mi? Yoksa basit bir kumanda mı?
    İlginiz için teşekkürler.

Hayır gümrükte sorun olmadı. Direk eve getirediler kargoyu. Burdaki anlaşmalı kurumu PTT zaten o kargo firmasının. Kargoya verildikten 2-3gün sonrahttp://www.17track.net/en/ bu siteden ve ptt den takip edebilirsiniz bazen ptt nin sitesinde sorun olabiliyor ama. Cihaz gayet düzgün çalışıyo çok kurcalama imkanı bulamadım linuxlu sürümü çıkmış galiba onuda denicem. Gayet hızlı geldi bana kullandığım süre içerisinde. Yanında gelen kumanda basit kullanım için klavyeli değil ne yazıkki. Bende bu yüzden airmouse araştırıyorum şu an Asphalt tarzı oyunlardada kullanabileceğim gyro özelliği çalışan. Mele F10 Deluxe ve Pro bayağa iyi gibi ama game mode özelliği sadece Mele cihazlarda çalışıyo diyorlar. Bende buradan bi arkadaşın bana yardımcı olmasını bekliyorum kumanda konusunda.

Sağol hocam.
    Ben alırsam tronsmart'ın kendi klavyesini almayı düşünüyorum ismi Tronsmart TSM-01 Air Mouse&Keyboard. Bir de Tronsmart Mars G01 Gamepad diye bir şey var acaba real racing,asphalt veya FIFA 15 gibi oyunları destekliyor mu?

Kendi gamepadi çalışıyo galiba o tarz oyunlar için yapılmış ama ben Mele F10 gibi hem airmouse hemde klavye görevide görücek ve oyunlardada kullanabileceğim bi kumanda almak istiyorum. Tek bi cihaz tüm işleri yapsın diye. Belki Mele bi apk filan yayınlar çalışır F10 AW80de de. Şimdilik beklemedeyim kumanda için.
    Hocam o zaman TSM-01 Air Mouse&Keyboard işini görür diye düşünüyorum. Linki şuhttp://www.tronsmart.com/products/accessories/tronsmart-tsm01-air-mouse.html

TSM-01 ile araba yarışı tarzında oyunları oynayabilirmiyim telefonu sağa sola yatırarak oynadığımız gibi. Çünkü araştırdığımda motion sensing games yazıyo özelliklerinde ama hiç o tarz bi oyun oynanırken görmedim videolarında. Sadece mouse ve klavye görevi görücekse işime yaramaz hocam.
  • söz verdikleri gibi donanım hızlandırma destekli ubuntu 14.04 sürümü ayın 4 ü itibari ile kullanıma sürüldü.

detayları linkten inceleyebilirsiniz;

http://www.tronsmart.com/forum/tronsmart-draco-aw80-stock-firmware-release/430-linux-image-lubuntu-14-04-for-draco-aw80-release#1879

şimdi de bu ubuntuya özel xbmc ve 4 k video oynatma sorunu üzerinde çalışmaya devam ediyorlarmış.
  • walkererdem W kullanıcısına yanıt
    OTG bağlantısısyla yüklmeye çalıştım %85 gelince takıldı kaldı cihz şimdi kapandı açılmıyor...SD kartla yükleme yapmaya çalışıcamumarım cihazı açabiliirim...
  • Bu cihazı mı yoksa minik x8 veya neo z64a mı onerirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.