Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Neyse ben, bir tane fifa14 ve killzone siparişi verdim.Ds4'ü de başka bir yerden temin edeceğiz artık.

Shoptoda mavi- kırmızı varda kargo dahil 55 eura geliyor 170 tl gibi rengin güzelligi için 30 tl fazladan verilirmi düşünüyorum :)

Bence değmez.Tronix'e geldiği zaman beklenir.Oradan alınır.

@C-TRanger
    Valla onu hiç hesap etmedim.Neyse idare edeceğiz artık.

• benim oyunlarımda bu sabah geldi, fifa ve bf4
    fakat bf4 normal versiyon geldi, Chine rising dlc kodu mevcut değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogorock

benim oyunlarımda bu sabah geldi, fifa ve bf4
    fakat bf4 normal versiyon geldi, Chine rising dlc kodu mevcut değil.

BF4 stok dışı şu an. CR versiyon bitti demek ki. İlk alanlar şanslı. Neyse premium üyelik alırım zaten.
  • Bu konuyla alakasız ama daha önce buraya mesaj attığım için yazıyorum. Amazon.com dan 26 kasımda aldıgım 2 oyun bugun geldi.Toplam kargo dahil 125 dolar.
     Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface6 -- 29 Kasım 2013; 18:19:08 >
  • Arkadaşlar benim paket dün akşamdan beri hala İstanbul'da. Bir terslikmi var acaba?
  • Detayda "Delivery Exception" yazıyorsa MNG'de dağıtımdadır.
  • lecturer kullanıcısına yanıt
    Mesajı gönderdim kargo geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poccия

Mesajı gönderdim kargo geldi :)

Cumartesi bekliyordun di mi sen. :)
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kargo bilgilerine bakıyorum hala İstanbul'da bekliyor görünüyor.

Bu arada ben düz BF4 siparişi vermiştim ama oyun China paketli geldi.

İşin özü oyunuma kavuştum. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 29 Kasım 2013; 16:55:48 >
  • Beyler yeri değil ama upsde şöyle bir ibare var kargo takibinde "Resmi giriş gönderisi için, ek gümrükte gümrükleme işlemesi gerekiyor" ne demek bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface6

Şöyle özetleyim:

fifa 14 + black flag = 98 dolar
    Shipping and handling = 20 dolar

Toplamda hepsi dahil 118 dolar.. Dün gece sipariş verdim yani 26 kasım.. Teslimat tarihi de 2 aralık..

@Slauson

hocam ben gümrüğe takıldım 2 oyunla
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcdnz

Beyler yeri değil ama upsde şöyle bir ibare var kargo takibinde "Resmi giriş gönderisi için, ek gümrükte gümrükleme işlemesi gerekiyor" ne demek bu

oyunlar ups ile gelmiyor ki hocam fedex ile geliyor
  • quote:

quote:

Şöyle özetleyim:

Toplamda hepsi dahil 118 dolar.. Dün gece sipariş verdim yani 26 kasım.. Teslimat tarihi de 2 aralık..

@Slauson

Amazon.com'dan mı almıştınız ?
  • quote:

quote:

Şöyle özetleyim:

@Slauson

Hocam ürünler 100 doların altındaysa takılmaması lazım.. Kargo dahil değildir gümrükte.. Tam detaylı anlatırmısınız? Tronixmi amazonmu ? Ücretler benimkiyle aynımı?
  • Arkadaslar pazartesi günü sipariş verdiğim NBA 2K ve FIFA bugun elime geçti..

Çok güzel ambalaj yapmışlar.. Bence Türkiyede ki satıcıların ilham alması gerekiyor..

Oyunların çalışıp çalışmadıgını deneme sansım yok cunku makinam yok :))

Oyunları sipariş geçtikten sonra Tronixten 3 bilgilendirme, fedexten ise 1 takip numarası içeren mail geldi.. Oyunları 50 dolar göstermişler toplamda..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • scarface6 S kullanıcısına yanıt
    136 dolar 5o dolar fifa 60 dolar bf4 bir de amazonun garantili kargosu mu nedir varya o 26 dolar galiba.ups vekaletname istedi
  • quote:

136 dolar 5o dolar fifa 60 dolar bf4 bir de amazonun garantili kargosu mu nedir varya o 26 dolar galiba.ups vekaletname istedi

Hocam oyunlar 110 dolar tutmuş ozaman doğrudur takılabilir.. Benim oyunlar 98 dolar tuttu.
  • quote:

quote:

Hocam oyunlar 110 dolar tutmuş ozaman doğrudur takılabilir.. Benim oyunlar 98 dolar tuttu.

almayı düşünmüyorum paketi şuan ne yapmalıyım?
  • guest324 kullanıcısına yanıt
    sağlıklı günlerde kullanın tr den oyun almam artık ;) site çok uygun gerçekten
  • quote:

quote:

sizin takıldımı gectimi gümrükten 98 dolarlık bir sipariş daha veriyim diyorum ondada sakata gelmeyelim
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.